3 x Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='mtf zalesie']nie dostalam odp.czy zdjecia fantow na baZaREK dotarly- wyslalam pw po otrzymaniu adresu mtf - zrobiłam bazarek , w końcu (przepraszam :oops:) mam prośbę czy mogłabyć zerknąć napisac coś więcej o fantach i ew zweryfikowac ceny ? nie mam pomysłu zupełnie na cenę portfela z etui na klucze :crazyeye: linka do bazarku: klik Quote
3 x Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 doszły do nas też pieniązki od jogolci - 100 zł dziękujemy :) Wiekowa instalacja elektryczna w fundacji nie przetrwała zimy :( Proszę zajrzyjcie :( Nie mamy prądu - spaliła się instalacja :( Quote
3 x Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 kilka dni temu kundelki dostały 50 zł od pani Ewy M. za pośrednictwem Ireny - dziękujemy :) Quote
Kaja i Aza Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja tez nie i na dodatek zalegam z deklaracja, ale lada dzien wplace. Quote
3 x Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 ja zalegam z rozliczeniami ;) więc każdy z czymś więc jesteśmy rozgrzeszone ;) niedługo Wielkanoc - znów chcemy pomóc rodzinie z Tarnowa - klik może ktoś zechce dołączyć do pomocy ? Quote
3 x Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 poniewaz to watek Biafrowy ;) pozwolę sobie zaprosić na bazarek z czekoladami z którego pieniązki zostaną przekazane Biafrze dla zwierzaków - bazarek z czekoladami - klik przypomne również nieśmiało o akcji Biafry dla ludzi: pusty stół na wielkanoc? - pomóżmy! i jeszcze mamy bazarek prawie cegiełkowy (2 zł) z wyborem imienia dla psiaka który już jest u Biafry i który 2 lata ze swojego raptem 3letniego zycia spędził zaspawany w klatce :( głosowanie na imię dla psa zaspawanego w klatce Quote
3 x Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 za posrednictwem Ireny kundelki dostały 50 zł od Pani Ewy M. Pani Ewo - dziękujemy :Rose: :Rose: :Rose: Quote
3 x Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 a z bazarku z czekoladami - klik na konto kundelków poleciało 37 zł :) doszła tez wpłata od Kai i Azy przez paypala - dziękujemy :Rose: edit: muze sobie popogrubiac cobym wiedziała co potem wpisać w rozliczenie ;) Quote
3 x Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 zapraszam na bazarek z róznościami dla kundelków i innych poodpiecznych Biafry :) Quote
3 x Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 zapraszam na bazarki dla FZNJZ na jednym mmmonika wystawiła zajebiaszcze szpilki że głowa mała nówki sztuki nieśmigane i prawie za darmo nówki sztuki - czerwone, zajebiaszcze szpilki - klik działa również jeszcze ten bazark co pisałam o nim post wcześniej bazarek mix z różnościami - klik a na nim m.in. ksiązki filmy dvd bizuteria psia akcesoria, szelki, zabawki kosmetyki rózne mniej lub bardziej przydatne gadzety oraz dwie nowe gry towarzyskie wieża wejsja imprezowa i wersja normalna zapraszam :) Quote
3 x Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 kundelki z końcem kwietnia po raz kolejny dostały wsparcie od pani Ewy M. (50 zł) - dziękujemy :) za pośrednictwem Irenki :) Quote
3 x Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 zbieram się do rozliczeń ale zabrac się nie mogę :oops: ale i tak musze wam o czyms napisac powinnam napisac wcześniej ale myslalam, ze się w końcu zbiorę do tych rozliczeń ale skoro mi sie nie udało to uważam, że o czyms powinniscie wiedziec a na rozliczenia przyjdzie czas ;) Diuna ma DOM ! :multi::multi: i to juz przez jakiś czas ok miesiąca tylko nie pisałam, bo myslalam, ze sie zbiorę z tymi rozliczeniami :oops: mamy też nowych podopiecznych: dalmatyńczyk PUNTO - wychodziny biedak z lasu :( - klik i jeszcze jeden biedak, ale o nim nie mam jeszcze info Quote
Kaja i Aza Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Najpierw sie ucieszylam, ze Diuna ma dom i ze Biafrze ubyl jeden pies a potem sie zasmucilam z powodu nastepnych podopiecznych. Quote
3 x Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 kundelki dostały 50 zł od Pani Ewy M. za pośrednictwem Irenki - dziekujemy :loveu: Quote
3 x Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 a ja mam zdjęcia uszatej i jej brata :) tutaj razem Quote
3 x Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 olaboga, jakie brzydactwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
3 x Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 ja wiedzialam, ze one sa brzydkie ale nie az tak,żeby nikt nie skomentował ;) rozliczyłam dwa ostatnie bazarki na rzecz fundacji i jak tylko wezmę się zmobilizuuje do uzupełnienia rozliczeń to dopiszę: 524,12 zł - z bazarku z różnościami - klik oraz 177,80 zł - z bazarku z kubeczkami - klik Quote
wapiszon Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 [quote name='3 x']ja wiedzialam, ze one sa brzydkie ale nie az tak,żeby nikt nie skomentował ;) rozliczyłam dwa ostatnie bazarki na rzecz fundacji i jak tylko wezmę się zmobilizuuje do uzupełnienia rozliczeń to dopiszę: 524,12 zł - z bazarku z różnościami - klik oraz 177,80 zł - z bazarku z kubeczkami - klik One są oryginalne i piękne :) Quote
3 x Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 [quote name='wapiszon']One są oryginalne i piękne :) inaczej chyba ;) Quote
3 x Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 dopisałam w końcu rozliczenie wpływów z 5 miesięcy się uzbierało :oops: zostały do uzupełnienia jeszcze wydatki ale tutaj potrzebuję pomocy Biafry wszystkim którzy o nas pamiętają - dziękujemy ! i zapraszam na nowy bazarek z chałwami - klik Quote
3 x Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 dostalismy kolejne 50 zł od pani Ewy M. - dziękujemy :) Quote
3 x Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 pani Ewa M. po raz kolejny wsparła kundelki - dostaliśmy 50 zł Dziękujemy :Rose: Quote
Recommended Posts