Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może jak się powie wet że sytuacja wyjątkowa bo suka jest na tymczasówce w domu gdzie są psy i może mieć już cieczkę to szybko uda się ustalić termin. Gorzej jeśli np. wet który się tym zajmuje pojechał na urlop, wtedy może się to odwlec.:roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o godz . 9 00 marmar mi zadzwoniła ,że ustalony jest na jutro na godz 10 00 termin sterylki . Od piatku prosiłam sie o jakies ustalenia , Kaja byłaby dzisiaj o 7 00 rano u was , teraz nie mam możliwości transportu a załatwienie steylki na drugi dzien po moich prośbach nie jest oki. Proszę pomyśleć nad tranportem , ja załtwiłam juz transport do Walbrzycha i spwrotem , dzisiaj mogłam ja wam dowieżc , a teraz to już wysiadam. Moze dogadajcie sie ze soba na miejscu , ja napewno na jutro jej nie dostarcze do ŻOR

Posted

marmar właśnie do mnie dzwoniła ,że ma kota po wypadku , zgodziłam się ,żeby do mnie przyjechał . Ludzie , czy na to nasze wariactwo jest jakieś lekarst5wo , ja sie chyba chce już wyleczyć

Posted

wandul 66 napisał(a):
marmar właśnie do mnie dzwoniła ,że ma kota po wypadku , zgodziłam się ,żeby do mnie przyjechał . Ludzie , czy na to nasze wariactwo jest jakieś lekarst5wo , ja sie chyba chce już wyleczyć

Tak dokładnie jest kociak po wypadku.:)
Dostał dzisiaj jakieś leki i dalej go trzeba obserwować a później najlepiej chyba rtg zrobić.

Posted

wandul 66 napisał(a):
załatwcie w końcu w Żorach jakieś miejsce dla kotów , bo napuszcze na was całe forum miau miau , Jakie kot ma obrażenia ? A może on jest czyjś?

Nikt nie przyszedł po kota.I nikt go nie zna z bloków obok których był porącony.Kot jest zadbany,obrazenia jakie doznał to coś z tyłem.
Jak się go postawi to podobno się przewraca na lewą strone.
Marmar we więcej na ten temat bo jej córka była z nim u weta.

Posted

Kaja juz jest w drodze do Żor , chyba czula pismo nosem , bo siedziała w kącie i niewiele było ją widać , wsiadła do auta sparaliżowana ze strachu , pilnujcie ,że by znowu nie uciekła. A ja na pocieszenie mam teraz biało czarną kicię po wypadku samochodowym , nie chodzi na tylne łapki , jutro jadę do formici na RTG

Posted

anilla napisał(a):
a ja tu czekam i czekam a mysi małej nie ma ;) - szeleczki też czekają;)
mysia nadjeżdza , sadze ,że nie powinnaś już miec klopotów z jej sikaniem w domu , ale głowy nie dam sobie uciąc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

ona poprostu znowu plakała , to samo bylo jak jechała do Wałbrzycha , trzymaj się moja malutka , nikt nie chce Ci zrobić krzywdy. Pewno teraz już jesteś w trakcie sterylki , to maluchu dla Twojego dobra, trzymam kciuki.

Posted

a kicia , którą nazwałam KORA od traktora , bo tak mruczy , ma się lepiej , próbuje wstawć , apetyt jej dopisuje , może nie jest aż tak żle , jak wygląda , wstawcie jej fotki , zaczniemy szukać domku.

Posted

wandul 66a kicia , którą nazwałam KORA od traktora , bo tak mruczy , ma się lepiej , próbuje wstawć , apetyt jej dopisuje , może nie jest aż tak żle , jak wygląda , wstawcie jej fotki , zaczniemy szukać domku.

niestey zabieg przesuniety na godz.18