Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejcie fotkę szczeniaka który został.
A poza tym ma domek na szczeniaka średniego, ale niestety w Krasniku (lubelskie) więc musze szukac tam dzieciaka bo to za daleko, a ojciec chłopaka, który już czeka na psiaka złamał noge i nie może pojechać.
Żeby uaktualnić oferty - dajcie więc jakąś fotkę chłopczyka czekającego na dom.
Buziaki wszystki zaangażowanym w szukanie i znalezienie domków dla psiulków.

Posted

to fakt,sunia potrzebuje czasu i rozsadne jest aby jeszcze zostala u nas,co do fotek ,ciocia Amanitka pewnie nam pomoze;) .Mamie Mi tez przydałyby sie nowe foteczki i odpowiednie obfotografowanie psiaczka ,ktory nadal nie ma domku

Posted

prosimy o foteczki;) ,jutro dzieciatka zostana zaszczepione,niestety ciocia marmar do Azylu dotarla zbyt pozno ,aby zalatwic szczepienia na dzis.
Kurde prosze Cie o Twoje dane na PM ,aby ksiazeczka malutkiej była juz na Twoje nazwisko.

Posted

bardzo się cieszę ze mała już bedzie miała ksążeczke na moje nazwisko:multi:
Wysłałam prywatna wiadomosc z danymi mam nadzieje ze wszystkimi potrzebnymi.

A mamusia i maluszek według przykazu siup na 1 stronke:)

Posted

kurdea tak nawiasem mówiąc oświeccie mnie co znaczą te łapy przy waszych nickach albo jakies płomienie????

aaa to wszystko sie tak jakos;) wstawia posty i pozniej do klejaja nam łapki i ogien:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ten mały co został ma duszę lwa! Nie dość że jest identyczny jak Mama to jeszcze jest najodważniejszy i uważa się za strażnika całego stada. Może ktoś weźmie Mamę i jego razem? Wspaniały pies, z Mamą idealny duet. :cool3: Piesek ma dominujący chrakterek, lepiej żeby trafił do kogoś kto nie da sobie wejść na głowę. Jest kochanym, małym łobuzem. Mama jest wspaniałą, dzielną, smutną sunią :cool3: