Szarotka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dobrze jest tez watek po mlodej kadrze rozeslac. Quote
Biafra Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 To ja zapraszam na dwa wlasnorecznie wykonane bazarki :p OPONY - DUNLOP - klik OPONY - NANKANG 4X4 - klik Quote
3 x Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 kundelki dostały wsparcie ( 50 zł) od pani Ewy M - dziękujemy :loveu: Quote
3 x Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 z bazarku z chałwami (z kolejnego ;)) na konto kundelków wpłynęło 84 zł dziękujemy :) edit. jesteśmy w trakcie rozliczania allegro dla kundelków jeśli wpłyną wszystkie wpłaty na koncie dług zmniejszy się o 217 zł Quote
Szarotka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Tutaj ciotka fochu robi za darmo barnerki i allegro: http://www.dogomania.pl/threads/210920-Allegro-banerki-wydarzenia-na-FB-zrobi%C4%99-!/page4 Quote
3 x Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Szarotka']Tutaj ciotka fochu robi za darmo barnerki i allegro: http://www.dogomania.pl/threads/210920-Allegro-banerki-wydarzenia-na-FB-zrobi%C4%99-!/page4 o dzięki :) zawsze mamy problem z banerkami Hugo miał mieć dom dom wydawał się być bardzo dobrym domem Hugo pojechał na kastrację i musiał jeszcze chwilę posiedzieć w hotelu bo mu sie obrzęk zrobił i chciałyśmy go poobserwować no i dom przestał sie odzywac :( nie wiem czy to kwestia weekendu czy fakt wykastrowania Hugo chociaż w ogłoszeniu pisało, że jest wykastrowany może coś Pani wypadło i dlatego się nie odzywa i to tylko chwilowe? Quote
Katcherine Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dzien dobry- chcialabym poprosic o ocene ekspertow pod co ja moge podciagnac to szczescie: http://www.dogomania.pl/threads/211013-Szejk-potrzebny-transport-Kielce-Brodnica-do-DT/page4 Na Kaukaza chyba ciut za maly, na Szpica brak ogonka do gory... mamy szemrane przeslanki przyszpuszczac ze swe zycie spedzil na lancuchu... juz jest w DT . Quote
3 x Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='Katcherine']Dzien dobry- chcialabym poprosic o ocene ekspertow pod co ja moge podciagnac to szczescie: http://www.dogomania.pl/threads/211013-Szejk-potrzebny-transport-Kielce-Brodnica-do-DT/page4 Na Kaukaza chyba ciut za maly, na Szpica brak ogonka do gory... mamy szemrane przeslanki przyszpuszczac ze swe zycie spedzil na lancuchu... juz jest w DT . jest jakas taka mniejsza wersja kaukaza coś na S ale nie pamiętam dokładnie nazwy Quote
Katcherine Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kto moze znac mniejsza wersje kaukaza na S?- no chyba ze szukajac mu domu mam tak wlasnie zacytowac...? Quote
3 x Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Katcherine napisał(a):Kto moze znac mniejsza wersje kaukaza na S?- no chyba ze szukajac mu domu mam tak wlasnie zacytowac...? KWL wie na pewno co to za rasa gdzieś kiedyś pisał o tym na dogo ale nie pamiętam gdzie i kiedy Quote
Katcherine Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Wyslalam zapytanie - dzieki :). Nie to zem rasistka...ale kazdy argument do adopcji dobry ;). To tak jak Igor z drabina...;) Quote
Kaja i Aza Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Katcherine']Kto moze znac mniejsza wersje kaukaza na S?- no chyba ze szukajac mu domu mam tak wlasnie zacytowac...? http://www.dogbreedinfo.com/sarplaninac.htm ale Szejk nie wyglada jak sarplaninac, zwlaszcza pysk ma bardziej jak wilczur. Quote
