3 x Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 elinka napisał(a):Napisałam do milci17 w sprawie transportu. Czekam na odpowiedź no i na decyzję dziewczyn. droga suni do DT otwarta czekam jeszcze tylko żeby Biafra nam się ustosunkowała do Twoich pytań - dokładnie żeby nam ew hopki nie wyszły w trakcie wczoraj Biafra przywiozła nowego konia który ma jakies straszne problemy z nogami i była bardziej niż wymęczona dzisiaj najwyzej ja wydzwonię jak mi nic nie napisze a myslę ze z ogłoszeniami suni i tak trzeba bedzie działac gdziekolwiek będzie zrobiłam wyrzutkom bazarek imienny juz wczesniej Iza prosiła mnie zeby im wybrac imiona ale jakas niemoc twócza mnie do padła a zdzierzyc nie moge tych roboczych imion no jak mozna takie cudo nazwac Vileda albo Kuchciak (dobrze ze Iza nie ma dostępu do dogo, bo Kuchciak to jej pomysł ;)) wymyśliłam zatem bazarek mam nadzieje ze pomysł jest innowacyjny i chwyci i psiaki przedewszystkim zyskają wyjsciowe imiona :) BAZAREK - klik Quote
elinka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 OK. w takim razie czekam jeszcze na odpowiedzi i sunia jedzie do mnie :eviltong: Quote
Szarotka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Tu jest taki tani bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/193140-20-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82-og%C5%82o%C5%9B-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-wyczerpania-zapas%C3%B3w! To ktory piesek potrzebuje ?? Quote
3 x Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Szarotka napisał(a):Tu jest taki tani bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/193140-20-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82-og%C5%82o%C5%9B-swojego-psa!-Na-Joy-i-Megi-do-wyczerpania-zapas%C3%B3w! To ktory piesek potrzebuje ?? na juz ja bym ogłaszała sunie w typie mop - robocze imię do ogłoszeń to Viva (dzieki tula za zmianę z Viledy ;)) - sunie ogłasza juz tula ale chyba nie zaszkodza jej zdublowane ogłoszenia ? Diune - chociaz ona ma juz pakiet od Balshy ale nie zaszkodzi powtorzyc Bezimiennego Małgo czarnego one sa w hoteliku, i za nie trzeba zapłacić ruda sunie jest u Izy i nie za bardzo nadaje się jeszcze do adopcji a szczeniak - nie mamy aktualnych zdjęć ja wykupie jeden pakiet mam chętna na wykupienie drugiego pakietu to moze Szarotka wykupisz dla trzeciego psiaka?? i tym sposobem koszty ogłoszeń rozmyłby sie na drobne i podzieliły na 3 osoby :) Quote
elinka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 3 x napisał(a):na juz ja bym ogłaszała sunie w typie mop - robocze imię do ogłoszeń to Viva (dzieki tula za zmianę z Viledy ;)) - sunie ogłasza juz tula ale chyba nie zaszkodza jej zdublowane ogłoszenia ? Diune - chociaz ona ma juz pakiet od Balshy ale nie zaszkodzi powtorzyc Bezimiennego Małgo czarnego one sa w hoteliku, a nie trzeba zapłacić ruda sunie jest u Izy i nie za bardzo nadaje się jeszcze do adopcji a szczeniak - nie mamy aktualnych zdjęć ja wykupie jeden pakiet mam chętna na wykupienie drugiego pakietu to moze Szarotka wykupisz dla trzeciego psiaka?? i tym sposobem koszty ogłoszeń rozmyłby sie na drobne i podzieliły na 3 osoby :) 3x, czy to znaczy, że za pobyt Vivy, Diuny i Małego Czarnego w hoteliku nie trzeba płacić? No bo skoro nie to jaki ma sens przewożenie Vivy do DT? Quote
3 x Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 elinka napisał(a):3x, czy to znaczy, że za pobyt Vivy, Diuny i Małego Czarnego w hoteliku nie trzeba płacić? No bo skoro nie to jaki ma sens przewożenie Vivy do DT? miało być I ZA NIE trzeba płacić kurde pisalam szybko i bzik zjadłam wyraz Quote
Szarotka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Moge wykupic jeden pakiet. Musze miec info i zdjecia psa. Quote
3 x Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Szarotka napisał(a):Moge wykupic jeden pakiet. Musze miec info i zdjecia psa. pomyślę w nocy i koło południa postaram się wstawić jakiś tekst wypytam Izę o małego czarnego niech on idzie n apierwszy ogień bo nie ma zadnych ogłoszeń tekstu pewnie będzie niewiele ale to przy wszystkich tak będzie ja nie umiem pisac długich tekstów ładny jest nieduży może szybko pojdzie z ogłoszeń? ja potem wezme mopkę i diunę z anią na spólkę ide sobie klepnąc ogłoszenia i myślec o młaym czarnym Quote
