troglodytes Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 72 godziny temu odszedł po 11 latach wiernej służby i bezgranicznej przyjaźni JUNIOR. Odzedł po wielkich męczarniach spowodowanych ręką drugiego człowieka :mad: ( życzę mu tego samego ).Ale jak moja córka powiedziała : teraz Juniorka już nic nie boli. :placz: :placz: :placz: .Zawsze będziesz z nami - przecież "wszystkie psy idą do raju" Quote
ligia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wiem co czujesz mój Reksio odzszedł dokładnie tydzień temu w ostatnia sobotę.O 9.30 widzialam jego piekna mordke ostatni raz , kiedy weterynarz brał go na sale operacyjną. Moja córeczka też mnie pociesa i mówi "mamo nie płacz bo Reksio patrzy na nas i bedzie sie martwił o ciebię. Wierzę,ze nasz pieski zaprzyjażnia sie tam za Tęczowym Mostem, a ludz przez , których odeszła Twoja psinka spotka kara , takich rzezcy nie uchodzą na sucho.:mad: Quote
troglodytes Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 jak pewnie widzicie jestem nowicjuszem w dogomanii - wybaczcie więc, jeśli będą miały miejsce jakieś potknięcia Razem z Juniorem żyły ( żyją ) jeszcze w naszej rodzinie 3 psy, dwa husky oraz 17 letni ojciec Juniora. Nie zmienia to faktu, że po odejściu jego wyliśmy wszyscy przez całą noc. Wczoraj pojechaliśmy z dzieciakami do schroniska. No i od wczoraj jest z nami 11 miesięczna sunia Masza. Bardzo podobna do Juniora. Zapełniła pustkę. Na pewno będzie jej z nami dobrze. Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Juniorku ['][']['] To Junior pokierował wasze kroki do schroniska i on teraz będzie czuwał nad małą ;) Quote
cuciola Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 teraz na pewno ma ukojone wszystkie rany! i bedzie was ciagle pamietal bo sie jeszcze kiedys spotkacie! Quote
bellatriks Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Juniorku, biegaj wolny za TM ['] Halka się Nim zaopiekuje Quote
troglodytes Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Dzięki Wam wszystkim za te słowa, także w imieniu żony, która go uwielbiała i dzieci, których był opiekunem. Quote
shirrrapeira Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Bardzo mi przykro. 10 stycznia moj psiaczek zawital do krainy Teczowego Mostu. Byl z nami 8 lat. A co sie stalo z Twoim pieskiem? Trzymaj sie Dla Juniora ['] Quote
troglodytes Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dzięki za słowa współczucia. Junior został otruty przez złodziei drzewa.Mieszkam praktycznie w lesie, na wprost drogi wyjazdowej z lasu.Junior zawsze, a zwłaszcza w nocy sygnalizował ruchy na tej drodze.Przeszkadzało to ekipom handlującym "lewym"drewnem. No i stało się. Cztery tygodnie walczył o życie, z zatrucia wyszedł ale potem całkowicie padły nerki. Bardzo się męczył. Wracam z pracy ok.17.30. Żona mówiła, że konał od południa. Gdy wróciłem z pracy podniósł tylko głowę polizał mnie po ręce i dokonał żywota. Czekał na mnie, jak co dzień. Quote
shirrrapeira Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Biedny psiaczek bardzo mi przykro. Musial sie biedaczek nacierpiec. Poczekal jednak na swego kochanego pana.Brak mi slow dla tych ludzi Quote
troglodytes Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Nie wiem, obym się mylił. !!! ??? W momencie odejścia Juniora były przy nim również moje dzieci, w tym 5 letni syn. Mój błąd, nie pomyślałem, że dzieci może nie powinny na to patrzeć. Potem razem wykopaliśmy dołek i pochowali Juniora. Dzieci nazrywały mu kwiatki. Popłakały się oczywiście. Następnego dnia synek mój zaczął się jąkać. Mam nadzieję, że to minie. Bardzo się martwię. Quote
troglodytes Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Junior, dawno nikt Cię nie odwiedzał. To już prawie rok jak nie ma Cię z nami. Kilka dni temu dołączył do Ciebie Twój tata Azor. Wprowadź go na wszystkie ścieżki za TM i rozruszaj trochę bo ostatnio już nie mógł chodzić. Psiaki - do zobaczenia............................... Quote
Iri Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 To dla Juniorka i jego Taty...nie zapominajcie, wpadajcie tu do nich czesciej..... Quote
Iri Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świeczka: zblizaja sie Swieta i tak mi bardzo smutno...trzymaj sie, pieski sa juz szczesliwe i nic im nie dolega.... Quote
Recommended Posts