Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje bardzo za wpłaty , dla KAJI wplynęło już 255 zł , wysłałam dzisiaj na konto schroniska 100 zl , jeżeli ktoś będzie chciał jeszcze zasilić schronisko w Wałbrzychu dam nr konta na pw , jako nagrode dla znalazcy KAJI wyslałam 200 zł dla dwóch panow ze schronu.

Posted

Wandul serdecznie Cię przepraszam, ale na razie nie mogę dołożyć się finansowo, gdyż sama cierpię na brak kasy i nie za bardzo mam z czego już leczyć zwierzyniec, ale obiecuję, że jak się chociaż trochę u mnie poprawi to się dorzucę.

Posted

Grażynko , prosze , zrób na to konto prawo jazdy , nie dorzucaj się . Twoje auto i Ty jesteś nam bardzo potrzebna , madzialenka zrobiła nam zdjęcia w schronisku , ale ani widu ani słychu tych zdjęc.

Posted

Jak n ikt, ciotka zagląda, ale dziś wstawiała koleżków żorłaków w necik a jutro o świcie musi zawieźć do domku malego sznaucerka, oddanego przez właścicieli naszej Fundacji, więc padam i idę spać - dobranoc Kajusiu i oczywiście Wandulku ;)

Posted

Dla Kaji cała ta przygoda była impulsem do szybszej socjalizacji , zaczyna się już ze mną bawić jak szczenior , choc zdarza jej się nagle rozmyślić i uciekać , ale jak byście widzieli jej machający na nasz widok ogon , to dowód ,że jest oki. D zisiaj nawet przy otwieraniu od zewnątrz bramy wjazdowej lekko gryzła mnie po ręce , łobuziara , ale ogon chodził z prędkością światła. Co z tym poniedziałkiem , mam ją przywieżć ?

Posted

wandul 66 napisał(a):
Grażynko , prosze , zrób na to konto prawo jazdy , nie dorzucaj się . Twoje auto i Ty jesteś nam bardzo potrzebna , madzialenka zrobiła nam zdjęcia w schronisku , ale ani widu ani słychu tych zdjęc.

Wandziu przepraszam ale jakoś przegapiłam twój post.
Jutro postaram się iść załatwić nowe prawko, ale ryzyko do Bytomia nie jest tak wielkie jak np. do Warszawy (wtedy prowadził Grzecho).
Jak by co to w każdej chwili mogę jechać do Ciebie pod preteksetm zwrotu rzeczy osobistych.