zuzlikowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Oskarku...i ja w niedzielę wpadam zobaczyć naszego gwiazdora...szybko domeczku życząc... Quote
zoja. Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 o Oskarze pamiętamy... i atakujemy TV z innej strony ;) i pomalutku, aż do skutku ;) Quote
EVA2406 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 zoja. napisał(a):o Oskarze pamiętamy... i atakujemy TV z innej strony ;) i pomalutku, aż do skutku ;) A juz myślałam, że zapomniałaś................. Quote
EVA2406 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak dobrze pójdzie to Oskarek pomieszka ze mną 3 dni :) Quote
paros Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 EVA2406 napisał(a):Jak dobrze pójdzie to Oskarek pomieszka ze mną 3 dni :) Super :loveu: wznowiłam allegro Oskarka :lol: Quote
EVA2406 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 paros napisał(a):Super :loveu: wznowiłam allegro Oskarka :lol: Dzięki Joluś :calus: Quote
Kamila Proc Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 EVA2406 napisał(a):Jak dobrze pójdzie to Oskarek pomieszka ze mną 3 dni :) a moze na dluzej... Quote
EVA2406 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kamila Proc napisał(a):a moze na dluzej... Kobitko, ile masz ogonów? Bo ja 11 ;). Przygarnęłabym jeszcze dużo, ale mam tylko 2 ręce i jedne pobory ( małe), a wujka w Emiratach Arabskich..................brak :( Quote
Kamila Proc Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 rozumiem, tak tylko mowie. nic nie sugeruje, wiem, ze Tys dobra kobieta i przygarniasz co mozesz. szkoda ze ja tez nie mam wujka, nawet blizej ale zamoznego Quote
EVA2406 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Uwaga !!! Uwaga !!!! Bardzo prosimy o kciuki i dobre myśli o Cezarku w poniedziałek ok godz 10 ( prawdopodobnie ). Nasz GWIAZDOR wystąpi w TV w programie Pytanie na Śniadanie. Nie muszę dodawać, że bardzo liczymy na duży odzew telewidzów w sprawie super domku dla Oskarka. Quote
tomcug Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 To mocno trzymamy, bo strasznie to przykre, że nikt nie chce takowego cudeńka. Quote
zoja. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 EVA2406 napisał(a):Uwaga !!! Uwaga !!!! Bardzo prosimy o kciuki i dobre myśli o Cezarku w poniedziałek ok godz 10 ( prawdopodobnie ). Nasz GWIAZDOR wystąpi w TV w programie Pytanie na Śniadanie. Nie muszę dodawać, że bardzo liczymy na duży odzew telewidzów w sprawie super domku dla Oskarka. Mowa oczywiście o Oskarze :) tylko o Oskarze. Cezar nie wybiera się do TV, bo gwiazdoruje w tym czasie w filmie i nie ma czasu na pierdoły.. ;) Quote
EVA2406 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 zoja. napisał(a):Mowa oczywiście o Oskarze :) tylko o Oskarze. Cezar nie wybiera się do TV, bo gwiazdoruje w tym czasie w filmie i nie ma czasu na pierdoły.. ;) Oczywiście, że to tylko moja pomyłka, bo te obydwa imiona takie światowe i z czerwonym dywanem się kojarzą ;) Oskarek to super pies. Wiem co mówię, bo od kilku godzin jest u mnie. Przyjechał z DT w stanie, delikatnie powiedziawszy, opłakanym. Brudny, śmierdzący, wychudzony i co najgorsze pogryziony. Obraz nędzy i rozpaczy :(. Jola przy pomocy Roksanki wyprały go, wysuszyły i psinka spokojnie zasnął na kocyku. Kąpiel minęła spokojnie, choć nie był zachwycony. Jeść z tego wszystkiego nie chciał. Ale po jakimś czasie, jak Jola już pojechała, zjadł grzecznie wszystko z miseczki. Potem poszedł na spacerek i załatwił wszystkie interesy. Bardzo się cieszy na widok człowieka. Widać, że brakuje mu tego kontaktu. Teraz już grzecznie sobie śpi. Cioteczki, może któraś ma jakieś czarodziejskie zaklęcie, albo inną dobrą metodę, żeby mu się w poniedziałek udało w tej TV znaleźć super domek? Quote
zoja. Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Na występ w TV zamówiona została koszulka ze znakami przytuliska.. miał być rozmiar L, a podobno jest XXL :) To oznacza, że w poniedziałek pierwszy raz zobaczę panią Jolę w sukience! :) Aż tak źle w tym DT? Mocno pogryziony? Quote
EVA2406 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 zoja. napisał(a):Na występ w TV zamówiona została koszulka ze znakami przytuliska.. miał być rozmiar L, a podobno jest XXL :) To oznacza, że w poniedziałek pierwszy raz zobaczę panią Jolę w sukience! :) Aż tak źle w tym DT? Mocno pogryziony? Z tym XXL nie jest tak źle ;) Niestety pogryziony ma pyszczek z boku ( widać duże ślady) , w okolicy oczka i na nosie. Pewnie dlatego tak długo nie chciała przesłać zdjęć :( Oskar to cudowny pies. przespał całą noc bardzo grzecznie. Nic nie narozrabiał, nie załatwił się i w ogóle extra. Rano po spacerku zjadł śniadanko i po odpoczynku poszliśmy na ogródek i tam dopiero były atrakcje. Najpierw spotkanie z kotką .........................kicia pogoniła Oskara, a on uciekał :evil_lol: i potem bał się wejść do domu :evil_lol:. Potem było niespodziewane spotkanie z moimi trzema szczekadłami............... bez problemu. Psy bawiły się jakby od dawna się znały. A najbardziej Oskar zaimponował mi tym, że nie dziamie tak jak te moje "maupy". Ani razu jeszcze nie odezwał się. Biegał po ogródku, trochę kopał, podlewał wszystkie krzaczory :mad: i cały czas był w ruchu. Nawet na chwilę nie usiadł. Cały czas się cieszył, machał kitą i biegał. Jedyną wadę jaką zauważyłam to to że nie przychodzi na wołanie, ale to haszczakowaty więc indywidualista ;) Poza tym pies, rewelacja :loveu: Quote
EVA2406 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oskarek pojechał na noc do stolicy, żeby do TV bliżej było i żeby się nie spóźnić. OSKARKU, cudny, kochany piesku, POWODZENIA :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
tomcug Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Może w końcu los się odmieni dla tego słodziaka.:cool3: Quote
zoja. Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 no,no, że Oskar jest aż taki cudny to się nie spodziewałam. Pamiętacie, że dziś w "Pytaniu na śniadanie" będzie można go obejrzeć? :) Trzymajcie kciuki, żeby obejrzał go ktoś kto się w nim zakocha jeszcze bardziej niż Eva :) Quote
Recommended Posts