Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
dawno Cie nie było , może spotkałas u Siebie gwiazde naszego wątku :mad: ;)

nie było mnie bo troche sie potłukłam i lezałam w łużku:angryy: ,a co do gwiazdy wątku to jeszcze nie miała ze mna bliskiego kontaktu ale nic straconego:diabloti: :evil_lol:

Posted

z uwagi na duchote nocna,ostatnimy czasy sypiamy pod oknem na materacach,no i dzis Kajka z beciorem dołaczyła,jak by jej było mało wszystkie zabawki i buty spały z nami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

marmar napisał(a):
z uwagi na duchote nocna,ostatnimy czasy sypiamy pod oknem na materacach,no i dzis Kajka z beciorem dołaczyła,jak by jej było mało wszystkie zabawki i buty spały z nami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kaja tak zawsze robi , u mnie na podwórku pod bramą zawsze leżalo całe jej przedszkole, kocyk , zabawki i inne dziwne rzeczy w tym nasze buty i na tym wszystkim Kaja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Azyl_Zory WebAdminCóż za orginalne legowisko:smile:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
krótka fotorelacja ze spacerku popołudniowego;

Ciociu Wandziu czy u Ciebie Kajka tez jada z porcelanowych miseczek?;)

Posted

W jakim wieku teraz jest sunia? jaki ma stosunek do dzieci? czy mogłaby mieszkać w ogrodzie (spałaby w hali tuż przy domu, jako alarm)?

w ciągu dnia miałaby ogród 1300 metrów do biegania, jednak najważniejsza jest w tej chwili wielkość i stosunek do dzieci...

Posted

TebusaW jakim wieku teraz jest sunia? jaki ma stosunek do dzieci? czy mogłaby mieszkać w ogrodzie (spałaby w hali tuż przy domu, jako alarm)?

w ciągu dnia miałaby ogród 1300 metrów do biegania, jednak najważniejsza jest w tej chwili wielkość i stosunek do dzieci...

sunia ma ok.7 miesiecy,stosunek do dzieci -nie jest agresywna ,bawi sie biega z nimi ,nie wykazuje agresji ,a to zdjecie z przed minuty:

Pierwsza tymczasówka Kaji był domek z ogordem,bardzo wazne aby Kaja nie utraciła bliskiego kontaktu z człowiekiem.

Posted

Ale oni chcą szczeniaka, max kilka miesięcy, bo mają 3 letnią córkę i chcą, żeby pies się od początku nauczył jak to jest z dzieckiem. No i żeby córka mogła się swobodnie bawić z psem...

Matka jest piękna, szkoda że ja jeszcze nie mam działki. Mama bardzo przypomina mi owczarka francuskiego krótkowłosego Beacerona! może dodajcie to w tytule?