Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jak na 7 miesięcy Kaja jest malutka- niestety :( Quote
Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Dodam iż mama Kaji już jest dawno w nowym domku a zdjęcia daję tylko do porównania! Aha no to świetnie! :) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tebusa napisał(a):Jak na 7 miesięcy Kaja jest malutka- niestety :( To jaka wielkość była by zadowalająca?? Jeśli psina ma być średnio duża to moim zdaniem 15kg jest średnio dużym psem. Quote
Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Wielkość docelowa to ok. 60 cm w kłębie, czyli w przeliczeniu na kg myśle, że ok. 30-40 kg. Quote
wandul 66 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tebusa napisał(a):Ma być dziewczynka...:evil_lol: z nich też można zrobic dziewczynki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale to i fiutka trzeba by ciach ciach, żeby na krzaczki nie sikał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wandul 66 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tebusa napisał(a):Ale to i fiutka trzeba by ciach ciach, żeby na krzaczki nie sikał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślę ,że Pampers byłby dobrym rozwiązaniem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Amanita Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale Kajuchna to chyba jednak będzie większa od mamy. Ale czy do tych 30 kg dociągnie? Bardzo możliwe, bo podobno straszny z niej łakomczuch:evil_lol: A dzisiaj to ją nawet widziałam na spacerku - tylko przelotem, z daleka (jechałam autkiem). Fajnie sobie z Betką wyglądają:loveu: Quote
anilla Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Amanita napisał(a):Ale Kajuchna to chyba jednak będzie większa od mamy. Ale czy do tych 30 kg dociągnie? Bardzo możliwe, bo podobno straszny z niej łakomczuch:evil_lol: A dzisiaj to ją nawet widziałam na spacerku - tylko przelotem, z daleka (jechałam autkiem). Fajnie sobie z Betką wyglądają:loveu: oj do mamusi to raczej nie dociągnie ;) Kajucha jest niskopodwoziowa ale prześliczna;) Quote
Amanita Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A wygląda na taką małą olbrzymkę:lol: Mam takie pytanka: czy Kajka będzie w sobotę jeszcze w Żorach? Jeśli tak, to gdzie i o której można ją spotkać?:cool3: Quote
marmar Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Kajka dzis miała pierwsze wyciagniecie szewkow,w sobote pozostałe 2 szewki do wyciagniecia.była bardzo dzielna,po spacerku dostanie detromecynki w ropiejace ranki po szwach. AmanitaA wygląda na taką małą olbrzymkę:lol: Mam takie pytanka: czy Kajka będzie w sobotę jeszcze w Żorach? Jeśli tak, to gdzie i o której można ją spotkać?:cool3: W sobote miedzy 13a 14 bedzie miala wyciagane ostatnie szwy i szczerze mówiac bedzie gotowa do drogi,tylko kto z nia pojedzie? Quote
grazyna9915 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No Kajka, może w końcu się doczekasz domku! POWODZENIA! Quote
wandul 66 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 marmar napisał(a):Kajka dzis miała pierwsze wyciagniecie szewkow,w sobote pozostałe 2 szewki do wyciagniecia.była bardzo dzielna,po spacerku dostanie detromecynki w ropiejace ranki po szwach. W sobote miedzy 13a 14 bedzie miala wyciagane ostatnie szwy i szczerze mówiac bedzie gotowa do drogi,tylko kto z nia pojedzie?Rozumie ,że droga będzie wiodła do Bytomia?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ZAŁhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1988218#post1988218OZYLAM KORZE OSOBNY WATEK , PODNOSCIE GO CZASEM Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 marmar napisał(a): ...bedzie gotowa do drogi,tylko kto z nia pojedzie? :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 myślę , ze wystarczy jej bilet kupić na autobus i doytrze sama , ona taka swiatowa dziewczyna , już nawet Wałbrzych zwiedziła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Samotny spacerek bez Bety i spojrzenie na balokon za Betina Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :loveu::loveu:Tylko cosik nie za bardzo wyraźne te fotki:) Quote
wandul 66 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :mad: :mad: co tu taki tłok , nikt ???;) ;) ;) Quote
bunia50 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Idę spac, chciałam jeszcze na noc pożegnac się z Kajunia. Krótko była u nas, teraz jestem pewna, że duzo straciłam. Dobranoc kaja:lol::lol::lol: Quote
wandul 66 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 hop , w gorę , co u KAJI , może już w nowym domku ? Quote
Recommended Posts