Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amanita napisał(a):
I następne:

To ja teraz pańciu Asiu szepnę maleństwu na uszko, że ktoś się w niej zakochał i już niedługo zabierze ją do ciepłego domku:multi::multi::multi:

Amanita szeptaj szeptaj niech wie i cierpliwie czeka:)

eeehhhh idespac bo ledwo zyje i oby mi sie przzysniła ta slicznotka

a inni niech biora przykład ze mnie!!!!! i pieski zabieraja do domów jak szybko sie tylko da!!!

Posted

syla00 napisał(a):
:buzi::buzi:to dla Grażynki

dla wandul66 tez należą się całuski bo to ona mi pokazała teszczeniaczki i przekonała ze nie bedzie kłopotów z transportem. Gdyby nie ona pewno bym sie nie zdecydowała :):cool2::buzi:

No ale nie ma co za dużo świetowa tylko bra do domków nastepne psiory:Dog_run:

Posted

wandul 66SUPER , chciałam zaznaczyć , że domek znalazła GRAZYNA9915

Tak kochani ,wielkie dzieki za zaangażowanie i znalezienie domku dla GRAŻYNA9915 :loveu: :loveu: :loveu: ,a także Tobie WANDUL,za zareklamowanie naszych szzceniaczków:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .
Do domku poszedł ten spokojniejszy psiaczek;

Posted

nawet nie wiecie jakbym chciała miec juz ja w domu, juz nawet do moich szczurów mówię "piesiunie" (przez przejezyczenie) , na tapecie w komórce ja mam, jednak teraz mam sesje i nie ma mnie dużo w domu wiec wierzcie mi lepiej nich zaczeka tam niz tu sama w obcym miejscu. Jednak jak tylko ją wezme to poswiecam się tylko jej i bedzie miała miłości tyle ze jej wynagrodzi to czekanie. Już niedługo...:(