Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że to nie grona filmowego, tylko osoby, która niby miała rozmawiać na ten temat, gdybym tam była, napewno byłaby i zbiórka, ja nie wstydziłabym się oto poprosić, niestety mnie tam nie było.

Posted

Już pisałam, że nie wiemy czy aktorzy są skąpiradłami, napewno wiem, że nie miał kto powiadomić aktorów o zbiórce na Oskara. Dziewczyny, czy ktoś z Was wie gdzie przyjmuje dr. Galanty, bo muszę się jak najszybciej dowiedzieć ile kosztowałaby operacja Tili, bo podobno tylko on może podjąć się tak poważnej operacji na wątrobie, inaczej sunia ma małe szanse na życie, a ma dopiero 5 miesięcy i cały czas jej życie to lecznice i kroplówki. Tila bez kroplówek zaczyna umierać, bo jej własna wątroba ją zatruwa.

Posted

Wiemy, że jeszcze trochę może zostać w DT i szukamy mu DS. Nie wiemy ile czasu Oskarek będzie mógł zostać tam gdzie aktualnie przebywa, a więc ile mamy czasu na ewentualne zebranie kasy na hotelik.
Wiemy, że jest grzeczny, że dogaduje się z innymi psami i ogólnie jest spokojnym psem.

Mamy następne wpłaty:

Tora&Faro - 50 zł.
Paulinken - 10 zł
Tomcug - 10 zł.

Razem: 246 zł.

A to są tylko wpłaty jednorazowe, więc jak przyjdzie zapłacić za hotelik to............................................Oskarek nie ma szansy.

Posted

[quote name='EVA2406']Wiemy, że jeszcze trochę może zostać w DT i szukamy mu DS. Nie wiemy ile czasu Oskarek będzie mógł zostać tam gdzie aktualnie przebywa, a więc ile mamy czasu na ewentualne zebranie kasy na hotelik.
Wiemy, że jest grzeczny, że dogaduje się z innymi psami i ogólnie jest spokojnym psem.

Mamy następne wpłaty:

Tora&Faro - 50 zł.
Paulinken - 10 zł
Tomcug - 10 zł.

Razem: 246 zł.

A to są tylko wpłaty jednorazowe, więc jak przyjdzie zapłacić za hotelik to............................................Oskarek nie ma szansy.

Ewuniu, ja deklaruję comiesięcznie swoje grosiki, nie jednorazowo.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Paulinken i Tomcug, dziękuję.
Czyli na tę chwilę mamy dwie deklaracje po 10 zł/

Beataczl, Kamila podnoszenie też ważne, dziękuję.

Oskar...każdą okazję wykorzystam,by pokazać Cię...wysoko wyskakuj chłopie!!!

Posted

EVA2406 napisał(a):
Paulinken i Tomcug, dziękuję.
Czyli na tę chwilę mamy dwie deklaracje po 10 zł/

Beataczl, Kamila podnoszenie też ważne, dziękuję.

Ja dołożę też 10zł. Dziewczyny to tylko jedna kawa w kawiarni i do tego mała. Dla Oskara to życie.
Trzeba pieskowi szukać domu stałego. Czy on ma ogłoszenia?

Posted

dostałam zaproszenie, niestety w tej chwili nie mam jak pomóc finansowo a dt mogę dopiero od września a i tak w planach już inny psiak no chyba że domek znajdzie. No ale podniosę chociaż