3 x Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 uzupełniłam szczeniaki na pierwszej stronie do adopcji jest Karmelka nie ma aktualnych zdjęc i nie wiem kiedy będą Biafry samochód w warsztacie :( może mimo braku zdjęc mozna ogłaszać? tylko z jakimś takim dopiskiem, ze niedawno wyglądała tak, ale jak to szczeniak pewnie rośnie jak na drożdzach czy coś w ten deseń? Quote
tula Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Poogłaszam Karmelkę z tymi fotkami co są, a może ktoś z Krakowa mógłby podjechać i porobić jej trochę zdjeć? Quote
3 x Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 tula napisał(a):Poogłaszam Karmelkę z tymi fotkami co są, a może ktoś z Krakowa mógłby podjechać i porobić jej trochę zdjeć? wiesz co trzebaby było to z Biafrą uzgadniac, bo tam trzeba sie z hotelem dogadac a to nie jest jakis zaprzyjaźniony czy dogomaniacki hotel Quote
Szarotka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wyslalam mala jednorazowke na podrzutki. Quote
3 x Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Szarotka napisał(a):Wyslalam mala jednorazowke na podrzutki. jak tylko dojda dam znac :) dziękuje :) do wpłat na wakacyjne wyrzutki dopisalam 53,50 zł za krwawicę Gremlina :) dług się zmniejsza ale jak uzupełnimy wydatki głównie hotele to cos czuję ze zaniemówię conajmniej dzisiaj sunia w typie mopa miala operację - to tez koszty miała ropomacicze szczegółów dokładnych nie znam została tez ogolona na łyso więc już nie przypomina mopa była strasznie zadredziona i skołtuniona nie dało rady inaczej poki co jest w szpitaliku nie jest jednak taka miła i sympatyczna jak sie przez chwilę wydawało ale nie ma co wyrokowac jeszcze o jej charakterze pobyt w szpitalu bardzo ją stresuje praktycznie się nie załatwia Quote
tula Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 biedna sunia, ta cała sytuacja bardzo ją zestresowała i do tego to ropomacicze, dobrze że już po wszystkim, pewnie niedługo okaże się bardzo miłym psiakiem Quote
3 x Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='tula']biedna sunia, ta cała sytuacja bardzo ją zestresowała i do tego to ropomacicze, dobrze że już po wszystkim, pewnie niedługo okaże się bardzo miłym psiakiem mamy taką nadzieję i oby jej kłaczki szybko odrosły :) póki co uzupełniłam rozliczenie jest prawie pełne prawie bo brakuje rozliczenia szczeniaków ale i bez tego jest mega minus jest 1874 zł na minusie ;( błagam o jakiekolwiek wsparcie o deklaracjach nie ma co marzyć zapewne nawet nie wiem na co zbierac deklaracje po prostu na wakacyjne wyrzutki? czy na konkretnego psiaka? może ktoś moze wesprzeć jednorazowo ? albo bazarkami? proszę :placz::placz::placz: Quote
tula Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja wesprę 50 zł , jednorazowo niestety, więcej nie mogę:( poproszę o nr konta bo pewnie nie znajdę w gąszczu nie usuniętych wiadomości na PW. Quote
3 x Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 tula napisał(a):Ja wesprę 50 zł , jednorazowo niestety, więcej nie mogę:( poproszę o nr konta bo pewnie nie znajdę w gąszczu nie usuniętych wiadomości na PW. dziękuję :) zastanawiałam się nad osobnymi watkami dla psiaków wtedy chyba łatwiej o deklaracje ale nie dam rady tego pociągnac będę próbowac ściągnąc ludzi na watek taki jak jest teraz Quote
Szarotka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Mam nadzieje, ze mopowata sunia dojedzie do siebie. Daj moze w tytule, ze sytuacja jest tragiczna i taka a taki dlug. Quote
3 x Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze mopowata sunia dojedzie do siebie. Daj moze w tytule, ze sytuacja jest tragiczna i taka a taki dlug. dzieki za podpowiedz juz zmieniłam tytuł myślicie że uda się zrbrac jakiekolwiek deklarcje ? cały czas mysle jak to wykombinowac wydaje mi się, ze łatwiej jest zbierac pieniązki na konkretny cel a nie na 4 kundelki w sumie same koszty hotelowania 2 psiaków to 900 zł a dla mnie to suma zaporowa do znalezienia i zebrania w miesiąc wiem, ze nie takie rzeczy się udawały na dogo ale jakoś mnei to strasznie dołuje tutaj największego niefarta ma Diuna - pomimo ogłoszeń cisza jak makiem zasiał może od niej trzeba zacząc zbierac deklracje tylko ze u niej nie ma tragedii i pewnie tak samo jak jej ogłoszenia tak i prośba o dekracje mało kogo rusza :( ech, tam musialam się wyżalić ;) nie wiem(y) jeszcze jakie sa koszty leczenia suni a co najgorsze nie wiemy gdzie dac sunię mopa po wyjsciu ze szpitalika Quote
