Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

supergoga napisał(a):
1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Tychy przez Wrocław, Gliwice,czasem przez Ostrów - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogęsporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach.Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniutel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k-

raz w miesiacu Poznan - Wroclaw - Poznan. kontakt najlepiej mailem:yugao@poczta.onet.pl badz komorka 0502-450-982. yugao

To informacje z miau z wątku transportowego.
Gosiu , na pierwszy nr dzwonilam , nie będą jechac przez 5 tygodni a Wroclaw , Poznan trochę nie po drodze

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na szybko potwierdzam i uciekam do pracy :)

TŻ się zgodził bez problemu , piesia nie duża , bedziemy jechać prze wrocław wiec jaky co moge jeszcze cosik wziąść :)

Posted

anilla napisał(a):
ale wieści - super ze się małej udało - zapowiada się ze w weekend będzie wiele powodów do opijania :cool3:
ja mam ochote już dzisiaj zacząć :evil_lol: :cunao: :knajpa: :popcorn: :facelick: :facelick: :facelick: :laola: :drinking: :beerchug: :drink1: :drinka: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

i ja teraz dopiero to czytam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ,ło matko a ja juz kombinowalam aby wypadzik maly zrobic w weekend

Posted

marmar napisał(a):
i ja teraz dopiero to czytam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ,ło matko a ja juz kombinowalam aby wypadzik maly zrobic w weekend
wypadzik mozna zawsze zrobić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Super, super - czy mogę już zdjąć suczkę z ogłoszeń, czy nie zapeszać i niech siedzi.
W weekend będe sama - mam wolny tydzień, młoda na obozie, TZ - u rodziców. Czyli postawię sobie lusterko i będę opijac okazje - m.in. kajusie

Posted

supergoga napisał(a):
Super, super - czy mogę już zdjąć suczkę z ogłoszeń, czy nie zapeszać i niech siedzi.
W weekend będe sama - mam wolny tydzień, młoda na obozie, TZ - u rodziców. Czyli postawię sobie lusterko i będę opijac okazje - m.in. kajusie
SUPERGOGA , może dopiero zrób to w niedzielę rano , jak będzie pewne ,że KAJA w domku , jak wszyscy na wyjazdach to odpal z rana Swoje auto :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i przyjedż , zrobię ja te gołąbki , bo na Twoje sie nie doczekam PS pisząc gołąbki myślę o potrawie z kapusty , ryżu i mięsa , coby znowu ktoś od morderców mnie nie wyzywał :mad: :mad: :mad:

Posted

Pomysł przedni, a gołąbki (te od sąsiada? :evil_lol: ) na pewno pycha. Niestety dwa ale, które wszystko walą.
1. mój maluszek na wieść o jeździe do Bytomia, w letnią aurę - nie wykazał aplauzu, a drugi samochód zabrał TZ
2. Moja suka - nie mogę jej zabrać i nie mogę zostawić samej - więc totalna kaplica.
Alenic,może kiedyś, może - i mam taką nadzieję. Byłoby super - gołąbki,pogaduszki,, piweczka itp. działania na rzecz...

Posted

supergoga napisał(a):
Pomysł przedni, a gołąbki (te od sąsiada? :evil_lol: ) na pewno pycha. Niestety dwa ale, które wszystko walą.
1. mój maluszek na wieść o jeździe do Bytomia, w letnią aurę - nie wykazał aplauzu, a drugi samochód zabrał TZ
2. Moja suka - nie mogę jej zabrać i nie mogę zostawić samej - więc totalna kaplica.
Alenic,może kiedyś, może - i mam taką nadzieję. Byłoby super - gołąbki,pogaduszki,, piweczka itp. działania na rzecz...
szybkiego wyleczenia kaca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pakuj, pakuj i o wałówce na droge nie zapomnij. I kiecke na wyjście dla Kajusi.
Ucałuj pysiaka, jak sie pozwoli od ciotki. I daj znać, jak będę mogła zdjąć sunię z netu

Posted

Kaja wyjedzie okolo 16 00 , nowa pani , jak jej wysłalam sms że ma sie jej spodziewac ok. 20 00 odpiała ,,DZIĘKUJE BARDZO '' Formica zabierze ze sobą umowe adopcyjną i sprawdzi domek . Relacje będą jutro.

Posted

Supergoga , ona jak wsiadała do auta to kapało jej z noska , przypuszczam ,że płakała:placz: :placz: :placz: ona od rana chyba wiedziała co się święci , bo o dziwo chodzila za mną krok w krok . Oby domek był dobry i jej krzywdy nie zrobił :placz: :placz: :placz: