wandul 66 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Casia_i_Figa napisał(a):Mała na góre,nie spadaj tak daleko!!!dawno Cie nie było , może spotkałas u Siebie gwiazde naszego wątku :mad: ;) Quote
CASIA&ttb Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 wandul 66 napisał(a):dawno Cie nie było , może spotkałas u Siebie gwiazde naszego wątku :mad: ;) nie było mnie bo troche sie potłukłam i lezałam w łużku:angryy: ,a co do gwiazdy wątku to jeszcze nie miała ze mna bliskiego kontaktu ale nic straconego:diabloti: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dołóz od nas wszystkich:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
marmar Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 z uwagi na duchote nocna,ostatnimy czasy sypiamy pod oknem na materacach,no i dzis Kajka z beciorem dołaczyła,jak by jej było mało wszystkie zabawki i buty spały z nami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Kajka miedzy 5 a 7 sierpnia powinna miec wyciagane szwy,wczoraj została kolejny raz zaszczepiona. Quote
wandul 66 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 marmar napisał(a):z uwagi na duchote nocna,ostatnimy czasy sypiamy pod oknem na materacach,no i dzis Kajka z beciorem dołaczyła,jak by jej było mało wszystkie zabawki i buty spały z nami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Kaja tak zawsze robi , u mnie na podwórku pod bramą zawsze leżalo całe jej przedszkole, kocyk , zabawki i inne dziwne rzeczy w tym nasze buty i na tym wszystkim Kaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Azyl_Zory WebAdminCóż za orginalne legowisko:smile: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: krótka fotorelacja ze spacerku popołudniowego; Ciociu Wandziu czy u Ciebie Kajka tez jada z porcelanowych miseczek?;) Quote
wandul 66 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 u mnie ma miseczke z melaniny , ale je z metalowej Reksa i prodiża Hektora , sprawdza , czy nie mieli lepszego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Amanita Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ale jestem śliczna:loveu: A jaka silna ze mnie bestia - jedną łapą położę Betę:evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Kajcia daję radę nie tylko położyć boksie ale również pitkę-tak zrobiła z moją suczą :) -szukaj domku mała!!!!! Quote
grazyna9915 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A może opiszcie ją ślicznie i ją tu wstawcie: Domek dla małej suczki, proszę o pieski. Quote
marmar Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 opisałąm sytuacje,dziewczyny jak cos dodajcie badz mnie poprawcie: Quote
Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 W jakim wieku teraz jest sunia? jaki ma stosunek do dzieci? czy mogłaby mieszkać w ogrodzie (spałaby w hali tuż przy domu, jako alarm)? w ciągu dnia miałaby ogród 1300 metrów do biegania, jednak najważniejsza jest w tej chwili wielkość i stosunek do dzieci... Quote
marmar Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 TebusaW jakim wieku teraz jest sunia? jaki ma stosunek do dzieci? czy mogłaby mieszkać w ogrodzie (spałaby w hali tuż przy domu, jako alarm)? w ciągu dnia miałaby ogród 1300 metrów do biegania, jednak najważniejsza jest w tej chwili wielkość i stosunek do dzieci... sunia ma ok.7 miesiecy,stosunek do dzieci -nie jest agresywna ,bawi sie biega z nimi ,nie wykazuje agresji ,a to zdjecie z przed minuty: Pierwsza tymczasówka Kaji był domek z ogordem,bardzo wazne aby Kaja nie utraciła bliskiego kontaktu z człowiekiem. Quote
wandul 66 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 czyżby mojej Kajusi szykował się domek , chyba najwyższa pora po tych wszystkich perypetiach jak z JAMESA BONDA znależc super przystań , ale tylko super. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oby się wreszcie udało tej biednej księżniczce:):) Quote
Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Znajomi myśleli o troszkę większym piesku, ale pokarze im również te zdjęcia. A nóż... kto to może wiedzieć :) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tebusa napisał(a):Znajomi myśleli o troszkę większym piesku, ale pokarze im również te zdjęcia. A nóż... kto to może wiedzieć :) Proponuję przedstawić zainteresowanym zdjęcie mamy dziewczynki Quote
Teba Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ale oni chcą szczeniaka, max kilka miesięcy, bo mają 3 letnią córkę i chcą, żeby pies się od początku nauczył jak to jest z dzieckiem. No i żeby córka mogła się swobodnie bawić z psem... Matka jest piękna, szkoda że ja jeszcze nie mam działki. Mama bardzo przypomina mi owczarka francuskiego krótkowłosego Beacerona! może dodajcie to w tytule? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No to pasuje:)Kaja ma dopiero ok.pół roku a jej mama taka dorosła(zdjęcia mamy tylko do porównania jaka mniej więcej będzie Kaja) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dodam iż mama Kaji już jest dawno w nowym domku a zdjęcia daję tylko do porównania! Quote
Recommended Posts