3 x Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 do konta kundelków dopisuje 42 zł z bazarku ubraniowego :) dostalam tez wpłatę od Szarotki i tuli w domu sprawdze dokladnie i wpisze na początku Dziękuję :) Quote
3 x Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 juz wiem od Szarotki mamy - 30 zł i od tuli - 50 zł dziekuję wam dziewczyny prześlicznie :) u Izy bez zmian pogoda zmienna, zwierzaki łapia ostatnie promienie słońca :) Quote
Szarotka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Napisz moze w tytule ile tego dlugu, bo na dogo to trzeba naprawde zrobic wrazenie, zeby ktos zauwazyl. Moim pieskom na watkach, ktore prowadze tez brakuje, ale oczywisicie nie tyle......... Quote
3 x Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 o kurka gadam sama do siebie ale co tam ;) mam zdjecie suni w typie mopa tzn teraz to nam się laska sznaucer prawie zrobiła ;) Quote
3 x Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 sunia od wczoraj przebywa w hoteliku - tam gdzie Diuna czyli 15 zł/doba nie znam jeszcze kosztów operacji, ale podusze o nie Izę Quote
3 x Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 operacja suni w typie juz teraz sznaucera kosztowala 120 zł do tego dochodzi 45 zł (15 żł za dobę pobytu w szpitaliku) nie jest dobrze dług rośnie potrzeb nie ubywa :shake: pomocy :modla::modla::modla: może ktoś wesprzec bazarkiem? jednorazową wpłatą dobrym słowem? edit: dług urósł do prawie 2 tys :placz: Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 To naprawde straszna sytuacja. Napiesz w tytule ile jest dlugu......... Ja juz naprawde jestem taka obstawiona. Jedyne co moge zrobic przez weekend to watek rozsylac i jeczec.:placz::placz::placz::shake::shake::shake::-(:-( Moze taki tytul: Biafra i 4 kundelki blagaja o wpsarcie, dlug 2000 zl. Totalna klapa!!! Lub cos w tym rodzaju. Quote
3 x Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Szarotka napisał(a):To naprawde straszna sytuacja. Napiesz w tytule ile jest dlugu......... Ja juz naprawde jestem taka obstawiona. Jedyne co moge zrobic przez weekend to watek rozsylac i jeczec.:placz::placz::placz::shake::shake::shake::-(:-( Moze taki tytul: Biafra i 4 kundelki blagaja o wpsarcie, dlug 2000 zl. Totalna klapa!!! Lub cos w tym rodzaju. dokładnie taki tytuł dam ja jakoś mało twórcza jestem w wymyślaniu tytułu sprawę kundelkow pogarsza fakt, ze mamy o nich mało inf bo sa porozrzucane po hotelach kurcze myślimy nad allegro cegiełkowym dla suni mopa ale teraz to zaczynam się zastanawiac czy nie zrobic allegro cegielkowego po prostu dla kundelków u Biafry Quote
Szarotka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tak zrob. Ja jak sie okazuje bede przez weekend juz dwa watki rozsylac. Musze sie tylko przyprzec. Kiedys bylam w stanie wymolestowac deklaracje na inne psy. Zaprosze na watek pare ciotek co im pomagalam, albo je znam, zeby chociaz watek podnosily....to tez pomaga, bo tu straszne puchy. Ale to dopiero w sobote i niedziele, bo mnie tZ. z pracy zwolni za siedzenie na dogo. Quote
tula Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 3x a masz więcej fotek suni-mopa po metamorfozie? To bym jej chociaż cafeanimal porobiła. No i jaka ona w końcu jest łagodna jak baranek czy złośnica:)? Quote
3 x Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 nie mam, on ajest w tym hoteliku co Diuna i Diuna tez ma tylko kilka fotek muszę Izę bardziec przycisnąc kurcze bez ogłoszeń nie pojda do domu a ogłoszeń bez zdjęc nie porobi się fajnych i tak w kołko Quote
tula Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A nie można by tej osoby co hotelik prowadzi poprosić o zrobienie i wysłanie zdjęć na maila? Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 No tak osobe z hotelu niech robi zdjecia. Dus i juz. Quote
3 x Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 włąsnie bede dzisiaj sie z iza zdzwaniac i jej to wcale niedelikatnei sugerowac wiecie ja sie nie chce mieszać w Izy kontakty z hotelikami i o tyle o ile wiem, ze ten od szczeniaka jest taki sredni w kontaktach tak ten od suń wiem, ze nie jest dogomaniacki ale nt. kontaktów nic złego nie słyszałam pomęczę dzisiaj Izę! ale bez zgody Izy sama nigdzie nie bedę wydzwanic bo wiem, ze ja bym sie strasznie wkurzała gdyby ktos mi się tak wtracał no nie lubię i już wiec ja się skupię na molestowaniu Izy ;) Quote
Recommended Posts