Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja ile ty już przeszłaś biedna dziewczyno, oby teraz przed tobą były juz same dobre dni. Żorłaki napiszcie coś więcej bo Wandull zaraz wątroba padnie od tego czerwonego napoju:evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
po czerwonym był też złocisty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

anilla napisał(a):
śpi i sika i jest oburzona bo jej założyłam zieloną kieckę posterylkową w rozmiarze L ;)
śpij Wandziu spokojnie ;)
na KAJE rozmiar L ? chyba xxxl , na tego grubasa:evil_lol: ;)

Posted

No Wandziu wypasłaś Kaje na maxa
:)(słowa weta):):)Kaja spooooor czekała na zabieg ale zachowała się jak????????, jak posąg!!Na zastrzyk (zero reakcji)a po pewnym czasie????hrrrrr\ jak stara baba:):):):):)Ohhhh a najsmaczniejsze było to jej machanko ogonkiem na 3razy:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Kajka jest super -dom musi byc tak kochany jak ma ToTusko,gdzie zrozumia jej strach i obawe i za to ja pokochaja.
Teraz fotorelacja z transportu Kajuni do Anillki:;)

Wybaczcie,za orginalny transport Kaji,ale po rannym transporcie Kaji do wieczora nie umiałam nawet fajki zapalic,rece mi latały na prawo i lewo jak alkoholikowi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
cio u Kaji ?

Posted

piękności czuje się normalnie, jak to Kaja - siedzi w rogu balkony i łypie tymi swoimi czarnymi ślipkami, spała w przedpokoju ale w nocy przyszła do nas i położyła się koło łóżka (szkoda tylko że zapomniała że gazetki na niespodzianki są w przedpokoju:mad: :mad: :mad: )
brakuje jej innego psiura do towarzystwa bo u marmar gdzie jest beta zachowywała się całkiem inaczej - u nas wieczny cykor ... szok (chociaż ogonek tak nieśmiało chodzi ale nie wiem czy nie jest to bardziej ze strachu niż z sympatii)

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
No Wandziu wypasłaś Kaje na maxa
:)(słowa weta):):)Kaja spooooor czekała na zabieg ale zachowała się jak????????, jak posąg!!Na zastrzyk (zero reakcji)a po pewnym czasie????hrrrrr\ jak stara baba:):):):):)Ohhhh a najsmaczniejsze było to jej machanko ogonkiem na 3razy:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
chciałam zauważyć , że ona taka okrąglutka juz do mnie przyjechała , została tak zagłodzona w Żorskim azylu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
A jak kicia??
Już po rtg??
JAKIE wniki?
kicia RTG będzie miała dzisiaj , wczoraj podałam jej leki wg ordynacji formici , poniewaz pracuje gdzie pracuje coś tam zawsze w apteczce mam , niestety wczoraj nie miałam żadnej możliwosci transportu , nie chciałam narażać KORY na podróż w atobusie 50 min plus dojście do lecznicy drugie tyle , w koszyku udusiłaby się niechybnie. Kicia próbuje wstawać , ma apetyt , ale niepokoi mnie to ,że nigdzie nie widzę śladu moczu i nie oddaje stolca. Kręgosłup napewno jest cały , ale miednica....?Ona mimo tego wszystkiego jest taka pogodna , miuczy , mruczy , łasi się , nie chcę myślec co będzie jak....:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

wandul 66 napisał(a):
Ona mimo tego wszystkiego jest taka pogodna , miuczy , mruczy , łasi się , nie chcę myślec co będzie jak....:placz: :placz: :placz: :placz:

to nie myśl! kicia jest silna i spragniona życia więc musi być dobrze!
Z tego wynika, że ostatni raz oddała mocz w drodze do ciebie...dwa dni temu:crazyeye:

Posted

syla00 napisał(a):
to nie myśl! kicia jest silna i spragniona życia więc musi być dobrze!
Z tego wynika, że ostatni raz oddała mocz w drodze do ciebie...dwa dni temu:crazyeye:
właśnie pisze z formicą , mówi ,że to może byc tylko porażenie nerwów , żeby nie rwać włosów z głowy

Posted

[quote name='marmar']Kajka jest super -dom musi byc tak kochany jak ma ToTusko,gdzie zrozumia jej strach i obawe i za to ja pokochaja.
Teraz fotorelacja z transportu Kajuni do Anillki:;)

Wybaczcie,za orginalny transport Kaji,ale po rannym transporcie Kaji do wieczora nie umiałam nawet fajki zapalic,rece mi latały na prawo i lewo jak alkoholikowi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
cio u Kaji ?transport super , dobrze by było dołożyc te zdjęcia do ogłoszeń o KAJI ,żeby było widać , jaka jest dla dzieci.

Posted

wandul 66 napisał(a):
ZARAZ BEDE JECHAC DO FORMICI , Boże , żebym tylko nie musiała podejmowac żadnej decyzji , wiecie jakiej:placz: :placz: :placz:

wandulku trzymaj się będzie dobrze - ja miałam kocisko w takim stanie że podobno nadawało się tylko do uśpienia a się wylizał;)
Kajucha cały dzień siedzi na balkonie - ciągle w jednym i tym samym miejscu, załatwia się, je i pije w domu jak jej się wydaje że nikogo w pobliżu nie ma, spacerki są po to żeby w panice położyć się na ziemi i tak leżeć :shake: :shake: :shake: :shake:
wierzcie mi żal patrzeć :placz: :placz: :placz:
ona musi mieć dom z ogrodem - w którym będzie mogła sobie chodzić gdzie chce i kiedy chce i z innym psem bo ona ożywia się tylko w psim towarzystwie, koty zupełnie ignoruje, choć moje dość często do niej zaglądają bo tak cichego psiaka jeszcze u nas nie było, więc same chyba są zdziwione

Posted

Super że u Kajusi wszystko już ok.
Wandul, co z kicią - czy jest ok. Ja nie zakładam innej mozliwości. I tez mam wrażenie że to czyjas koteczka. Czy rozwiesiliście w tym rejonie plakaty z fotką. Może się zgłosi ktoś komu nawiała.
Oby tylko było ok. Piszcie!!!