marmar Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 to moze shih-tzu,bo babka ze Stolarzowic zamilkła? Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Musi Byc Jak Miłek , !!! A ja zaczynam sie bac ,żeby KAJA cieczki nie dostała , bo REKS jest bardzo na nią chętny. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 onama około 5 miesięcy, 1 cieczka może być 6-7 miesiąc, ale możliwe że mała jest już w tym wieku. Można dać zastrzyk powsztrzymujący ruję, ale niestety nie wiem ile kosztuje:-/ Lepiej byłoby ją wysterylizować. Sprawdzimy jak nasze finanse. Quote
marmar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Alfa i Zuziaonama około 5 miesięcy, 1 cieczka może być 6-7 miesiąc, ale możliwe że mała jest już w tym wieku. Można dać zastrzyk powsztrzymujący ruję, ale niestety nie wiem ile kosztuje:-/ Lepiej byłoby ją wysterylizować. Sprawdzimy jak nasze finanse. ciociu alfo,Ty znalazlas wspaniale rozwiazanie,przeciez sunie mozna wysterylizowac ,jescio na koszt UM-do 2 lat od adopcji,Formica juz sie tez wypowiadala ,mozna sterylizowac przed pierwsza cieczka,wiec pozostaje tylko umoienie sie na zabieg z wetem Quote
wandul 66 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 marmar napisał(a):ciociu alfo,Ty znalazlas wspaniale rozwiazanie,przeciez sunie mozna wysterylizowac ,jescio na koszt UM-do 2 lat od adopcji,Formica juz sie tez wypowiadala ,mozna sterylizowac przed pierwsza cieczka,wiec pozostaje tylko umoienie sie na zabieg z wetemale rozumie , że zabieg musiałby byc w ŻORACH? Quote
marmar Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 tak,tak,u weta ,ktory opiekuje sie Azylem Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no tak, tylko całkiem zapomniałam, że 2 lata po adopcji na koszt azylu. Super:lol: Quote
Amanita Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Śliczny bannerek:loveu: W górę żorskie piękności! Quote
marmar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Trzeba ustalic termin z wetem,sunke bysmy musieli tu dowiezc Quote
wandul 66 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 marmar napisał(a):Trzeba ustalic termin z wetem,sunke bysmy musieli tu dowiezcJA OCZYWIŚCIE JESTEM BEZ AUTA , OKUPUJE GO MOJ najukochańszy:mad: :mad: :mad: TZ Quote
marmar Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 wandul 66Cytat: Napisał(a) marmar Trzeba ustalic termin z wetem,sunke bysmy musieli tu dowiezc JA OCZYWIŚCIE JESTEM BEZ AUTA , OKUPUJE GO MOJ najukochańszy:mad: :mad: :mad: TZ ciociu spokojnie,to obgadam jescio z ciocia Alfa,jesli chodzi o mnie -do 16 co dzien jastem zajeta;) ,no i najwazniejsze najpierw termin trzeba ustalic Quote
wandul 66 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 marmar napisał(a):ciociu spokojnie,to obgadam jescio z ciocia Alfa,jesli chodzi o mnie -do 16 co dzien jastem zajeta;) ,no i najwazniejsze najpierw termin trzeba ustalicto juz wy na miejscu musi ustalic , możecie po nia przyjechac popoludniu , nie ma problemu Quote
supergoga Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ale Żorłaki sie pieknych banerków dorobiły. Dlaczego nikt nie chce pokochać Mi - ona ma takie piękne oczy. Quote
anilla Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 a jak tam postępy Kajusi w kontaktach z ludźmi?? Quote
Recommended Posts