Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Nie pojechał, bo Jola nie ma czasu :(
A Oskarek zasługuje już na swój własny domek, gdzie będzie miał lepsze warunki niż u mnie na tymczasie.

Ewuś, a jak z jego zdrówkiem?

Posted

tomcug napisał(a):
Ewuś, a jak z jego zdrówkiem?

Oskarek, nie pojechał i jeszcze przez jakiś czas nie pojedzie, bo pani podobno w przyszłym tygodniu idzie do szpitala na operację kolana.
Tak więc Oskarek musi jeszcze pobyć w DT, choć bardzo bym chciała, żeby już był u siebie.

Zdrówko................chyba lepiej, choć chudzinka z niego straszna i kosteczki w kręgosłupie i żeberka widać gołym okiem.
Za tydzień powinien mieć robione kontrolne badania i wtedy będzie coś wiadomo.
Tymczasem pozdrawiamy Cioteczki i postaramy się może jakieś foty zrobić, ale to trudne zadanie, bo Oskarek ,jak tylko pojawia się w pobliżu człowiek , jest w nieustannym ruchu i na zdjęciu, w najlepszym przypadku, wychodzi kawałek ogona :evil_lol:

Posted

operacja kolana prawdziwa czy wyimaginowana? Usłyszymy za chwilę, że po operacji Pai nie może zabrać psa, bo ciągnie na smyczy i o dla niej zbyt ryzykowane? ...o co chodzi?!

Posted

[quote name='zoja.']operacja kolana prawdziwa czy wyimaginowana? Usłyszymy za chwilę, że po operacji Pai nie może zabrać psa, bo ciągnie na smyczy i o dla niej zbyt ryzykowane? ...o co chodzi?![/QUOTE]

Nie wiem, Cioteczko, nie wiem i nadal czekam.........................y ;)

Posted

Jestem tu na zaproszenie EVY2406. Dziekuje.
Cos mi sie wydaje ze ten remont to faktycznie za długo trwa. Oby nie było tak , ze pani poinformuje......przepraszam , ale niestety nie moge zabrac psinki. Obym sie myliła

Posted

scorpio133 napisał(a):
mam rozumiec ze pani dzisiaj tez nie dzwoniła- dalej cisza?

Nie. Pani ponoć jest w szpitalu.....................ma operację kolana....................