Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila Proc napisał(a):
a moze na dluzej...

Kobitko, ile masz ogonów? Bo ja 11 ;). Przygarnęłabym jeszcze dużo, ale mam tylko 2 ręce i jedne pobory ( małe), a wujka w Emiratach Arabskich..................brak :(

Posted

Uwaga !!! Uwaga !!!!
Bardzo prosimy o kciuki i dobre myśli o Cezarku w poniedziałek ok godz 10 ( prawdopodobnie ). Nasz GWIAZDOR wystąpi w TV w programie Pytanie na Śniadanie.
Nie muszę dodawać, że bardzo liczymy na duży odzew telewidzów w sprawie super domku dla Oskarka.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Uwaga !!! Uwaga !!!!
Bardzo prosimy o kciuki i dobre myśli o Cezarku w poniedziałek ok godz 10 ( prawdopodobnie ). Nasz GWIAZDOR wystąpi w TV w programie Pytanie na Śniadanie.
Nie muszę dodawać, że bardzo liczymy na duży odzew telewidzów w sprawie super domku dla Oskarka.

Mowa oczywiście o Oskarze :) tylko o Oskarze. Cezar nie wybiera się do TV, bo gwiazdoruje w tym czasie w filmie i nie ma czasu na pierdoły.. ;)

Posted

zoja. napisał(a):
Mowa oczywiście o Oskarze :) tylko o Oskarze. Cezar nie wybiera się do TV, bo gwiazdoruje w tym czasie w filmie i nie ma czasu na pierdoły.. ;)

Oczywiście, że to tylko moja pomyłka, bo te obydwa imiona takie światowe i z czerwonym dywanem się kojarzą ;)

Oskarek to super pies. Wiem co mówię, bo od kilku godzin jest u mnie. Przyjechał z DT w stanie, delikatnie powiedziawszy, opłakanym. Brudny, śmierdzący, wychudzony i co najgorsze pogryziony. Obraz nędzy i rozpaczy :(.
Jola przy pomocy Roksanki wyprały go, wysuszyły i psinka spokojnie zasnął na kocyku. Kąpiel minęła spokojnie, choć nie był zachwycony. Jeść z tego wszystkiego nie chciał. Ale po jakimś czasie, jak Jola już pojechała, zjadł grzecznie wszystko z miseczki. Potem poszedł na spacerek i załatwił wszystkie interesy. Bardzo się cieszy na widok człowieka. Widać, że brakuje mu tego kontaktu. Teraz już grzecznie sobie śpi.
Cioteczki, może któraś ma jakieś czarodziejskie zaklęcie, albo inną dobrą metodę, żeby mu się w poniedziałek udało w tej TV znaleźć super domek?

Posted

Na występ w TV zamówiona została koszulka ze znakami przytuliska.. miał być rozmiar L, a podobno jest XXL :) To oznacza, że w poniedziałek pierwszy raz zobaczę panią Jolę w sukience! :)

Aż tak źle w tym DT? Mocno pogryziony?

Posted

zoja. napisał(a):
Na występ w TV zamówiona została koszulka ze znakami przytuliska.. miał być rozmiar L, a podobno jest XXL :) To oznacza, że w poniedziałek pierwszy raz zobaczę panią Jolę w sukience! :)

Aż tak źle w tym DT? Mocno pogryziony?

Z tym XXL nie jest tak źle ;)

Niestety pogryziony ma pyszczek z boku ( widać duże ślady) , w okolicy oczka i na nosie. Pewnie dlatego tak długo nie chciała przesłać zdjęć :(

Oskar to cudowny pies. przespał całą noc bardzo grzecznie. Nic nie narozrabiał, nie załatwił się i w ogóle extra. Rano po spacerku zjadł śniadanko i po odpoczynku poszliśmy na ogródek i tam dopiero były atrakcje. Najpierw spotkanie z kotką .........................kicia pogoniła Oskara, a on uciekał :evil_lol: i potem bał się wejść do domu :evil_lol:.
Potem było niespodziewane spotkanie z moimi trzema szczekadłami............... bez problemu. Psy bawiły się jakby od dawna się znały.
A najbardziej Oskar zaimponował mi tym, że nie dziamie tak jak te moje "maupy". Ani razu jeszcze nie odezwał się. Biegał po ogródku, trochę kopał, podlewał wszystkie krzaczory :mad: i cały czas był w ruchu. Nawet na chwilę nie usiadł. Cały czas się cieszył, machał kitą i biegał.
Jedyną wadę jaką zauważyłam to to że nie przychodzi na wołanie, ale to haszczakowaty więc indywidualista ;)
Poza tym pies, rewelacja :loveu:

Posted

no,no, że Oskar jest aż taki cudny to się nie spodziewałam.

Pamiętacie, że dziś w "Pytaniu na śniadanie" będzie można go obejrzeć? :)
Trzymajcie kciuki, żeby obejrzał go ktoś kto się w nim zakocha jeszcze bardziej niż Eva :)