Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):
Dodam iż mama Kaji już jest dawno w nowym domku a zdjęcia daję tylko do porównania!

Aha no to świetnie! :)

Posted

Tebusa napisał(a):
Ale to i fiutka trzeba by ciach ciach, żeby na krzaczki nie sikał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
myślę ,że Pampers byłby dobrym rozwiązaniem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ale Kajuchna to chyba jednak będzie większa od mamy. Ale czy do tych 30 kg dociągnie? Bardzo możliwe, bo podobno straszny z niej łakomczuch:evil_lol: A dzisiaj to ją nawet widziałam na spacerku - tylko przelotem, z daleka (jechałam autkiem). Fajnie sobie z Betką wyglądają:loveu:

Posted

Amanita napisał(a):
Ale Kajuchna to chyba jednak będzie większa od mamy. Ale czy do tych 30 kg dociągnie? Bardzo możliwe, bo podobno straszny z niej łakomczuch:evil_lol: A dzisiaj to ją nawet widziałam na spacerku - tylko przelotem, z daleka (jechałam autkiem). Fajnie sobie z Betką wyglądają:loveu:

oj do mamusi to raczej nie dociągnie ;) Kajucha jest niskopodwoziowa ale prześliczna;)

Posted

A wygląda na taką małą olbrzymkę:lol: Mam takie pytanka: czy Kajka będzie w sobotę jeszcze w Żorach? Jeśli tak, to gdzie i o której można ją spotkać?:cool3:

Posted

Kajka dzis miała pierwsze wyciagniecie szewkow,w sobote pozostałe 2 szewki do wyciagniecia.była bardzo dzielna,po spacerku dostanie detromecynki w ropiejace ranki po szwach.

AmanitaA wygląda na taką małą olbrzymkę:lol: Mam takie pytanka: czy Kajka będzie w sobotę jeszcze w Żorach? Jeśli tak, to gdzie i o której można ją spotkać?:cool3:

W sobote miedzy 13a 14 bedzie miala wyciagane ostatnie szwy i szczerze mówiac bedzie gotowa do drogi,tylko kto z nia pojedzie?

Posted

marmar napisał(a):
Kajka dzis miała pierwsze wyciagniecie szewkow,w sobote pozostałe 2 szewki do wyciagniecia.była bardzo dzielna,po spacerku dostanie detromecynki w ropiejace ranki po szwach.

W sobote miedzy 13a 14 bedzie miala wyciagane ostatnie szwy i szczerze mówiac bedzie gotowa do drogi,tylko kto z nia pojedzie?
Rozumie ,że droga będzie wiodła do Bytomia?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: