wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 supergoga napisał(a):1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Tychy przez Wrocław, Gliwice,czasem przez Ostrów - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogęsporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach.Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniutel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k- raz w miesiacu Poznan - Wroclaw - Poznan. kontakt najlepiej mailem:yugao@poczta.onet.pl badz komorka 0502-450-982. yugao To informacje z miau z wątku transportowego. Gosiu , na pierwszy nr dzwonilam , nie będą jechac przez 5 tygodni a Wroclaw , Poznan trochę nie po drodze Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Kaja w sobote pojedzie z Formicą do Walbrzycha:loveu: :loveu: :loveu: będzie miala całą droge opieke dwoch wetów i Formica DOMEK SPRAWDZI :lol: :lol: :lol: Quote
Formica Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 na szybko potwierdzam i uciekam do pracy :) TŻ się zgodził bez problemu , piesia nie duża , bedziemy jechać prze wrocław wiec jaky co moge jeszcze cosik wziąść :) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wspaniale, cudownie, genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
anilla Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ale wieści - super ze się małej udało - zapowiada się ze w weekend będzie wiele powodów do opijania :cool3: Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 anilla napisał(a):ale wieści - super ze się małej udało - zapowiada się ze w weekend będzie wiele powodów do opijania :cool3: ja mam ochote już dzisiaj zacząć :evil_lol: :cunao: :knajpa: :popcorn: :facelick: :facelick: :facelick: :laola: :drinking: :beerchug: :drink1: :drinka: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
marmar Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 i ja teraz dopiero to czytam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ,ło matko a ja juz kombinowalam aby wypadzik maly zrobic w weekend Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 marmar napisał(a):i ja teraz dopiero to czytam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ,ło matko a ja juz kombinowalam aby wypadzik maly zrobic w weekendwypadzik mozna zawsze zrobić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
supergoga Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Super, super - czy mogę już zdjąć suczkę z ogłoszeń, czy nie zapeszać i niech siedzi. W weekend będe sama - mam wolny tydzień, młoda na obozie, TZ - u rodziców. Czyli postawię sobie lusterko i będę opijac okazje - m.in. kajusie Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 supergoga napisał(a):Super, super - czy mogę już zdjąć suczkę z ogłoszeń, czy nie zapeszać i niech siedzi. W weekend będe sama - mam wolny tydzień, młoda na obozie, TZ - u rodziców. Czyli postawię sobie lusterko i będę opijac okazje - m.in. kajusieSUPERGOGA , może dopiero zrób to w niedzielę rano , jak będzie pewne ,że KAJA w domku , jak wszyscy na wyjazdach to odpal z rana Swoje auto :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i przyjedż , zrobię ja te gołąbki , bo na Twoje sie nie doczekam PS pisząc gołąbki myślę o potrawie z kapusty , ryżu i mięsa , coby znowu ktoś od morderców mnie nie wyzywał :mad: :mad: :mad: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 wandul 66 napisał(a):PS pisząc gołąbki myślę o potrawie z kapusty , ryżu i mięsa , coby znowu ktoś od morderców mnie nie wyzywał :mad: :mad: :mad: heheheh kileromyślcy:evil_lol::evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):heheheh kileromyślcy:evil_lol::evil_lol: doświadczeni przez życie i co niektóre osoby :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
supergoga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pomysł przedni, a gołąbki (te od sąsiada? :evil_lol: ) na pewno pycha. Niestety dwa ale, które wszystko walą. 1. mój maluszek na wieść o jeździe do Bytomia, w letnią aurę - nie wykazał aplauzu, a drugi samochód zabrał TZ 2. Moja suka - nie mogę jej zabrać i nie mogę zostawić samej - więc totalna kaplica. Alenic,może kiedyś, może - i mam taką nadzieję. Byłoby super - gołąbki,pogaduszki,, piweczka itp. działania na rzecz... Quote
wandul 66 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 supergoga napisał(a):Pomysł przedni, a gołąbki (te od sąsiada? :evil_lol: ) na pewno pycha. Niestety dwa ale, które wszystko walą. 1. mój maluszek na wieść o jeździe do Bytomia, w letnią aurę - nie wykazał aplauzu, a drugi samochód zabrał TZ 2. Moja suka - nie mogę jej zabrać i nie mogę zostawić samej - więc totalna kaplica. Alenic,może kiedyś, może - i mam taką nadzieję. Byłoby super - gołąbki,pogaduszki,, piweczka itp. działania na rzecz... szybkiego wyleczenia kaca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
supergoga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 I co z Kają, jedzie jutro? Bo od trzymania to mi paluchy w resztę dłoni wrosły Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 KAJA wyjeżdza popołudniu z Formicą , pakuje teraz walizki , tobołki i plecaki:placz: :placz: :placz: :loveu: Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Pakuj, pakuj i o wałówce na droge nie zapomnij. I kiecke na wyjście dla Kajusi. Ucałuj pysiaka, jak sie pozwoli od ciotki. I daj znać, jak będę mogła zdjąć sunię z netu Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Kaja wyjedzie okolo 16 00 , nowa pani , jak jej wysłalam sms że ma sie jej spodziewac ok. 20 00 odpiała ,,DZIĘKUJE BARDZO '' Formica zabierze ze sobą umowe adopcyjną i sprawdzi domek . Relacje będą jutro. Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Kaja wyjechała z formicą i jej TZ Piotrem o godz 17 10 , teraz czekamy na wiadomości. Quote
supergoga Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 To kciuki trzymam aby się sunia dobrze zaprezentowała. Quote
wandul 66 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Supergoga , ona jak wsiadała do auta to kapało jej z noska , przypuszczam ,że płakała:placz: :placz: :placz: ona od rana chyba wiedziała co się święci , bo o dziwo chodzila za mną krok w krok . Oby domek był dobry i jej krzywdy nie zrobił :placz: :placz: :placz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 matko kochana!!!!!! jak ja nie lubię takiej niepewności!!! Formika kobita solidna i w złym domu suni nie zostawi? Żeby ona nie podzieliła losu mamy... Znowu mnie dopadają czarne myśli. Trzymam kciuki za małą kluchę! Trzymaj się Kajunia. Quote
Recommended Posts