marmar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Cio u Kajki,hihi,cwaniara z niej,dzis uznała ,ze godzina 8 to stanowczo za długo aby jeszcze spac,z rozpedu wskoczyła do łozka ,piszczala i chciala nas zalizac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,wczoraj była delikatniejsza;) . Dzis pierwszy raz spacerek Kajki odbył sie bez asekuracji długiej linki,efekt-REWELACYJNY,Kajka pilnuje sie Betiny badz mnie,przychodzi na kazde zawołanie,jest karna,do obcych z dystansem omija chowa sie za noga badz Betina. Ciociu amanitko,bede z Kajka ok,.16 przy domku :evil_lol: :evil_lol: gargamela ,zapraszamy Quote
Amanita Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ciociu to my już tak przed 16 będziemy kręcić się koło Twojego bloku i wypatrywać gwiazdy:cool3: Quote
marmar Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ok.ciociu,siuper,Kajka to miniaturka Azy,z charakterkiem tez;) Quote
wandul 66 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 uważajcie tylko na tego Gargamela , w pobliżu może byc KLAKIER:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Amanita Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Klakiera nie było:evil_lol: Ciocia za to spełniła swoje marzenie - po takim czasie zobaczyła wreszcie Kajuchnę na żywo:multi: Ale ona urosła:loveu: A jaka śliczna jest:loveu: I grubiutka:loveu: A jaka wesoła:loveu: Wcale nie jest taka przestraszona - bestyjka jedna. To już Azulek był najbardziej ze wszystkich przestraszony:oops: Później Aza troszku się rozkręciła. Jak tylko zobaczyła szaleństwa panny Bettiny z panną Kajką, usiłowała do nich dołączyć, ale za bardzo nie wiedziała jak się za to zabrać:evil_lol: Chyba próbowała pokazać Kajce, kto tu rządzi, ale skończyło się na tym, że trochę sierści Kajki zostało w pyszczusiu Azy:lol: Kajka jest bardzo grzecznym pieskiem - słucha cioci Marmar, ładnie chodzi na smyczy, hasa jak szalona po łąkach i uśmiecha się:loveu: A tutaj kilka zdjęć z naszego spaceru:evil_lol:: Quote
marmar Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 ciociu Amanitko kilka wspolnych spacerów i Azulka dołaczy do kobitek,tym bardziej,ze gdy pokazywała Betinie kto rzadzi,Beta odchodziła,zobaczysz wyrobi se renome u betiny i beda jescio szalaly Quote
Monia70 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Amanita napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przecudne zdjęcia i Kajka szczęśliwa :multi: Poezja:loveu: Quote
wandul 66 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 dziwczyny , czy to cudo wraca do mnie , czy macie inne plany? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ale ona cudowna:):) Prawdziwa foto modelka:D Quote
marmar Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dziwczyny , czy to cudo wraca do mnie , czy macie inne plany? To juz zalezy od Ciebie ciociu wandul. Moje zdanie jest takie jak rozmawiałysmy przez telefon. Kajka od wczoraj bez smyczy smiga po osiedlu,nie zwraca uwagi na przechodniow,pedzi z predkoscia swiatla ,beta ma do niej na noc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Na gwizd rozpedza sie na krotkich lapkach ,ma problemy z wyhamowaniem przy cioci marmar,jest bardzo karna,ma instynkt lowiecki,jest czujna i grzeczna. W domu hm,hm:mad: :mad: :mad: dzis pobudka o 5-20 ,hihihihi typowe zachowanie szczeniaka,a moze to se sciagne z pułki,,e nie to to juz mi sie znudziło,hm moze poprzesuwam troszke krzesłami,ee nie wole telefon cioci marmar,ach jaka zarabista ta antenka:lol: :lol: :lol: .Zabrała mi wiec moze ten drugi bez antenki,o udało mi sie chyba sms do cioci wandul napisze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,nie nie napisze znow ta wstretna ciocia mi zabrala,ciociu wandul wiec przekazuje caluski dla Ciebie ,Oluski i moich kumpli,przekaz im ,ze teraz to ja juz z jednej miski z beta jadam Quote
wandul 66 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 myślę ,że to zależy od Was , jeżeli zrobi się Wam za tłoczno , no problem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Podaję link do nowego lokatora Żorskiego azylu. http://www.dogomania.pl/forum/showth...01#post2006101 Quote
