supergoga Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wklejcie fotkę szczeniaka który został. A poza tym ma domek na szczeniaka średniego, ale niestety w Krasniku (lubelskie) więc musze szukac tam dzieciaka bo to za daleko, a ojciec chłopaka, który już czeka na psiaka złamał noge i nie może pojechać. Żeby uaktualnić oferty - dajcie więc jakąś fotkę chłopczyka czekającego na dom. Buziaki wszystki zaangażowanym w szukanie i znalezienie domków dla psiulków. Quote
marmar Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 to fakt,sunia potrzebuje czasu i rozsadne jest aby jeszcze zostala u nas,co do fotek ,ciocia Amanitka pewnie nam pomoze;) .Mamie Mi tez przydałyby sie nowe foteczki i odpowiednie obfotografowanie psiaczka ,ktory nadal nie ma domku Quote
marmar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 wandul 66na której wy stronie siedzicie , hop w górę juz na pierwszej ciociu wandul;) Quote
marmar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 prosimy o foteczki;) ,jutro dzieciatka zostana zaszczepione,niestety ciocia marmar do Azylu dotarla zbyt pozno ,aby zalatwic szczepienia na dzis. Kurde prosze Cie o Twoje dane na PM ,aby ksiazeczka malutkiej była juz na Twoje nazwisko. Quote
kurde Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 bardzo się cieszę ze mała już bedzie miała ksążeczke na moje nazwisko:multi: Wysłałam prywatna wiadomosc z danymi mam nadzieje ze wszystkimi potrzebnymi. A mamusia i maluszek według przykazu siup na 1 stronke:) Quote
kurde Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 a tak nawiasem mówiąc oświeccie mnie co znaczą te łapy przy waszych nickach albo jakies płomienie???? Quote
marmar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 kurdea tak nawiasem mówiąc oświeccie mnie co znaczą te łapy przy waszych nickach albo jakies płomienie???? aaa to wszystko sie tak jakos;) wstawia posty i pozniej do klejaja nam łapki i ogien:evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 wandul 66 napisał(a):ja też chce łapke i ogieńo kurcze , mam juz 4 lapki Quote
kurde Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :lol::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::painting: Quote
marmar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 mamy łapki,mamy ogienki,ale nie mamy domku dla matulenki:-( Quote
wandul 66 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
marmar Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 szczniaczek i mamusia została,komu te rodzinke do domu? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ten mały co został ma duszę lwa! Nie dość że jest identyczny jak Mama to jeszcze jest najodważniejszy i uważa się za strażnika całego stada. Może ktoś weźmie Mamę i jego razem? Wspaniały pies, z Mamą idealny duet. :cool3: Piesek ma dominujący chrakterek, lepiej żeby trafił do kogoś kto nie da sobie wejść na głowę. Jest kochanym, małym łobuzem. Mama jest wspaniałą, dzielną, smutną sunią :cool3: Quote
marmar Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 ciocia amanitka chyba na wycieczce ,cosik sie nie odzdzywa a zdjecia potrzebne;) Quote
wandul 66 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 marmar napisał(a):ciocia amanitka chyba na wycieczce ,cosik sie nie odzdzywa a zdjecia potrzebne;)to musicie za to polecieć jej po premii , to skandal:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts