3 x Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='_Aga_']Podniosę...............[/QUOTE] dzięki :) domu dla Diuny nei ma ale .. był jeden tel jak dla mnei to sukces bo róznie ale czasami pomału Diuna miała ogłoszenia i zawsze była cisza jak makiem zasiał coprawda pani chciała Diunę do kotów i małych dzieci więc niestety to nie dom dla Diuny, ale sam fakt ze tel zadzwonił uważam za sukces :) psiaki dostały tez pieniązki: 100 zł od pani Ewy M. 100 zł od Anonimowej podczytywaczki dogo ;) (wpłata bezpośrednio na konto fundacji) dziękujemy :loveu: Quote
delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 No to czekamy na telefony w sprawie Diuny ;-) Quote
wapiszon Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Boże, nie wiedziałam,że tu takie dłuuuuuuuuugi :( :( :( Jak będę miała jakiś grosik ( może w kwietniu) to prześlę. A na jakie konto? Quote
3 x Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='wapiszon']Boże, nie wiedziałam,że tu takie dłuuuuuuuuugi :( :( :( Jak będę miała jakiś grosik ( może w kwietniu) to prześlę. A na jakie konto?[/QUOTE] ano długi :( zakładając wątek nie spodziewałyśmy się, że z 3 sztuk zrobi się 20 :( nr konta podam na pw dziękuję :) Quote
delfy2000 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='3 x']ano długi :( zakładając wątek nie spodziewałyśmy się, że z 3 sztuk zrobi się 20 :( nr konta podam na pw dziękuję :)[/QUOTE] Jak będę miała kilka groszy, to też się zgłoszę do Ciebie.... Quote
3 x Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='delfy2000']Jak będę miała kilka groszy, to też się zgłoszę do Ciebie.... dziękuję :) odnowiłam kilka ogłoszeń Pekinowi i Diune Wypadkowa musze ogłosić z domu ale nie wiemkiedy mi to się uda ale zapomnialam jego zdjec do pracy o Diunę było kolejne sensowne zapytanie duży dom z ogrodem ale niestety nasza Diuna okazała sie za stara :( ale sukces bo nie dość, ze dom sie o nią pytał to nawet był na zapoznaniu szkoda :( ale może będa inne domki które wybiorą Diunę to juz dwa zapytania o nią - i to uważam za największy sukces, bo wczesniej pomimo zerii ogłoszeń była cisza jak makiem zasiał a wogołe to reklamujecie allegro naszych wyrzutków na FB i wogóle w innych róznych miejscach ? http://allegro.pl/wakacyjne-wyrzutki-napelnij-brzuszki-i1494937455.html Quote
3 x Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 nie wiem czy juz pisalam, ze doszły pieniązki z bazarku ubraniowego od matamata - 80 zł dziękujemy :) Quote
delfy2000 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='3 x']dziękuję :) odnowiłam kilka ogłoszeń Pekinowi i Diune Wypadkowa musze ogłosić z domu ale nie wiemkiedy mi to się uda ale zapomnialam jego zdjec do pracy o Diunę było kolejne sensowne zapytanie duży dom z ogrodem ale niestety nasza Diuna okazała sie za stara :( ale sukces bo nie dość, ze dom sie o nią pytał to nawet był na zapoznaniu szkoda :( ale może będa inne domki które wybiorą Diunę to juz dwa zapytania o nią - i to uważam za największy sukces, bo wczesniej pomimo zerii ogłoszeń była cisza jak makiem zasiał a wogołe to reklamujecie allegro naszych wyrzutków na FB i wogóle w innych róznych miejscach ? http://allegro.pl/wakacyjne-wyrzutki-napelnij-brzuszki-i1494937455.html Czyli działa ta metoda - to może ja zapytam o Diunę trzy razy: Czy ktoś już pytał o Diunę? Czy Diuna przypadła komuś do gustu? Kto pokocha Diunę na dobre i złe? Quote