marmar Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 wiec werdykt jest taki: Kajka zostanie u mnie do chwili znalezienia nowego domku-to jest moje zdanie,jesli ktos ma cosik przeciwko-dostosuje sie,no chyba ze Wandzia chce Kajke widziec u siebie -nie ma problemu. Kajka to jest Kajka-szczypie nas po tyłkach,wiesza sie na ubraniach,wczoraj mala pierwszy raz plakala gdy kajka dopadła jej chudy tyłeczek;) .Juz wie po co sa spacery ,potrzeby na powdorku zalatwia,dzis całą noc wytrzymała,daje nam pospac,do drzwi leci gdy sie woła na spacer,gdy widzi inne psy patrzy na reakcje bety i dokladnie tak samo postepuje. Dzis byłya szczesliwa bo pogonila innego psiaka ,a jaka odwazna była:evil_lol: :evil_lol: ,cwaniara na maxa,wszystko co mozliwe na srodek pokoju wyciagniete:lol: :lol: ,a ja mowilam ze Kajka to najmniej problematyczny psiak ze wszystkich jakie byly u mnie:evil_lol: :evil_lol: ,wyszło szydło z worka:mad: :mad: ,ale wybaczam jej ciesze sie bardzo,ze zachowuje sie jak normalny szczeniak,jest pelna radosci i energi,hm czyz to bedzie kolejny psdiak ktory zaroci mi w głowie? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Podaje link nowej lokatorki... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29132 Quote
anilla Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 marmar napisał(a):wiec werdykt jest taki: Kajka zostanie u mnie do chwili znalezienia nowego domku-to jest moje zdanie,jesli ktos ma cosik przeciwko-dostosuje sie,no chyba ze Wandzia chce Kajke widziec u siebie -nie ma problemu. Kajka to jest Kajka-szczypie nas po tyłkach,wiesza sie na ubraniach,wczoraj mala pierwszy raz plakala gdy kajka dopadła jej chudy tyłeczek;) .Juz wie po co sa spacery ,potrzeby na powdorku zalatwia,dzis całą noc wytrzymała,daje nam pospac,do drzwi leci gdy sie woła na spacer,gdy widzi inne psy patrzy na reakcje bety i dokladnie tak samo postepuje. Dzis byłya szczesliwa bo pogonila innego psiaka ,a jaka odwazna była:evil_lol: :evil_lol: ,cwaniara na maxa,wszystko co mozliwe na srodek pokoju wyciagniete:lol: :lol: ,a ja mowilam ze Kajka to najmniej problematyczny psiak ze wszystkich jakie byly u mnie:evil_lol: :evil_lol: ,wyszło szydło z worka:mad: :mad: ,ale wybaczam jej ciesze sie bardzo,ze zachowuje sie jak normalny szczeniak,jest pelna radosci i energi,hm czyz to bedzie kolejny psdiak ktory zaroci mi w głowie? marmar znowu nieuleczalnie zakochana :evil_lol: Quote
Amanita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Link do nowego lokatora azylu:-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29167 Quote
wandul 66 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 marmar , sądze ,że u Ciebie ma najlepiej , ma zapewniony największy kontakt z człowiekiem i możliwośc socjalizacji , na moim ogródku brata się głównie z moimi czteronożnymi panami ,. To jest jak najlepsze rozwiązanie Quote
CASIA&ttb Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 halooooooooooooooooo Kaja do góóóóóóóóóóóóóóóry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wandul 66 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 pamiętacie jeszcze KORE , o 8 00 zawiozłam ją na sterylke aborcyjną , trzymac kciukasy Quote
syla00 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 wandul 66 napisał(a):pamiętacie jeszcze KORE , o 8 00 zawiozłam ją na sterylke aborcyjną , trzymac kciukasy no to trzymamy kciukasy, słyszałam ostatnio od Formicy że z kotką coraz lepiej więc na pewno będzie dobrze! w każdym razie musi być! Quote
marmar Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 a tak ostatnimi czasy wyglada ranek ,gdy ciocia marmar prosi Kajke i Bete na spacer,nawet nie spojrzy na mnie: Quote
wandul 66 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 u KORY wszystko oki , dochodzi do siebie , dzięki Kasiu i Piotrku , z Wami jest łatwiej i przyjemniej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
syla00 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 wandul 66 napisał(a):u KORY wszystko oki , dochodzi do siebie , dzięki Kasiu i Piotrku , z Wami jest łatwiej i przyjemniej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;) :loveu: :loveu: :loveu: :thumbs: :klacz: :thumbs: :thumbs: :klacz: trzymaj się Kora! Quote
grazyna9915 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 wandul 66 napisał(a):u KORY wszystko oki , dochodzi do siebie , dzięki Kasiu i Piotrku , z Wami jest łatwiej i przyjemniej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;) :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, że wszystko jest ok, a jak jej nóżki?! Quote
Recommended Posts