Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde - to moja wina - ja ją tak nazwałam - "Duża" nie odnosi się do jej wielkości, tylko do roli, którą pełni (jest w końcu mamusią maleńkich śliczności;)). A jeśli piszemy, że nikt się nie interesuje, to tylko dlatego, że nam wiecznie mało:evil_lol: Od razu wszystkim chcielibyśmy znaleźć domki;) Ja pamiętam o Twoim domku dla maleńkiej i bardzo się cieszę. W czwartek powinnam być w azylu, zrobię zdjęcia z butelką i prześlę na maila. Nie wiem, czy uda mi się zrobić zdjęcie akurat Twojej wybrance, bo ona strasznie nieśmiała jest i ucieka do budy;) Ale na pewno zrobię zdjęcie mamusi i braciszkowi suni, bo on jednak jest odważniejszy;) Pozdrawiam gorąco!

Posted

spoko Amanita żartowałam z tym pytaniem:) zupełnie to nie miało żwiązku z wczesniejszym pytaniem. Fajną rzecz tu robicie ze tak się poświęcacie dla tych piesków.

A co do mojego loginu to takie mam bo nic mi nie wchodziło i sie troszke wkurzyłam czy da sie to zmienic czy trzeba sie rejestrowac na nowo??
Jakby co to Asia jestem:);)

Posted

Asiu, czułam się po prostu zobowiązana wyjaśnić, że pod imieniem Duża Mi nie kryje się jakiś olbrzym:evil_lol: Sunia jest mała i chudziutka, a szczeniaczki przesłodkie:loveu: A co do loginu - fajny i oryginalny, ja bym nie zmianiała;) No to teraz mamy zadanie - musimy oswajać bąble i pokazywać im, że człowiek potrafi być dobry. W tej chwili piesie jeszcze się boją. Twoja sunieczka co prawda z budy wychodzi, ale nie ustawia się w kolejce do miziania tak jak jej czarny braciszek;)

Posted

Fajnie:):) Kurcze ja juz bym go chciała ale nie moge:( Nawet dobrze ze dziewczynka jest niesmiała - nie bedzie tak broic :) czekam niecierpliwie na zdjecia mozecie mi zapchac nimi skrzynke:) choc bedzie trudno:)

Posted

ta mała sunieczka wcale nie jest taka nieśmiała, zaczyna już poszczekiwać. co prawda chowa się za bratem, ale już coraz odważniejsza;) Najbardziej nieśmiały jest jeden z piesków - wygląda tylko z budy. Kochane szczeniorki i piękna, smutna mama:(

Posted

Ciotka, to nie zajmuj się :knajpa: :cunao: :huh: a potem:sleeping: to będziesz na bieżąco. Zarezerwuj lepiej dla kurde - Asi (ale fajnie brzmi) małą sunieczkę.
Skroił sie domek.

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: wybaczcie cioci marmar , ona jest niedysponowana po tym Poznaniu , pogoda licha a w Katowicach na dworcu wieje prawie jak w Kielcach , a do tego trunki były zimne , ciekawe jak wyglądą syla00?;) :confused:

Posted

Kurde , Asia , nie przejmuj się loginem , dobrze , że nie słyszałaś moich słów przy próbie rejestracji , jakbym wpisała , to moderator od razu by mnie skazał na banicje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong:

Posted

kurde napisał(a):
Fajnie:):) Kurcze ja juz bym go chciała ale nie moge:( Nawet dobrze ze dziewczynka jest niesmiała - nie bedzie tak broic :) czekam niecierpliwie na zdjecia mozecie mi zapchac nimi skrzynke:) choc bedzie trudno:)
co do tej niesmialości , to szybko jej ptzejdzie , pare dni , i będzie normalnym szczeniorem a wtedy buty zamykaj w szafce i wszystkie wartościowe dla Ciebie rzeczy. Ja tak przez moment nieuwagi pozbyłam się moich ślubnych zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzien dobry.
No to ze zdjeciami ;ipa bo jak to studyjne to fotograf z regóły trzymie tylko przez rok :) Wiem ze sie rozbryka szczególie przxy mnie ale nie piszcie takich rzeczy bo jak mąż to przeczyta to juz nie bedzie taki zachwcony:evil_lol:.
Nie no zartuje. bedzie super!!!!!!!!!

A co do niego to mówił ze jeszcze jest duzo czasu i zebym nie saklepywała nic a tu widac juz mam zaklepane:) i dobrze

Posted

A co z ta pania co była na poczatku chetna na 2 pieski??? Piszecie o tym na 1 stronie???
Czy ja dobrze myślę: na stronie 6 najlepiej widac sunie małą?? Czy to ta z przylepionym językiem do pysia drugiego??

Posted

:lol:no niestety tak to juz jest, ale dobrze ze sie rozmyslaja wczesniej iz juz po odebraniu pieska.
A czy na 1 stronie na różowym kocyku to sunia czy piesek??
Sorki ze sie tak dopytuje ale ten wątek przzeczytałam juz chyba z 10 azy i zawsze cos innego zobacze:):lol::lol::lol::lol:

Posted

kurde napisał(a):
:lol:no niestety tak to juz jest, ale dobrze ze sie rozmyslaja wczesniej iz juz po odebraniu pieska.
A czy na 1 stronie na różowym kocyku to sunia czy piesek??
Sorki ze sie tak dopytuje ale ten wątek przzeczytałam juz chyba z 10 azy i zawsze cos innego zobacze:):lol::lol::lol::lol:
ASIA , kto pyta nie błądzi