Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

scorpio133 napisał(a):
no własnie - cisza jak makiem zasiał. Pewno biedak jeszcze nie pojechał

Przykro mi, ale nie pojechał i nie wiem co wam napisać, bo Oskar ma ponoć już miejsce, tylko Jola zwodzi mnie z dnia na dzień, aż wreszcie pani znajdzie inna biedę, a Oskar wyląduje w schronie lub......................a szkoda słów..................

Posted

EVA2406 napisał(a):
Przykro mi, ale nie pojechał i nie wiem co wam napisać, bo Oskar ma ponoć już miejsce, tylko Jola zwodzi mnie z dnia na dzień, aż wreszcie pani znajdzie inna biedę, a Oskar wyląduje w schronie lub......................a szkoda słów..................

Ewa, poproś o konkretną deklarację, czy biorą psiaka. Tak nie może być. Jeśli nie, to trzeba porobic nowe foty i ruszyć znowu z ogłoszeniami. Nie wyobrażam sobie, żeby teraz w schronisku wylądował.:shake:

Posted

EVA, ja jak może Ci wiadomo miałam mnóstwo problemów, Cezar do lekarza z kaszlem, okazało się że to serce, wyrzucony na ulicę Fido z adopcji w Płocku, poszukiwania jego, wczoraj w nocy o pierwszej jechałam do Warszawy go odbierać, ale przecież mówiłam Ci, że możesz Oskara zawiezć sama, naprawdę nie widzę problemu, przecież to nie muszę być ja. Ja ostatnio naprawdę miałam tyle problemów, zresztą rozmawiałyśmy telefonicznie o tym, więc nie rozumiem???.

Posted

Wczoraj mówiłaś, że pojedziesz przed południem dzisiaj. Ja niestety pracuję i też mam swoje problemy............................czekam na informację kiedy Oskarek pojedzie do domku. On naprawdę zasługuje na lepsze warunki.
U mnie trochę się już poprawił. A oto dowód:

Posted

alez on pieknisty!!!!!!!!!!. I wie gdzie polozyc swoja dupencje. Te uszy , ten pyszczek i to zadowolenie na jego mordce. Jest naprawde piekny. A ze sama wstawiasz zdjecia to zupełnie inna sprawa. - Brawo Evus. Brawo

Posted

scorpio133 napisał(a):
alez on pieknisty!!!!!!!!!!. I wie gdzie polozyc swoja dupencje. Te uszy , ten pyszczek i to zadowolenie na jego mordce. Jest naprawde piekny. A ze sama wstawiasz zdjecia to zupełnie inna sprawa. - Brawo Evus. Brawo

Też myślę, że jest piękny i w dobrym domku na pewno chłopak odżyje, choć i tak jest dużo lepszy niż jak przyszedł do mnie. Teraz musi mieć jeszcze zrobione badania kontrolne, bo tamte wyniki były kiepskie, więc powtórka konieczna.

A co do zdjęć..................no cóż, jak dlugo można Cioteczkę Tomcugową wykorzystywać ;)

Posted

[quote name='EVA2406']Też myślę, że jest piękny i w dobrym domku na pewno chłopak odżyje, choć i tak jest dużo lepszy niż jak przyszedł do mnie. Teraz musi mieć jeszcze zrobione badania kontrolne, bo tamte wyniki były kiepskie, więc powtórka konieczna.

A co do zdjęć..................no cóż, jak dlugo można Cioteczkę Tomcugową wykorzystywać ;)[/QUOTE]

Tomcugowa lubi być wykorzystywana, a Ty nie dałaś mi szansy!:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ależ piękny Oskarek i jaki szczęśliwy!:multi::loveu:

Posted

sylwija napisał(a):
Mina z ostatniego zdjęcia po prostu powalająca :)

Też mi się najbardziej podoba, ale w ogóle Oskarek to sama radość. Ten pies jak tylko widzi człowieka zaraz się cieszy. Chciałabym aby był już u siebie w domku, bo u mnie większoś czasu spędza sam :(

Posted

śliczny ten Oskarek. Eva, jeżeli z transportem jest kłopot, to napisz skąd -dokąd, moze ktoś akurat mieszka niedaleko i pomoże!!jeżeli domek czeka to trzeba kuć żelazo!;-)

Posted

Oskarek pojechał do domku :placz:

Bądź szczęśliwy piesku. Zasłużyłeś wreszcie na prawdziwy kochający domek.
Jola obiecała, że co jakiś czas będą wiadomości i może jakieś zdjęcie z domku.

Posted

Evus nie płakaj- Pomysl tylko ze od dsisiaj bedzie miał swoj dom na stałe. Czy moze wiesz cos wiecej- np z kim pojechał, czy moze Pani sama po niego przyjechała, czy był chetny tam zostac. Ciotki napiszcie cos wiecej

Posted

Jola zawiozła go do domku. Domek na obrzeżach Warszawy. Oskarek ma ogródek. Mieszka z sunią. On już tam raz był na wizycie przed adopcyjnej. Podobno jak przyjechał obleciał i zaznaczył już cały ogródek, żeby nie było wątpliwości kto tu będzie panem ;).
Jak Jola wychodziła miał ochotę wyjść razem, ale jak Pani zaczęła głaskać to został.
Prosiłam tylko Jolę żeby przekazała, że Oskarek musi mieć powtórzone badania krwi. Poprzednie wyniki dałam. Pani obiecała, że pójdzie z nim na badanie.
Szkoda, że Pani, tak jak Ty Scorpionku, nie jest skomputeryzowana.
Mam nadzieję, że Oskarek już spokojnie śpi w cieplutkim domku.