Amanita Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Asiu, niestety nie wiem, czy dzidzia na kocyczku to Twoja dziewczynka - nie było mnie, kiedy wujek robił zdjęcia;) Ale niunia i jeden braciszek są praktycznie identyczne - tylko on jest najbardziej nieśmiały i nie wychodzi z budy, kiedy ktoś staje obok kojca. Jutro o 9.00 będę w azylu i postaram się zrobić maleństwu mnóstwo fotek, jeśli oczywiście będzie miała ochotę pozować;) Ale skoro ciocia Alfa twierdzi, że kruszynka już zaczyna brać przykład ze swojego odważnego brata, to może będzie miała jutro ochotę na karierę modelki;) Pozdrawiam gorąco! P.S. Wiesz Asiu, ja też wzięłam pewną damę z azylu trzy miesiące temu i przyznam Ci się, że do teraz, oprócz tego, że zdaję relację, co u Azy słychać, zdarza mi się czytać cały wątek - ze 30 razy już go przestudiowałam:eviltong: Quote
marmar Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Tak,tak ciociu Amanitko,dziewczynka juz jest odwazniejsza,dzis liziała po rekach ciocie marmar;) ,ich mamusia wtulala sie i prosila o przytualnie,głaskanie,z dnia na dzien co raz lepiej ,ciociu Amanitko usciskaj je ode mnie Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='amstel']chop do gory....sunia i jej malenstwa sa przeslodkie , mamcia spragniona miziania i bardzo opiekuncza nad maluszkami daje fotencje mamci z malymi to smutne spojrzenie :( Quote
syla00 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 wandul 66 napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: wybaczcie cioci marmar , ona jest niedysponowana po tym Poznaniu , pogoda licha a w Katowicach na dworcu wieje prawie jak w Kielcach , a do tego trunki były zimne , ciekawe jak wyglądą syla00?;) :confused: :huh: czy ktoś tu coś o mnie mówił:eviltong: Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No To Szukamy Domku Już Dla Dwóch Szczeniorków I Mamusi Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 syla00 napisał(a)::huh: czy ktoś tu coś o mnie mówił:eviltong: JUZ ZDROWA , ? A w sobote znowu wypad do Poznania , tak żałuje , że nie moge z wami jechac do cioci Supergogi:evil_lol: :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 kto jedzie do Poznania? Ależ mu fajnie... Przypominam o pięknej , kochanej Mi i jej potomstwie. Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 co taka cisza , wszyscy pomstują w sprawie Józia? Quote
marmar Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Napisał(a) wandul 66 :megagrin: :megagrin: :megagrin: wybaczcie cioci marmar , ona jest niedysponowana po tym Poznaniu , pogoda licha a w Katowicach na dworcu wieje prawie jak w Kielcach , a do tego trunki były zimne , ciekawe jak wyglądą syla00?;-) dlaczego ,co ja zrobiłam?wiem,ze jestem zakrecona,ale ze az tak:oops: :oops: Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='marmar'] dlaczego ,co ja zrobiłam?wiem,ze jestem zakrecona,ale ze az tak:oops: :oops: TO TYLKO PRZYPUSZCZENIA , :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A tu nasze maleństwa: "Jedzie pociąg z daleka, na nikogo nie czeka;)" Ta butelka to oczywiście nie żadna kryptoreklama:eviltong: Zobaczcie, jakie nasze dzidzie są malutkie. Od lewej: dziewczynka (teraz to chyba jednak ona jest najbardziej nieśmiała i różni się od brata: jest mniejsza i łapki ma jaśniejsze;)), brat Nieśmiałek (wychodzi już z budki i nawet mnie dzisiaj obszczekał - jego fotki też wkrótce tu zamieszczę) i ostatni chłopczyk - Dzikusek - ma w sobie coś z psa obronnego;) I co najważniejsze on pierwszy odkrył, że człowiek fajnie miziać potrafi;) Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 KURDE , zobacz jaka Twoja sunia jest maleńka , jak KROPLA BESKIDU Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 wandul 66 napisał(a):KURDE , zobacz jaka Twoja sunia jest maleńka , jak KROPLA BESKIDUNO I TO CHYBA ONA BYŁA NA TYM RÓŻOWYM KOCYKU , DO TWARZY JEJ W TYM KOLORKU:evil_lol: Quote
syla00 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 czy mi się wydaje czy ja u tej dziewczynki (pierwsza od lewej) widze "siusiaka":evil_lol: :evil_lol: Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ja już wysłałam Asi 11 zdjęć maleńkiej na maila i tak myślę, że może dziś Asi nie ma na dogo, bo zaniemówiła z wrażenia;) Asiu, daj chociaż znać, czy foteczki do Ciebie dotarły;) Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Eeee, no faktycznie, jakby siusiak:evil_lol: Wiecie tam w budce było ciemno, ale sprawdzaliśmy i upewnialiśmy się, które maleństwo gdzie siedzi. No chyba, że mi się bąble pozamieniały miejscami tuż przed sesją:evil_lol: W każdym razie Asia na pewno dostała zdjęcia swojej malutkiej - już nie takie grupowe;) Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 syla00 napisał(a):czy mi się wydaje czy ja u tej dziewczynki (pierwsza od lewej) widze "siusiaka":evil_lol: :evil_lol:A może to jest 3 panow , trzeba doliczyć się tych siusiakow , prosimy o same akty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
syla00 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :megagrin: oby ta pomyłka nie odbiła się na jego delikatnej psychice i wyrósł z niego 100% mężczyzna;) przychylam się do prośby Wandul - prosimy o akty Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A swoją drogą, Syla, gdzie Ty tam zaglądasz?:eviltong: A tutaj już jedno ze zdjęć naszej dziewczynki (na pewno dziewczynki;)): Quote
kurde Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hej jak tylko wruciłam z uczelni (przed chwila) to zaraz biegłam ddo kompa zobaczyc. Nawet mojemu Mariuszowi dzwoniłam z zajec zeby tworzył i zobaczył :):):):):) Niestety doszło do mnie tylko 5 zdjec i niestety otwieraja sie tylko do połowy :/ Chyba cos sie zle zrobiło przy wysyłaniu bo ja sciagałam i otwiera łam różnymi sposobami i tylko połówki mam. No ale 2 są całe :):) Jaka ona jest śliczna!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jakby sie dało to poślijci emi te zdjęcia jeszcze raz. Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Asiu, wysłałam jeszcze raz. W razie problemów, daj znać - zamieszczę je tutaj;) Quote
kurde Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 te 5 mam a reszte tez posłałas bo tam gdzies wyczytałam ze posłałaś 11 Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Tak, wysłałam 2 maile - w jedym było 5 zdjęć, w drugim - 6. Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 nie dojdą nastepne , póki skrzynki nie oprożnisz Quote
Recommended Posts