Azyl_Zory WebAdmin Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nikt nie chce maleńkich sikaczo-szczekaczy?? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nikt nie chce bo nie wie co traci. Taka piękna, smutna Mi i 3 szczeniorki. Wszystkie zdrowe, piękne i wesołe. Kto da im szansę?:razz: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Przypominam wszystkim o nieoficjalnej stronie azylu dla psów w Żorach. W ramach relaxu odwiedzajcie działy galerie w których widnieją fotki psiaków o które toczyła się tutaj (DG) ostra skuteczna walka!! Strona jest w ciągłej budowie więc co chwile na niej coś przybywa. Poprostu kliknijcie i zobaczcie:) http://zoryazyl.friko.pl Pozdrawiam. Quote
kurde Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 a właściwie czemu Duza mi sia nazya Duza Mi?????? Jak t o nikt nie chce a ja?? ja to nikt??:) Quote
Dorothy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 no wlasnie :crazyeye: :crazyeye: nikt sie nie przejal w Zorach ze kurde chce szczeniorka????:mad: Quote
Amanita Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kurde - to moja wina - ja ją tak nazwałam - "Duża" nie odnosi się do jej wielkości, tylko do roli, którą pełni (jest w końcu mamusią maleńkich śliczności;)). A jeśli piszemy, że nikt się nie interesuje, to tylko dlatego, że nam wiecznie mało:evil_lol: Od razu wszystkim chcielibyśmy znaleźć domki;) Ja pamiętam o Twoim domku dla maleńkiej i bardzo się cieszę. W czwartek powinnam być w azylu, zrobię zdjęcia z butelką i prześlę na maila. Nie wiem, czy uda mi się zrobić zdjęcie akurat Twojej wybrance, bo ona strasznie nieśmiała jest i ucieka do budy;) Ale na pewno zrobię zdjęcie mamusi i braciszkowi suni, bo on jednak jest odważniejszy;) Pozdrawiam gorąco! Quote
wandul 66 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kurde , skaczemy z radości , że chcesz jednego , ale ich jeszcze jest dwójka szczeniorów i mamuśka:laola: Quote
kurde Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 spoko Amanita żartowałam z tym pytaniem:) zupełnie to nie miało żwiązku z wczesniejszym pytaniem. Fajną rzecz tu robicie ze tak się poświęcacie dla tych piesków. A co do mojego loginu to takie mam bo nic mi nie wchodziło i sie troszke wkurzyłam czy da sie to zmienic czy trzeba sie rejestrowac na nowo?? Jakby co to Asia jestem:);) Quote
Amanita Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Asiu, czułam się po prostu zobowiązana wyjaśnić, że pod imieniem Duża Mi nie kryje się jakiś olbrzym:evil_lol: Sunia jest mała i chudziutka, a szczeniaczki przesłodkie:loveu: A co do loginu - fajny i oryginalny, ja bym nie zmianiała;) No to teraz mamy zadanie - musimy oswajać bąble i pokazywać im, że człowiek potrafi być dobry. W tej chwili piesie jeszcze się boją. Twoja sunieczka co prawda z budy wychodzi, ale nie ustawia się w kolejce do miziania tak jak jej czarny braciszek;) Quote
kurde Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Fajnie:):) Kurcze ja juz bym go chciała ale nie moge:( Nawet dobrze ze dziewczynka jest niesmiała - nie bedzie tak broic :) czekam niecierpliwie na zdjecia mozecie mi zapchac nimi skrzynke:) choc bedzie trudno:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ta mała sunieczka wcale nie jest taka nieśmiała, zaczyna już poszczekiwać. co prawda chowa się za bratem, ale już coraz odważniejsza;) Najbardziej nieśmiały jest jeden z piesków - wygląda tylko z budy. Kochane szczeniorki i piękna, smutna mama:( Quote
marmar Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 hallo czy domek tu sie jeden znałazł?ciotka marmar jak zawsze w tyle;) Quote
supergoga Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ciotka, to nie zajmuj się :knajpa: :cunao: :huh: a potem:sleeping: to będziesz na bieżąco. Zarezerwuj lepiej dla kurde - Asi (ale fajnie brzmi) małą sunieczkę. Skroił sie domek. Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: wybaczcie cioci marmar , ona jest niedysponowana po tym Poznaniu , pogoda licha a w Katowicach na dworcu wieje prawie jak w Kielcach , a do tego trunki były zimne , ciekawe jak wyglądą syla00?;) :confused: Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Kurde , Asia , nie przejmuj się loginem , dobrze , że nie słyszałaś moich słów przy próbie rejestracji , jakbym wpisała , to moderator od razu by mnie skazał na banicje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 kurde napisał(a):Fajnie:):) Kurcze ja juz bym go chciała ale nie moge:( Nawet dobrze ze dziewczynka jest niesmiała - nie bedzie tak broic :) czekam niecierpliwie na zdjecia mozecie mi zapchac nimi skrzynke:) choc bedzie trudno:)co do tej niesmialości , to szybko jej ptzejdzie , pare dni , i będzie normalnym szczeniorem a wtedy buty zamykaj w szafce i wszystkie wartościowe dla Ciebie rzeczy. Ja tak przez moment nieuwagi pozbyłam się moich ślubnych zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kurde Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dzien dobry. No to ze zdjeciami ;ipa bo jak to studyjne to fotograf z regóły trzymie tylko przez rok :) Wiem ze sie rozbryka szczególie przxy mnie ale nie piszcie takich rzeczy bo jak mąż to przeczyta to juz nie bedzie taki zachwcony:evil_lol:. Nie no zartuje. bedzie super!!!!!!!!! A co do niego to mówił ze jeszcze jest duzo czasu i zebym nie saklepywała nic a tu widac juz mam zaklepane:) i dobrze Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 JASNE ŻE DOBRZE , a TZ musi wszystko zjeśc a nie wszystko musi wiedziec:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No to się mała ucieszy:) Co z ich mamą? Mi. Quote
kurde Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A co z ta pania co była na poczatku chetna na 2 pieski??? Piszecie o tym na 1 stronie??? Czy ja dobrze myślę: na stronie 6 najlepiej widac sunie małą?? Czy to ta z przylepionym językiem do pysia drugiego?? Quote
Amanita Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Tak, Asiu, na 6 stronie to właśnie Twoja niunia. Prawda, że słodka i już widać, że całuśnica z niej będzie;) Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Asiu , takich chętnych przez 5 minut są tu setki , czasem juz, już i g....o , a każdy z nas już myśli , że jest domek:diabloti: :angryy: :placz: Quote
kurde Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :lol:no niestety tak to juz jest, ale dobrze ze sie rozmyslaja wczesniej iz juz po odebraniu pieska. A czy na 1 stronie na różowym kocyku to sunia czy piesek?? Sorki ze sie tak dopytuje ale ten wątek przzeczytałam juz chyba z 10 azy i zawsze cos innego zobacze:):lol::lol::lol::lol: Quote
wandul 66 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 kurde napisał(a)::lol:no niestety tak to juz jest, ale dobrze ze sie rozmyslaja wczesniej iz juz po odebraniu pieska. A czy na 1 stronie na różowym kocyku to sunia czy piesek?? Sorki ze sie tak dopytuje ale ten wątek przzeczytałam juz chyba z 10 azy i zawsze cos innego zobacze:):lol::lol::lol::lol:ASIA , kto pyta nie błądzi Quote
Recommended Posts