Szarotka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Wow. I tak dobrze, ze mozna na kredyt. Quote
Biafra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 3 x napisał(a): wczoraj przelalam Biafrze 800 zł dla kundelków, mam nadzieję, że odwiedzi nas tutaj i potaknie ;) Potakuję :loveu: Pieniądze dla kundelków dotarły. Bardzo dziękuję. To są chyba najbardziej zadłużone kundelki na świecie :shake: Quote
3 x Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 zapraszam na bazarki dla zwierzaków pod opieką fundacji: 1. skarpetki 2. Chałwy ze wschodu zapraszam ! Quote
3 x Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 zrobiłam ogłoszenia Maverickowi i Diunie na cafeanimal i gumtree moze ktoś ich zauwazy ? plaujemy ciachnąć pekińczyka i jak najszybciej wydac go do domu, wyszło nam ze on jest najbardziej atrakcyjny i adopcyjny zarazem pozostałe oprócz Mava i Diunki to dzikusy albo chore :( kilka dni temu przybył kolejny jakiś połamacniec w typie ON'ka :shake: edit i na szerloku im zrobiłam edit 2: mają jesczze ogłoszenia na allegratka i na kupiepsa.pl i na http://zwierzeta.swiatogloszen.net.pl Quote
3 x Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Szarotka napisał(a):To ile ich macie na stanie ?? w spisie na początku brakuje tylko połamańca to byłby 10 dwa są w DT - ten z puszczy i Mav pozostała 8 w hotelu co do połamańca musze mieć ciut więcej inf od Izy żeby go wrzuić a przede wszystkim więcej czasu :oops: Quote
3 x Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 3 x napisał(a):zrobiłam ogłoszenia Maverickowi i Diunie na cafeanimal i gumtree moze ktoś ich zauwazy ? plaujemy ciachnąć pekińczyka i jak najszybciej wydac go do domu, wyszło nam ze on jest najbardziej atrakcyjny i adopcyjny zarazem pozostałe oprócz Mava i Diunki to dzikusy albo chore :( kilka dni temu przybył kolejny jakiś połamacniec w typie ON'ka :shake: edit i na szerloku im zrobiłam edit 2: mają jeszcze ogłoszenia na allegratka i na kupiepsa.pl i na http://zwierzeta.swiatogloszen.net.pl zrobiłam im jeszcze ogłoszenia na ogłoszenia kraków: http://www.ogloszeniakrakow.pl/component/option,com_adsmanager/page,show_ad/adid,1752/catid,56/Itemid,0/ ale u Diuny coś skiepscilam i sie tekst pociął i dziwnie pokopiowal wiec się chwalić nie będę ;) zaraz im jeszcze gdzies porobię edit - zrobiłam jeszcze na http://www.krakowmiasto.pl/flora-i-fauna/oddam-za-darmo/krakow-diuna-mix-on-poszukuje-domu.htm http://www.krakowmiasto.pl/flora-i-fauna/oddam-za-darmo/krakow-maverick-gotowy-do-pokochania--prosi-o-dom.htm i na http://www.krakusik.pl/63520_maverick_pokochasz_dasz_dom_.html http://www.krakusik.pl/63521_diuna_mix_on_prosi_o_dom_.html i tutaj: http://www.ogloszenia.krakow.pl/326130 http://www.ogloszenia.krakow.pl/326131 Prawie pekińczyk nie ma już jajek ;) i dobrze bo podobno straszny wredas jest więc wiecej takich nie bedzie o ! ;) a dziadunio (zdjecie ponizej) ma śruta w tyłku pewnie dostał na pożegnanie od kochającego pana :shake: Quote
matamata Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ehh cicho tu jakoś. A ja od wczoraj - bo wczoraj tu trafiłam przez przypadek - zastanawiam się jak pomóc najbardziej zadłużonym kundelkom świata. Nie znalazł by się ktoś chetny do pomocy przy założeniu i prowadzeniu bazarku z całkiem fajnymi ciuchami? Dochód oczywiscie w całości na kundelki. Ja mam ostatnio deficyt czasu bo małe dziecko w domu zapewnia zajęcie we dnie i w nocy - w necie i na dogo bywam tak jak teraz o 21-22 godzinie. Gdyby ktoś był chętny do pomocy proszę o wiadomość na PW. Quote
irenaka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Poproszę 3x o konto do przelewu dla kundelków. Kwotę 250,00 przeleję w imieniu Pani Ewy M. która chce pomóc Biafrze a sama Biafra zadecydowała, żeby przelew poszedł właśnie na kundelki. Dziękuję pięknie Panie Ewo:loveu: w imieniu kundelków, Biafry i swoim:Rose: Quote
3 x Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 matamata napisał(a):Ehh cicho tu jakoś. A ja od wczoraj - bo wczoraj tu trafiłam przez przypadek - zastanawiam się jak pomóc najbardziej zadłużonym kundelkom świata. Nie znalazł by się ktoś chetny do pomocy przy założeniu i prowadzeniu bazarku z całkiem fajnymi ciuchami? Dochód oczywiscie w całości na kundelki. Ja mam ostatnio deficyt czasu bo małe dziecko w domu zapewnia zajęcie we dnie i w nocy - w necie i na dogo bywam tak jak teraz o 21-22 godzinie. Gdyby ktoś był chętny do pomocy proszę o wiadomość na PW. mata mata my jesteśmy chętne tylko czasu brak ale dziękuję za propozycję :) postaram sie na dniach odezwać na pw przepraszam, ze wczesniej nie zareagowałam ale czasu miałam jak na lekarstwo irenaka napisał(a):Poproszę 3x o konto do przelewu dla kundelków. Kwotę 250,00 przeleję w imieniu Pani Ewy M. która chce pomóc Biafrze a sama Biafra zadecydowała, żeby przelew poszedł właśnie na kundelki. Dziękuję pięknie Panie Ewo:loveu: w imieniu kundelków, Biafry i swoim:Rose: to ja wyślę zaraz pw i sobie potem zemdleję ;) Quote
irenaka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przelew poszedł w tym momencie. Sole trzeźwiące podać?;) Quote
3 x Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 irenaka napisał(a):Przelew poszedł w tym momencie. Sole trzeźwiące podać?;) nie, ja tak kontrolnie sobie zemdleję ;) Quote
irenaka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 3 x napisał(a):nie, ja tak kontrolnie sobie zemdleję ;) To mnie uspokoiłaś;) Szurnięta jestem total, ale jak sobie coś wypatrzę na wątku, to nie ma uproś;) Mało mam roboty:evil_lol: i bardzo bym chciała tego dziadzia nr 7 poogłaszać, tylko więcej zdjęć by się przydało, z dwoma nie ruszę. Może zestaw mu wykupię na bazarku? Coś pokombinuję. Tylko czy się zgodzisz?;):evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 irenaka napisał(a):To mnie uspokoiłaś;) Szurnięta jestem total, ale jak sobie coś wypatrzę na wątku, to nie ma uproś;) Mało mam roboty:evil_lol: i bardzo bym chciała tego dziadzia nr 7 poogłaszać, tylko więcej zdjęć by się przydało, z dwoma nie ruszę. Może zestaw mu wykupię na bazarku? Coś pokombinuję. Tylko czy się zgodzisz?;):evil_lol: Irenka - napierw SKRZYNKĘ wyczyść, a potem kombinuj --- nie mogę się do Ciebie dostać (znowu) ;-( Quote
3 x Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 niestety jeśli chodzi o dziadka nie ma co kombinować Dziadunio jest za TM odszedł 28 lutego :( stan po wizycie u weta nie poprawił się wręcz przeciwnie pogorszył (szczegóły zna Biafra) sama się dowiedziałam wczoraj, inf. nam umknęła bo dużo się działo w tym czasie akurat odejście Dziadunia nałożyło się, z przybyciem Aksona i jego odejściem, z przyjechaniem nowego konia co do pozostałych kundelków - są nowe nabytki - niestety będą miały osobny wątek, tylko się ogarniemy dzisiaj dwie cięzarne sunie jadą na sterylizację za dużo ich wszystkich :( rachunek za styczeń - 2550 zł będę robiła allegro cegiełkowe na pokrycie długu Quote
irenaka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 O Dziadziu już wiem od Biafry. Ostatnio tak mam:-(, że jak tylko jakiegoś staruszka wypatrzę, to przychodzi śmierć. Dziadzio miał już imię. Nazywałam go Dyziem, takie śmieszne imię, dla uroczego małego smutaska:-(:-( 3x, jak będziesz miała link do wątku następnych kundelków i tego nowego konia Biafry, to bardzo wrzuć linki na ten wątek. jogolcia@pdx napisał(a):Irenka - napierw SKRZYNKĘ wyczyść, a potem kombinuj --- nie mogę się do Ciebie dostać (znowu) ;-( Jo:loveu:, skrzynka już prawie pusta, jutro rano znowu pewnie będzie zapchana, korzystaj;). Quote
matamata Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Dziewczyny ja ponawiam ofertę bazarku, wiem, że 3x zawalona robotą ale może ktoś z innych odwiedzających watek zechce pomóc. Mam troche fajnych firmowych ciuchów na zbyciu, pewnie przy takim obłożeniu to będzie kropla w morzu ale zawsze coś. Nigdy nie robiłam bazarku poza tym mam malo czasu więc raczej nie dam rady ogarnąć tego sama. Quote
3 x Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 matamata napisał(a):Dziewczyny ja ponawiam ofertę bazarku, wiem, że 3x zawalona robotą ale może ktoś z innych odwiedzających watek zechce pomóc. Mam troche fajnych firmowych ciuchów na zbyciu, pewnie przy takim obłożeniu to będzie kropla w morzu ale zawsze coś. Nigdy nie robiłam bazarku poza tym mam malo czasu więc raczej nie dam rady ogarnąć tego sama. matamata - wysłałam pw z propozycją może akurat tak się uda? Quote
3 x Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='irenaka'] 3x, jak będziesz miała link do wątku następnych kundelków i tego nowego konia Biafry, to bardzo wrzuć linki na ten wątek. nie mam jeszcze wątku ale mam super wiadomość :) Maverick Morelli poszedł do domu ! dzisiaj ! :multi::multi::multi: oby już nie wracał ;) dziękujemy osobie/osobom które sprawiły, że ogłoszenie Mavericka ukazało się w gaziecie wyborczej - Dziękujemy :loveu: jeśli chodzi o drugie kundelki dwie sunie zostały dzisiaj na sterylce (aborcyjnej) u weta razem z trzema kocicami na brak czasu Iza nie narzeka jak widać :crazyeye::crazyeye::crazyeye: edit. musiałam wytłuścić, że kurdupel ma dom pora uaktualnić pierwszą stronę ;) Quote
Szarotka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Odwiedzam kundelki bo jest z nimi klopot wielki to szczakaja, a to placza to na Ize stale skacza tez ich wcale nie ubywa biedna Iza glowa kiwa i gdzie spojrzy tam kundelek chyba jest ich juz za wiele:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
3 x Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 zapraszam na bazarek dla kundelkó z rzeczy które podarowała matamata :) - dziękujemy :) eleganckie koszule, topy, spodnie i spodenki oraz sukienka - do 23.02 zapraszam równiez na watek bandy ze stodoły - na CITO potrzebujemy karmy dla szczeniaków (11 sztuk :() stary człowiek w szpitalu, głodne cięzarne suki oraz szczeniaki - błagamy o wsparcie ! Quote
jogolcia@pdx Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='3 x'] zapraszam równiez na watek bandy ze stodoły - na CITO potrzebujemy karmy dla szczeniaków (11 sztuk :() stary człowiek w szpitalu, głodne cięzarne suki oraz szczeniaki - błagamy o wsparcie ! Ile potrzeba na karmę dla tych szczylików? Już wiecie czy saszetki dla kociąt mogą być? Jeżeli tak, toczy można je zamówić przez net? A może gdzeiś kupic taniej? Quote
3 x Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Ile potrzeba na karmę dla tych szczylików? Już wiecie czy saszetki dla kociąt mogą być? Jeżeli tak, toczy można je zamówić przez net? A może gdzeiś kupic taniej? już wiemy trzeba kupic karmę starter -RC Starter - cena 169 zł/10 kg albo boscha - tańsza (nie wiem na ile wystarczy) dyskusja toczy się na ten temat na watku bandy ze stodoły banda ze stodoły - 11 szczeniaków, chore szczenne sunie Quote
Szarotka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 A co one jedza w trakcie dyskusji ??? Quote
Recommended Posts