KWL Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Jest parę ras spokrewnionych z kaukazami o mniejszych gabarytach. Mniejszy "stalowy" kaukaz na S to Sarplaninac. Ale to nie jedyny pies w typie wielkich psów pasterskich z bałkan. Po rozpadzie byłej Jugosławii chyba wszyscy chcą mieć narodową wersję owczarka :-) więc może coś dobierzecie :-) A już na pewno nie pamiętam jakie są dopuszczalne umaszczenia tych ras. Może się okazać tak jak w przypadku kaukazów że jest ich całkiem sporo ( patrz słynne czerwone kaukazy brane bardzo często za moskwicze ) Quote
3 x Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 na konto kundelków z bazarku z telefonem komórkowym wpłynęło 200 zł :) Quote
3 x Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 kundelki z handlu pozabazarkowego dostały 15 zł od Saththy - dziękujemy :) Quote
3 x Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 u kundelków cisza jak zawsze trzebaby im ogłoszenia odnowić musze wyszukać jakiś bazarek aaa i zalegam z rozliczeniem za lipiec ale to pewnei w weekend Quote
3 x Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 kundelki dostały 50 zł od pani Ewy M za pośrednictwem Irenki dziękujemy :loveu: Quote
Kaja i Aza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja tez zaniedbuje watek, ale nie mam za bardzo pomyslow co tu zrobic. Quote
3 x Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 zapomniałam o rozliczeniu tzn pamiętałam ale jakoś nie zwróciłam uwagi, że to już połowa sierpnia uzupełniłam zatem rozliczenie lipca zostały mi jeszcze dwa bazarki do rozliczenia dalej prawie 10 tys na minusie :( mamy też kolejne bazarki dla kundelków: 1. ubranka-dla-dzieci-nowe-i-nie-i-kilka-zabawek-dla-FZNJR-do-24.08 2. chałwy - klik Quote
AniaB Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 3x a pomogłabyś przy bazarku? Ja mam troche rzeczy - mam juz zdjecia i porobie opisy tylko chodzi mi o poprowadzenie, bo ja nie mam internetu w domu a w biurze też nie bardzo moge zbyt czesto korzystać..? Chodzi głównie o założenie, podnoszenie i aktualizacje.. Ja oczywiscie zajme sie wysyłką i jak bedzie trzeba to podsumowaniem bazarku, rozesłaniem pw i ew. egzekwowaniem wpłat:), natomiast bardzo bym prosiła o pomoc przy założeniu i monitorowaniu:) Dałoby sie?:oops: ostatnio zuzlikowa:loveu: i ladySwallow:loveu: robiły bazarki z moich fantów i - mam nadzieje;) - nie narzekały bardzo na współprace..:oops: Quote
3 x Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 AniaB napisał(a):3x a pomogłabyś przy bazarku? Ja mam troche rzeczy - mam juz zdjecia i porobie opisy tylko chodzi mi o poprowadzenie, bo ja nie mam internetu w domu a w biurze też nie bardzo moge zbyt czesto korzystać..? Chodzi głównie o założenie, podnoszenie i aktualizacje.. Ja oczywiscie zajme sie wysyłką i jak bedzie trzeba to podsumowaniem bazarku, rozesłaniem pw i ew. egzekwowaniem wpłat:), natomiast bardzo bym prosiła o pomoc przy założeniu i monitorowaniu:) Dałoby sie?:oops: ostatnio zuzlikowa:loveu: i ladySwallow:loveu: robiły bazarki z moich fantów i - mam nadzieje;) - nie narzekały bardzo na współprace..:oops: dałoby się :) dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: opisy i zdjecia ślij na maila: gibah@o2.pl i sugerowane ceny bo ja zawsze mam problem z ustaleniem cen podarowanych rzeczy :oops: Quote
AniaB Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 za minute wysyłam:) napiszesz mi czy doszło? Quote
3 x Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 AniaB napisał(a):za minute wysyłam:) napiszesz mi czy doszło? oki doki :) Quote
3 x Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 rozliczyłam w końcu część bazarków i tak: 716,40 zł - bazarek z rybą - klik 843,30 zł - bazarek z kubeczkami i nie tylko - klik 252,90 zł- bazarek z ubrankami dziecięcymi i nie tylko - klik został mi jeszcze do rozliczenia bazarek z chałwami, ale wciąż czekam na kilka wpłat a tutaj za progiem zima, trzeba pomyśleć o koniach i zapasie siana Quote
Recommended Posts