Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amanita napisał(a):
Nie było mnie kilka godzin i proszę - Mi-Nusia już jest szczęśliwa:loveu: Witam nową pańcię i dziękuję za domek dla naszej ślicznej dziewczynki.

dokładnie to samo chcialam napisać, łezka wzruszenia mi się zakręcila =, gdy zobaczylam tytuł wątku.
MARCHEWA JESTES WIELKA :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

Marchewa trzymaj ją solidnie przy sobie -pieść, myziaj, gadaj jej na ucho , byleby nie zwiała -bo myśmy sie juz Kajusi -córki Mi-Nutki solidnie naszukałysmy :roll:
dziekujemy za domek dla MI-nutki ( ładnie brzmi MInutka co nie??? );)

Posted

ale niespodzianka!!!!!:multi: :multi: :multi:
Dzięki Ci, Marchewko!!!!:loveu:
Pewnie z Mi/Nuką było jak z moją Zuzią: uciekała, jak wracała to ją bili. Jak ją bili to uciekała. Podobne mają życiorysy.
Może dla Nuki jakaś adresówkę do obroży na początek...

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Kajka na 1

Posted

[quote name='MARCHEWA']Marmar Napisz Mi Na Maila Więcej O Córce Nuki A Ja Popytam Sąsiadów.
W zasadzie wszystko o Kajce na bieżąco piszę na forum,cięzko ją opisać w kilku słowach,sądze jak pisałam we wcześniejszych postach iż inteligencje ma po mamusi,świetnie sobie radzi w kłopotliwych sytuacjach typu:nie będę czekała przywiązana na smyczy,lepiej ją przegryźć i być wolną jak ptaszek:roll: ,pożywienie też potrafi zdobyć sama,nawet jeśli trzeba wskoczyć na łóżko,z łóżka na skrzynię ,a ze skrzyni już bliżej do jedzonka,uwielbia rysować kredkami,pisać długopisami,a już nie wspominam o zabawkach czy też potrafi nawet układać w szafce z ubraniami.Hihihi zapomniałabym uwielbiała tapetować;) :

a także lubi przymierzać buciki,ostatnio nawet moje tak przymierzala do swych zabków;) ,że kolejną parę musiałam wyrzucic.
Ogólnie typowy rozbrykany szczeniak tolerujący inne psiaki(sunie też)o bardzo stanowczym charakterku,typowa HIENA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,bardzo karna w stosunku do podstawowych komend noga,nie wolno,zostaw fuj,ostatnio nawet łapę zaczeła podawać,ale gdy jest w pobliżu kot-to ma problemy z karnoscia.Niestety nadal nieufna w stosunku do obcych,nowy dom wskazany z drugim psem,Kajka swego kompana traktuje jak matkę,nabiera od niej nawyków-jak tak dalej pojdzie ,to z Kajki bedzie bokser,jest czystym psem,wychodze z nia 4 razy na dzień i to jej wystarczy,jest również jak mamusia już po sterylce,ma aktualna ksiażeczkę szczepień.

Posted

O Kaje pytałam znajomych i jedna pani ma się zapytać córki.A Nuka jest po kąpieli,jest spokojna i nie próbowała uciekać,dzisiaj w ogóle nie podchodziła do ogrodzenia tylko się wyleguje na słoneczku.

Posted

ja też jestem zdania ,ze pies nie ucieka z miejsca , które kocha , moje psy biegają po ogrodzie luzem , nie zamykam ich nawet jak wjezdzam do bramy autem , w zyciu nie przyszła im do głowy ucieczka , nawet psy z tymczasu , po paru dniach nie zamykam przy otwrtej bramie , i zaden nie ucieka . Trzeba serca , serca , serca!!!

Posted

Ciociu Alfo Kajka dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawia;) ,obecnie wykrada karme podrzuca se ja i zjada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,cala Kajka.Nie chce jej chwalic,ale po czwartku,gdy mi pogryzla kolejne buty,Kajka po naszej wspolnej rozmowie do dzisiejszego dnia nic nie narozrabiala:razz: :razz: :razz: ,ale jescio nocka przed nami:diabloti: :diabloti: :diabloti: .
Kajce bardzo spodobało sie gdy wołam na nia jedza,ale mnie podgryza wtedy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

marmar napisał(a):
Nie chce jej chwalic,ale po czwartku,gdy mi pogryzla kolejne buty,Kajka po naszej wspolnej rozmowie do dzisiejszego dnia nic nie narozrabiala:razz: :razz: :razz: ,ale jescio nocka przed nami:diabloti: :diabloti: :diabloti: .
Kajce bardzo spodobało sie gdy wołam na nia jedza,ale mnie podgryza wtedy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Myślę że Kajka teraz wymyśla coś ekstra, dlatego jest spokój:diabloti:
Chyba będzie ciężko się rozstać z taką jędzą?:roll:

Posted

Nie, ten tekst trzeba opracować, skrócić i wysłać do pani. Musi chwytać za serce i wybierzcie zdjęcia ze 3 sztuki najładniejsze. Niektórzy tutaj potrafią tak pisąc, że aż sie płakac chce po przeczytaniu. Dopiero wtedy go wyślę. Proszę, nich ktos to dopracuje.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
...Tak myślałam,że ten pan już się nie zjawi....

No cóż ..... brak słów.
Dodam tylko że na tyle rozsądnie postąpił oddając ja do azylu a nie wypuszczając "gdzieś" na pastwe losu.

W takich sytuacjach cierpią tylko psy które ciągle mając nadzieje że już jest ok ... zowu trafiają za kraty azylu.

Posted

Kajuchna Twoja mamcia już w domu - nareszcie szczęśliwa:loveu: Ja wiem, że Ty też jesteś szczęśliwa u cioci Marmar, ale czas, żebyś znalazła swój stały domek. Wskakuj na 1!