Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Moja smutnooka damo - na 1!, szczęścia szukaj. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='marmar']nadal czekaja:-( To liżące to suczka, lizane to piesek - bardzo podobny do mamy i najodważniejszy z miotu, widocznie uznal że jego obowiązkiem jest ochrona stada. W budzie jeszcze jeden mały, nieśmiały piesek podobny to siostry. Quote
marmar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 czy ktos da domek tym dzieciatkom i ich mamusi? Quote
wandul 66 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 nie napisałyście nigdzi , jakiej mama jest wielkości? Quote
pixie Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a ja bardzo bym chciala je nazwac! dla chlopczyka mam juz propozycje BAZYLI lu BAZYL dla dziewczynki LIZKA dla Mamusi MAMINKA lub MUSKA, MUSIA od Mamuska/Mamusia a dla tego co zostal w budzie NIESMIALEK niech choc to od nas maja...na razie co Wy na to? Quote
wandul 66 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 pixie , super a nazwisko ŻORŁAKI:eviltong: :eviltong: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 wandul 66 napisał(a):nie napisałyście nigdzi , jakiej mama jest wielkości? Mama jest średnia taka do kolan, drobna, około 12 kg. Szczeniaki będą podobne do niej. Dodam że suczka jest bardzo spokojna i wygląda na niezłą kombinatorkę - wychowała w taką surową zimę szczenięta na działkach. Mądra,cierpliwa, smutna sunia. Quote
Amanita Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Mamusia jest przekochana. Ostatnio miałam okazję wejść do ich kojca-rezydencji. Szczeniaczki myknęły do budy, a mamcia pilnowała wejścia - ona tak kocha te swoje bobaski, tak o nie dba:loveu: Rzeczywiście jest bardzo smutna - ma takie poważne spojrzenie. Mamusia Żorłak wraz z maleńkimi Żorłaczkami hop na 1! Quote
wandul 66 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 no pewnie , że na góre , ciekawe co marmar widzi w szklanej kuli? Quote
marmar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 oj ciocia marmar obecnie woli nie zagladac do szklanej kuli;) ,troszke sie jej miesza po wieczornym spacerku z ciocia alfa;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Lepiej nie wnikać. Podnoszę po prostu.:diabloti: Quote
wandul 66 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :popcorn: A O 7 00 rano już na dworcu chciała:oops: :drinking: :drinking: Quote
marmar Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 oj chciała,jest powiedzonko-czyms sie strułeś tym sie lecz:evil_lol: :evil_lol: ,a tym czasem psiaki w gore Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Do góry Mi słoneczko moje ty smutne Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='amstel']chop do gory....sunia i jej malenstwa sa przeslodkie , mamcia spragniona miziania i bardzo opiekuncza nad maluszkami daje fotencje mamci z malymi przypominamy się Quote
kurde Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Witam wszystkich:) Czy mogłabym prosic o zdjecia mamusi i maluszków na maila, najlepiej z jakąs butelka wody czy czyms takim. Jeśli psiaczki wyrosa nie za duże to ja bym była chętna na sunie malutką, tylko ze po pierwsze mogę ją wziąc dopiero na przełomie czerwca i lipca, wiec czy ktos do tej pory by mi je przetrzymał. A po drugie czy mogłby mi je ktos przetransportowac w moje okolice, jak juz bede mogła go wziac. Mój mail jo.g@op.pl Quote
Amanita Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Na razie takich zdjęć z butlką niestety nie mam, ale oczywiście zrobi się;) Mamusia nie jest duża - taka do kobiecego kolana;) Szczeniaczki też raczej większe nie będą. A jeśli chodzi o transport, to u nas nie ma rzeczy niemożliwych - właśnie dzisiaj nasz Lucky jest w drodze do Poznania. Quote
Amanita Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mamcia i dzidzie na 1! Proszę pokazać swoje śliczne pyszczusie - niech te domki wreszcie się znajdą! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :shake: :shake: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts