Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 655
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

z bazarku z chałwami (z kolejnego ;))
na konto kundelków wpłynęło 84 zł
dziękujemy :)

edit. jesteśmy w trakcie rozliczania allegro dla kundelków
jeśli wpłyną wszystkie wpłaty na koncie dług zmniejszy się o 217 zł

Posted

[quote name='Szarotka']Tutaj ciotka fochu robi za darmo barnerki i allegro:

http://www.dogomania.pl/threads/210920-Allegro-banerki-wydarzenia-na-FB-zrobi%C4%99-!/page4
o dzięki :)

zawsze mamy problem z banerkami

Hugo
miał mieć dom
dom wydawał się być bardzo dobrym domem
Hugo pojechał na kastrację i musiał jeszcze chwilę posiedzieć w hotelu bo mu sie obrzęk zrobił i chciałyśmy go poobserwować
no i dom przestał sie odzywac
:(
nie wiem czy to kwestia weekendu czy fakt wykastrowania Hugo
chociaż w ogłoszeniu pisało, że jest wykastrowany
może coś Pani wypadło i dlatego się nie odzywa i to tylko chwilowe?

Posted

[quote name='Katcherine']Dzien dobry- chcialabym poprosic o ocene ekspertow pod co ja moge podciagnac to szczescie: http://www.dogomania.pl/threads/211013-Szejk-potrzebny-transport-Kielce-Brodnica-do-DT/page4

Na Kaukaza chyba ciut za maly, na Szpica brak ogonka do gory... mamy szemrane przeslanki przyszpuszczac ze swe zycie spedzil na lancuchu...
juz jest w DT .

jest jakas taka mniejsza wersja kaukaza coś na S ale nie pamiętam dokładnie nazwy

Posted

Katcherine napisał(a):
Kto moze znac mniejsza wersje kaukaza na S?- no chyba ze szukajac mu domu mam tak wlasnie zacytowac...?

KWL wie na pewno co to za rasa
gdzieś kiedyś pisał o tym na dogo ale nie pamiętam gdzie i kiedy

Posted

Jest parę ras spokrewnionych z kaukazami o mniejszych gabarytach.
Mniejszy "stalowy" kaukaz na S to Sarplaninac. Ale to nie jedyny pies w typie wielkich psów pasterskich z bałkan.
Po rozpadzie byłej Jugosławii chyba wszyscy chcą mieć narodową wersję owczarka :-) więc może coś dobierzecie :-)
A już na pewno nie pamiętam jakie są dopuszczalne umaszczenia tych ras. Może się okazać tak jak w przypadku kaukazów że jest ich całkiem sporo ( patrz słynne czerwone kaukazy brane bardzo często za moskwicze )

• 2 weeks later...
Posted

u kundelków cisza jak zawsze
trzebaby im ogłoszenia odnowić
musze wyszukać jakiś bazarek

aaa i zalegam z rozliczeniem za lipiec
ale to pewnei w weekend

• 4 weeks later...
Posted

3x a pomogłabyś przy bazarku? Ja mam troche rzeczy - mam juz zdjecia i porobie opisy tylko chodzi mi o poprowadzenie, bo ja nie mam internetu w domu a w biurze też nie bardzo moge zbyt czesto korzystać..?

Chodzi głównie o założenie, podnoszenie i aktualizacje..
Ja oczywiscie zajme sie wysyłką i jak bedzie trzeba to podsumowaniem bazarku, rozesłaniem pw i ew. egzekwowaniem wpłat:), natomiast bardzo bym prosiła o pomoc przy założeniu i monitorowaniu:)

Dałoby sie?:oops:

ostatnio zuzlikowa:loveu: i ladySwallow:loveu: robiły bazarki z moich fantów i - mam nadzieje;) - nie narzekały bardzo na współprace..:oops:

Posted

AniaB napisał(a):
3x a pomogłabyś przy bazarku? Ja mam troche rzeczy - mam juz zdjecia i porobie opisy tylko chodzi mi o poprowadzenie, bo ja nie mam internetu w domu a w biurze też nie bardzo moge zbyt czesto korzystać..?

Chodzi głównie o założenie, podnoszenie i aktualizacje..
Ja oczywiscie zajme sie wysyłką i jak bedzie trzeba to podsumowaniem bazarku, rozesłaniem pw i ew. egzekwowaniem wpłat:), natomiast bardzo bym prosiła o pomoc przy założeniu i monitorowaniu:)

Dałoby sie?
:oops:

ostatnio zuzlikowa:loveu: i ladySwallow:loveu: robiły bazarki z moich fantów i - mam nadzieje;) - nie narzekały bardzo na współprace..:oops:

dałoby się :)

dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

opisy i zdjecia ślij na maila: gibah@o2.pl
i sugerowane ceny bo ja zawsze mam problem z ustaleniem cen podarowanych rzeczy :oops: