wandul 66 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 anilla napisał(a):a jak tam postępy Kajusi w kontaktach z ludźmi?? Kaja nadal jest dzikusem , jak uda mi sie ją ,, dolapac '' i pogłaskac , to zamiera w bezruchu , ale potrafi tez podejśc od tyłu i mnie obwąchiwać , a co do psow , to ona tu rządzi , dostają jedzenie równocześnie , a ona każdego przegoni od miski i przeprowadza kontrol , co kto ma i w ktorej misce, a oni stoją i czekają aż hrabina wybierze , z ktorej ,,porcelany '' dziś je. To głownie socjalizacje KAJI przeprowadzają moje psy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 ciociu Wandul,jedyna kobitka miedzy nimi ;) ,wiec nic dziwnego,ze kazdy z nich chce sie zachowac jak prawdziwy dzentelmen Quote
wandul 66 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 marmar napisał(a):ciociu Wandul,jedyna kobitka miedzy nimi ;) ,wiec nic dziwnego,ze kazdy z nich chce sie zachowac jak prawdziwy dzentelmenWIESZ ,ŻEBY TYLKO Z TEJ GENTELMENKI WNUKÓW NIE BYŁO :mad: :mad: :mad: Quote
marmar Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 a ja slyszalam ,ze babcie bardziej kochaja wnuków niz wlasne dzieci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czy jest szansa ,że BUNIA zalatwi kolejny artkulik w GAZECIE WYBORCZEJ? Quote
wandul 66 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Alfa , raczej kto przyjdzie ???:placz: :placz: :placz: Quote
BasiaD Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No niech ktoś wreszczie przyjdzie, to taka miła suczynka i tak spragniona swojego człowieka.Ma takie smutne oczka.I na dodatek jest wysterylizowana. Zapraszamy kolejkę po śliczną mamuśkę-niech się ustawia a ciotki wybiorą najlepszy domek :cool3: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 wandul 66 napisał(a):Alfa , raczej kto przyjdzie ???:placz: :placz: :placz: kto/kiedy przyjdzie i zabierze do Domu tą Mi? :( Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Czy są nowe fotki Kaji - chciałabym zmienić ogłoszenia i zrobić je teraz całkiem osobne - dla Mi osobną i dla Kajusi też. Tylko jakieś aktualnie fotki małej - Wandulka - da radę? Mamuśke na fotkach mam - i te smutne oczęta - jest świetna a ludzie ślepi. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Myślę że fotki pięknej Mi będą już zbędne:) Dlaczego?? Mi dzisiaj idzie do nowego domku do Marlkowic:0) Już jest zaszczepiona na nazwisko nowego właściciela i opłacona adopcja. Nowy właściciel pojechał tylko po smycz itd... Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nareszcie przekazałeś nam jakąś dobrą wiadomość w te upalne, zdołowane dni. Może będzie więcej dobrych wieści. Proszę Cie, napisz, jak już na pewno pojedzie - zdejme ją z ogłoszeń i postaramy sie Kaję wypromować, no i resztę. A domek jaki - gdzieś w pobliżu? Dobry? Trzymamy kciuki a ja czekam na potwierdzenie. Prosze pożegnaj ode mnie Mi - jej smutne oczy urzekały - naprawdę. Dobrze że urzekły jeszcze kogoś. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 supergoga napisał(a): A domek jaki - gdzieś w pobliżu? Dobry? . Będzie w domu w pobliskich Marklowicach.A więc nie tak daleko;) Pan już ma psa z Żorskiego azylu a więc nie ma co do niego zastrzezeń:) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Supergogo już jest to oficjalne pożegnanie dużej MI:) Smutne oczęta już opuściły azyl i wskoczyły na kanape samochodu:) Psina będzie miała do czynienia z 6 letnim dzieckiem:)Nowy właściciel nie ma nic przeciwko aby go odwiedzać:) Quote
Recommended Posts