paros Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Isadora7 napisał(a):A tak podglądam Oskarka. I tak trzymać :lol: Quote
EVA2406 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 beataczl napisał(a):a jak wyadla zbiorka obslugi planu filmowego? Nie wygląda, a właściwie to wygląda: O ( słownie: ZERO) Quote
Isadora7 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 EVA2406 napisał(a):Nie wygląda, a właściwie to wygląda: O ( słownie: ZERO) Wzruszajaca "empatia" grona filmowego Quote
bajk21. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Myślę, że to nie grona filmowego, tylko osoby, która niby miała rozmawiać na ten temat, gdybym tam była, napewno byłaby i zbiórka, ja nie wstydziłabym się oto poprosić, niestety mnie tam nie było. Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 EVA2406 napisał(a):Nie wygląda, a właściwie to wygląda: O ( słownie: ZERO) aktorzy są takimi skąpiradłami????!!!!! Quote
bajk21. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Już pisałam, że nie wiemy czy aktorzy są skąpiradłami, napewno wiem, że nie miał kto powiadomić aktorów o zbiórce na Oskara. Dziewczyny, czy ktoś z Was wie gdzie przyjmuje dr. Galanty, bo muszę się jak najszybciej dowiedzieć ile kosztowałaby operacja Tili, bo podobno tylko on może podjąć się tak poważnej operacji na wątrobie, inaczej sunia ma małe szanse na życie, a ma dopiero 5 miesięcy i cały czas jej życie to lecznice i kroplówki. Tila bez kroplówek zaczyna umierać, bo jej własna wątroba ją zatruwa. Quote
EVA2406 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Wiemy, że jeszcze trochę może zostać w DT i szukamy mu DS. Nie wiemy ile czasu Oskarek będzie mógł zostać tam gdzie aktualnie przebywa, a więc ile mamy czasu na ewentualne zebranie kasy na hotelik. Wiemy, że jest grzeczny, że dogaduje się z innymi psami i ogólnie jest spokojnym psem. Mamy następne wpłaty: Tora&Faro - 50 zł. Paulinken - 10 zł Tomcug - 10 zł. Razem: 246 zł. A to są tylko wpłaty jednorazowe, więc jak przyjdzie zapłacić za hotelik to............................................Oskarek nie ma szansy. Quote
tomcug Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='EVA2406']Wiemy, że jeszcze trochę może zostać w DT i szukamy mu DS. Nie wiemy ile czasu Oskarek będzie mógł zostać tam gdzie aktualnie przebywa, a więc ile mamy czasu na ewentualne zebranie kasy na hotelik. Wiemy, że jest grzeczny, że dogaduje się z innymi psami i ogólnie jest spokojnym psem. Mamy następne wpłaty: Tora&Faro - 50 zł. Paulinken - 10 zł Tomcug - 10 zł. Razem: 246 zł. A to są tylko wpłaty jednorazowe, więc jak przyjdzie zapłacić za hotelik to............................................Oskarek nie ma szansy. Ewuniu, ja deklaruję comiesięcznie swoje grosiki, nie jednorazowo. Quote
beataczl Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 podnosze Oskarka, na razie nie moge finansowo pomoc, jezeli bede mogla Oskarek bedzie pierwszy Quote
maja602 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 To jak wygladają w tej chwili deklaracje? Czy są jakieś? Quote
EVA2406 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Paulinken i Tomcug, dziękuję. Czyli na tę chwilę mamy dwie deklaracje po 10 zł/ Beataczl, Kamila podnoszenie też ważne, dziękuję. Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 EVA2406 napisał(a):Paulinken i Tomcug, dziękuję. Czyli na tę chwilę mamy dwie deklaracje po 10 zł/ Beataczl, Kamila podnoszenie też ważne, dziękuję. Oskar...każdą okazję wykorzystam,by pokazać Cię...wysoko wyskakuj chłopie!!! Quote
maja602 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 EVA2406 napisał(a):Paulinken i Tomcug, dziękuję. Czyli na tę chwilę mamy dwie deklaracje po 10 zł/ Beataczl, Kamila podnoszenie też ważne, dziękuję. Ja dołożę też 10zł. Dziewczyny to tylko jedna kawa w kawiarni i do tego mała. Dla Oskara to życie. Trzeba pieskowi szukać domu stałego. Czy on ma ogłoszenia? Quote
kizimizi Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 witam na watku. bardzo mi psiak przypomina naszego Barneyka. Niestety zadnego bezplatnego dt na jzu nei znam. Quote
blacky. Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Jestem, zapisuję ;) Mam pytanie w temacie pisze "Do 24 lipca". Jest po, i co teraz ? Quote
Gisic87 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 dostałam zaproszenie, niestety w tej chwili nie mam jak pomóc finansowo a dt mogę dopiero od września a i tak w planach już inny psiak no chyba że domek znajdzie. No ale podniosę chociaż Quote
paros Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Przepraszam za off`a ale koleżanka z przytuliska Tila walczy o życie :-( Zajrzyjcie na jej wątek Tila walczy o życie... :cry: Quote
Recommended Posts