3 x Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='delfy2000']Czyli działa ta metoda - to może ja zapytam o Diunę trzy razy: Czy ktoś już pytał o Diunę? Czy Diuna przypadła komuś do gustu? Kto pokocha Diunę na dobre i złe? wy chyba nie wiecie jak mnie to stresuje takie pytania bo niestety musze odpisywać, ze Diuna dalej siedzi w hotelu ale kiedys się nie będę stresowac i napiszę, ze ma dom tylko kiedy to będzię? pytajcie , najwyzej schowam się ze stresu i nie będę odpisywąć ;) nie wiem czy wiecie ale dzieki pomocy Fundacji Przyjaciele Czterech Łap zostały wysterylizowane nasze suńki: Mała Uszata i Wilczasta Quote
delfy2000 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='3 x']wy chyba nie wiecie jak mnie to stresuje takie pytania bo niestety musze odpisywać, ze Diuna dalej siedzi w hotelu ale kiedys się nie będę stresowac i napiszę, ze ma dom tylko kiedy to będzię? pytajcie , najwyzej schowam się ze stresu i nie będę odpisywąć ;) nie wiem czy wiecie ale dzieki pomocy Fundacji Przyjaciele Czterech Łap zostały wysterylizowane nasze suńki: Mała Uszata i Wilczasta 3X - ale przecież to nie o stresowanie Ciebie chodzi... pisałaś, że za każdym razem gdy pytamy ktoś zainteresowany psiakiem się pojawia... no to pytamy... właśnie z tego powodu, i tylko z tego powodu...przynajmniej ja tak robię... ;-) A czy te klatki które zakupiłyście są już w użytku? :) Quote
3 x Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 zapraszam na bazarek z chałwami :) duze i małe chałwy ze wschodu :) Quote
3 x Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 mamy kolejnego wypłoszka tym raze o dziwo urodziwa malutka sunia :) znaleziona na stacji benzynowej w drodze do gubina dlatego nazywa się Gubinka ma ok 2 lat jest taka trochę jamnikowata być moze w ciąży :( ładna jest a to rzadkość u "naszych" kundelków :evil_lol: Quote
delfy2000 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='3 x']mamy kolejnego wypłoszka tym raze o dziwo urodziwa malutka sunia :) znaleziona na stacji benzynowej w drodze do gubina dlatego nazywa się Gubinka ma ok 2 lat jest taka trochę jamnikowata być moze w ciąży :( ładna jest a to rzadkość u "naszych" kundelków :evil_lol: Będziecie robić sterylkę? Quote
3 x Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 delfy2000 napisał(a):Będziecie robić sterylkę? tak zgłosiłyśmy ją do Fundacji Przyjaciół Czterech Łap - czekamy na odpowiedź wiemy, że suńka już rodziła ale po szczeniakach ani śladu :( a podobno kilka tyg temu przy niej ganiały wolę wierzyć, że ktoś je zabrał se stacji benzynowej ale znająć życie skończyły pod kołami :( ładna jest, mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek (oczywiscie po ciachnięciu ;)) muszę poprosić Izę aby pojechała i porobiła jej ładne zdjęcia ;) Quote
3 x Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Gubinka juz po sterylicacji dzięki akcji Fundacji Przyjaciele Czterech Łap o domkach na razie cisza ale i też nie mam kiedy wznowić ogłoszeń i czekam na lepsiejsze zdjęcia Wypadkowaca bo mamy takie srednio wyraźne ale z pozytywnych inf - podliczyłam allegro póki co nie wpłynęła tylko jedna wpłata pieniąki które wypłyneły to: 668 zł po odjęciu kosztów wystawienia, prowizji od sprzedaży a także wysyłki dyplomów dla wakacyjnych wyrzutków zostaje 615,8 zł może jeszcze wpłata za jedną cegiełkę doleci, zobaczymy cieszę sie, ze udało sie zebrać troszkę grosza na kundelki :) wszystkim, którykupowali a także reklamowali allegro wśród znajomych bardzo serdecznie dziękuje :) Quote
3 x Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 kto chce wspomóc zwierzaki pod opieką FZNJR? może ktoś chce kubraczki dla jajek ? na wielkanoc? ładne są, idealnie pasują na każde jajo ;) wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik jeśli sie komuś nie podobają to niech wejdzie i mimo wszystko napiszę ze fajne ;) a i jeszcze trwa siepomaga na siano: daj im siana - klik Quote