3 x Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Szarotka - tutaj są zdjęcia poniżej tekst do ogłoszeń można go upiększać do ogłoszeń dałam mu imię Majki (ale jak się będzie nazywał rozstrzygnie się na bazarku) tylko mała prośba o wstrzymanie się do jutra Iza obiecała wydzwonić hotel aby upewnić się, ze to ON a nie ona i czy jest już wykastrowany nie chcemy popełnić "fo pa" a Biafra w pierwszym kontakcie z psiakiem tego nie sprawdziła dokładnie wydaje się ze to psiak ale się upewnimy ;) Mały czarny bezimienny Majki jest młodziutkim psiakiem. Jego wiek szacujemy na 1,5 roku (max 2 lata) Jest nieduży, sięga do połowy łydki. Drugie tyle zajmuje jego puchaty, radośnie zadarty ogonek. Psiak ma półdługą, czarną sierść, miejscami "podpalaną" oraz zadziornie stojące czarne uszy. Majki znajduje się pod opieką Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. Obecnie przebywa w hoteliku , gdzie bez problemu dogaduje się z psimi przyjaciółmi. Koty nie robią na Majkim większego wrażenia, jest wobec nich obojętny. Majki jest bardzo wesoły, przyjacielski i towarzyski a zarazem łagodny, również w stosunku do dzieci. Psiak jest zdrowy. Posiada bieżące szczepienia. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Potrafi chodzić na smyczy. Bardzo ładnie jeździ samochodem. Szukamy dla niego domu pełnego ciepła. Kontakt: tel. Iza: 692 334 433 mail: fundacja.konie@wp.pl wersja skrócona: Majki to młody (max 2 lata) nieduży psiak. Ma półdługa czarną podpalaną sierść oraz zadarty puchaty ogon. Wesoły i towarzyski. Bezproblemowo dogaduje się z innymi psiakami, koty ignoruje. Umie chodzić na smyczy. Bezproblemowo znosi jazdę autem. Jest zdrowy i zaszczepiony. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Obecni przebywa w hoteliku gdzie czeka na dom pełen ciepła. Znajduje się pod opieką Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. Kontakt: tel. Iza: 692 334 433 mail: fundacja.konie@wp.pl Quote
Szarotka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Czekam do jutra :):) nie wiem, czy beda robic dopuki nie wplace, a u mnie to zawsze pare dni zajmuje. Quote
3 x Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Szarotka napisał(a):Czekam do jutra :):) nie wiem, czy beda robic dopuki nie wplace, a u mnie to zawsze pare dni zajmuje. potwierdzone na 100 % mały czarny to chłopak mozna ruszac z ogłoszeniami potwierdzone tez ze jest super przyjacielki, ciagle przy człowieku by chciał byc łasi się i nastawia do głasków i że młodziutki max 2 lata czekam jeszcze na odpowiedz Izy odnosnie mopka zeby było wszystko jasne obiecala odpisac ale pozniej - teraz wykorzystuje słońce i pierze Dakote :) Quote
tula Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ja mopci Vivie bedę regularnie odnawiała ogloszenia na gumtree kraków, cafeanimal i adopcjapsa, oczywiście ogłoszenia już tam są:) niestety nie dam rady robić więcej z powodu ogłaszania olbrzymiej ilości zwierząt, dlatego aktualnie ogłaszam na tych trzech portalach bo zawsze najlepiej mi sie sprawdzały. Quote
3 x Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 tula napisał(a):ja mopci Vivie bedę regularnie odnawiała ogloszenia na gumtree kraków, cafeanimal i adopcjapsa, oczywiście ogłoszenia już tam są:) niestety nie dam rady robić więcej z powodu ogłaszania olbrzymiej ilości zwierząt, dlatego aktualnie ogłaszam na tych trzech portalach bo zawsze najlepiej mi sie sprawdzały. ja wszystkim zrobie allegro tylko wroce do siebie bo tutaj nie mam swojego komputera ale za to mam 3 wiadereczka grzybów :p Quote
3 x Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 dziewczyny jutro (najprawdopodobniej jak sie umówi z hotelikiem) do suni w typie mop przyjezdza pani do hoteliku na zapoznanie :) trzymajcie kciuki :) tula to z twoich ogłoszeń :) dziękuję :) Quote
Szarotka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Postaram sie zajac ogloszeniami jak najszybciej. Quote
tula Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 3 x napisał(a):dziewczyny jutro (najprawdopodobniej jak sie umówi z hotelikiem) do suni w typie mop przyjezdza pani do hoteliku na zapoznanie :) trzymajcie kciuki :) tula to z twoich ogłoszeń :) dziękuję :) do usług:) mocno trzymam kciuki:) Quote
elinka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 hm... zawsze jak już ma do mnie jakaś bieda przyjechać na DT to okazuje się, że chce ją zaadoptować jakiś domek. Tym razem to druga sunia pod rząd. Szarotko, czy nie dostrzegasz tu jakiejś dziwnej prawidłowości?:niewiem: Quote
Szarotka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Powinnas sie cieszyc, ze przynosisz szczescie pieskom :):) Quote
elinka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ano! :fadein: Jest tylko jedno ALE. Ja nigdy nie mogę nacieszyć się takim kudłaczem :placz: Quote
hesia Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A jaki jest numer konta na psiaki Biafry? Quote
3 x Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 hesia napisał(a):A jaki jest numer konta na psiaki Biafry? juz wysyłam pw pieniązki przechodzą przez moje konto (za zgodą i ku ogólnej radości Biafry) gdyż Iza od jakiegoś juz czasu (powodzi) ma problemy z dogo wiec ja wpisuję bieżace rozliczenia nic jeszcze nie wiem o suni mopie jak nie dziś to jutro zdzwonię się z Biafrą Quote
Recommended Posts