Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marmar']nadal czekaja:-(

To liżące to suczka, lizane to piesek - bardzo podobny do mamy i najodważniejszy z miotu, widocznie uznal że jego obowiązkiem jest ochrona stada. W budzie jeszcze jeden mały, nieśmiały piesek podobny to siostry.

Posted

a ja bardzo bym chciala je nazwac!

dla chlopczyka mam juz propozycje BAZYLI lu BAZYL
dla dziewczynki LIZKA
dla Mamusi MAMINKA lub MUSKA, MUSIA od Mamuska/Mamusia

a dla tego co zostal w budzie NIESMIALEK

niech choc to od nas maja...na razie
co Wy na to?

Posted

wandul 66 napisał(a):
nie napisałyście nigdzi , jakiej mama jest wielkości?

Mama jest średnia taka do kolan, drobna, około 12 kg. Szczeniaki będą podobne do niej.
Dodam że suczka jest bardzo spokojna i wygląda na niezłą kombinatorkę - wychowała w taką surową zimę szczenięta na działkach. Mądra,cierpliwa, smutna sunia.

Posted

Mamusia jest przekochana. Ostatnio miałam okazję wejść do ich kojca-rezydencji. Szczeniaczki myknęły do budy, a mamcia pilnowała wejścia - ona tak kocha te swoje bobaski, tak o nie dba:loveu: Rzeczywiście jest bardzo smutna - ma takie poważne spojrzenie. Mamusia Żorłak wraz z maleńkimi Żorłaczkami hop na 1!

Posted

Witam wszystkich:)

Czy mogłabym prosic o zdjecia mamusi i maluszków na maila, najlepiej z jakąs butelka wody czy czyms takim.

Jeśli psiaczki wyrosa nie za duże to ja bym była chętna na sunie malutką, tylko ze po pierwsze mogę ją wziąc dopiero na przełomie czerwca i lipca, wiec czy ktos do tej pory by mi je przetrzymał.
A po drugie czy mogłby mi je ktos przetransportowac w moje okolice, jak juz bede mogła go wziac.

Mój mail jo.g@op.pl

Posted

Na razie takich zdjęć z butlką niestety nie mam, ale oczywiście zrobi się;) Mamusia nie jest duża - taka do kobiecego kolana;) Szczeniaczki też raczej większe nie będą. A jeśli chodzi o transport, to u nas nie ma rzeczy niemożliwych - właśnie dzisiaj nasz Lucky jest w drodze do Poznania.