delfy2000 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ŚLiczne te kubraczki, ale... sama rozumiesz... Quote
evtmw82 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Przepraszam ze nie na temat, ale ten watek podczytuje i cos tam pomoglam. Czy ktoras z Pan wie jakie jest laczne zadluzenie Pani Izy z Fundacji Zwierze Nie Jest Rzecza za inne zwierzeta? Quote
3 x Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 evtmw82 napisał(a):Przepraszam ze nie na temat, ale ten watek podczytuje i cos tam pomoglam. Czy ktoras z Pan wie jakie jest laczne zadluzenie Pani Izy z Fundacji Zwierze Nie Jest Rzecza za inne zwierzeta? witamy na dogo :) miło, że do grona forumowiczów dołaczyła kolejna osoba wspierająca psiaki :) bardzo dziękujemy za dotychczasowe wsparcie :) jesli chodzi o długi Fundacji za inne zwierzaki (bo nie są to prywate zaległości Izy) sytuacja wygląda tak nie na wszystkie zwierzaki pieniązki zbierane sa poprzez dogomanią, ale jeśli chodzi o te zwierzaki z dogomanii to dług mają kundelki te z tego watku, w tej chwili dług sięga ok 10 tys (dojdzie rachunek za marzec, który nie jest jeszcze uwzględniony) poniewaz pieniązki przechodza przeze mnie, na pierwszej stronie jest wszystko na bieżąco aktualizowane i rozpisane dokładnie ile pieniązków zostało wpłaconych bezpośrednio na konto fundacji, ile przeszło przeze mnie i ile przelalam na zwierzaki dług wynika z ilości psiaków - wątek rozpoczynałam gdy kundelki były 3 i nikt się nie spodziewał ze przybędzie ich aż tyle niestety Iza nie ma fizycznej możliwości zabrania wszystkich psiaków do siebie ponieważ nie dysponuje u siebie miejscami dla małych psów, a puszczanie ich "luzem" wśród kaukazów to nie najlepszy pomysł obecnie staramy sie stworzyć, a raczej Iza się stara, bo ja na odległość to niewiele mogę pomóc, miejsce dla chociażby kilku kundelków między innymi w tym celu zostały zakupione dwie duże klatki kennelowe - dzięki pomocy dogomaniaków cięzko mi powiedzieć kiedy dokładnie powstanie miejsce dla kundelków i ile psiaków uda sie zabrać z hotelu jedno wiemy jak już się uda, to rachunki nie będą takie duże :( rok temu nikt nie przypuszczał, ze z 3 kundelków wyrzuconych podczas powodzi i w wakacje powstanie cały kundelkowy watek :( edit: może ktoś z osób podczytujących watek zechce dołaczyć do pomocy rodzinie z Tarnowa cchemy im zakupic drzewa aby byli jak najbardziej samowystarczalni: Posadź drzewo rodzinie w potrzebie! a także w ramach pomocy doraźniej chcemy zapełnić ih stół i szafki na Wielkanoc: Koszyczek Wielkanocny - nie bądź obojetny - pomóż Quote
delfy2000 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 3x --- nie znam szczegółów tej sprawy, ale myślę, że skoro pieniążki na klatki kennelowe już są, to najlepiej byłoby zabierać kundelki na CITO...to powinno być sprawą priorytetową, skoro doprowadza do zwiększenia zadłużenia...jak myślisz? Quote
3 x Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 tak zamierzamy zrobić miały być zabrane w tym tyg ale Biafrę rozłożyło kilka powinno być zabranych dosłownie na dniach kundelkom wpadło - 25 zł z bazarku z aniołami Anioły - klik Quote
delfy2000 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 3 x napisał(a):tak zamierzamy zrobić miały być zabrane w tym tyg ale Biafrę rozłożyło kilka powinno być zabranych dosłownie na dniach kundelkom wpadło - 25 zł z bazarku z aniołami Anioły - klik Cieszę się... Quote
Recommended Posts