supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No to super - mogę zmienić aukcję na aukcję dla Kajusi tylko. Chociaż Mi bezpieczna.:multi: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Oby tylko Kaja szybko znalazła teraz sały domek:!!Wtedy już cała rodzinka będzie adoptowana:) Quote
BasiaD Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Amanita Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nareszcie:multi::multi::multi: Adminku i powiedz, jak tu nie uwierzyć, że jednak marzenia się spełniają;) Kij z upałem, dzisiaj piję:lol: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Amanita napisał(a):Nareszcie:multi::multi::multi: Adminku i powiedz, jak tu nie uwierzyć, że jednak marzenia się spełniają;) Kij z upałem, dzisiaj piję:lol: :evil_lol::evil_lol::p:p:evil_lol::evil_lol: Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Amanitko - to ja piję z Tobą. Byle było to coś zminego - może piwo. Usuwam Mi z wszystkich aukcji i robię nowa aukcje z Kają. Quote
syla00 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 trochę długo to trwało, ale się udało:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: i Nasza Mi w domku! To ja się do was cioteczki przyłączam...:drinka: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Wczorajsze zdjęcie pięknisi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 I jeszcze jedno :lol: żeby dziewczynka zawsze się uśmiechała (nie tylko zza krat) Quote
wandul 66 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 no to mamusia juz w domku , z calej rodziny pozostala tylko KAJA , ktora gdyby kurde nie rozmyśliła się , bylaby już dawno w domku. Muszę jej szepnac słowko ,że maruder z niej straszny , choć ona za bardzo nie garnie sie do ludzi , zdecydowanie woli psy,ale zaczyna już podchodzic i zaczepiac , ale jak się do niej obrócimy , to cały jej animusz ucieka , ale jest bardzo fajnym , wesolym psiakiem , dobrze by było , gdyby poszla do domku z ogródkiem i jeszcze innym psiakiem , jak jej mama . Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: a byłam dziś rano w biurze GW żeby dać ogłoszenie o Mi ale była kolejka i nie zdążyłam, wieczorem też nie zdążyłam dojechać. A tu proszę!!!!!! Mi ma dom. Baaardzo się cieszę, strasznie było mi jej żal. Quote
marmar Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Będzie w domu w pobliskich Marklowicach.A więc nie tak daleko;-) Pan już ma psa z Żorskiego azylu a więc nie ma co do niego zastrzezeń:smile: Marklowice -przy Zebrzydowicach czy tez te od strony Wodzisłąwia? Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Trzymajcie kciuki. Dziś pozmieniałam ogłoszenia netowe i powstawiałam Kaje osobno - w allegro i w inne portale. Przed chwila miałam oferte, wyglądała powaznie i dobrze. Wandul zda relację, dzwoni w sprawie Kajusi. A my paluchy trzymamy. Quote
wandul 66 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dziewczyny , potrzebny transport najlepiej Bytom Walbrzych , jak nie , to chociaz do Wrocka Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kaja pojedzie do domku - Hurra - super! :multi: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Potrzebny transport: Bytom - Wałbrzych lub Wrocław albo Katowice-Wrocław, Wałbrzych dla Kaji!!! Quote
marmar Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 podnosze i zmieniam tytul,na kiedy tranpsort ma byc? Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Na kiedy to pewnie wie Wandul - a ja poprosiłam koleżankę z miau o wstawienie tam na watek transportowy. A gdyby nic nie było, czy jak damy kase, znajdzie sie ktoś, kto pojedzie do Wrocławia pociągiem z małą sunią. Może tak by się dało. KAJA ma domek - trzeba pomóc jej się tam dostać. Quote
marmar Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Ciociu domek jest najwazniejszy -a cio do transportu-ciocia marmar juz mysli o weekendzie;) Quote
wandul 66 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 mialam z transportowego nr , ale niestety nie będa jechac przez następne 5 tygodni , jest tam jeszcze jaeden nr , ale nikt nie odpowiada Quote
supergoga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Domek jest, czeka. Ciotka Marmar myśli - i tu jej współczuje, bo ja w taki upał nawet nie próbuję :lol: , chyba że u Was chłodniej. Moja suka ledwo zyje, więc wybaczcie że nie myśle. Wstawiłam na transportowy - ale Kaja ma super ciotki, które myśla o niej bardzo i wierzę że wymyśla, i znów będzie okazja do :popcorn: Quote
wandul 66 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 supergoga napisał(a):Domek jest, czeka. Ciotka Marmar myśli - i tu jej współczuje, bo ja w taki upał nawet nie próbuję :lol: , chyba że u Was chłodniej. Moja suka ledwo zyje, więc wybaczcie że nie myśle. Wstawiłam na transportowy - ale Kaja ma super ciotki, które myśla o niej bardzo i wierzę że wymyśla, i znów będzie okazja do :popcorn: Gosiu , jaki upał , chyba u was w Poznaniu , tu , na Śląsku super , nawet grilla na te króliki i gołebie nie trzeba rozpalac , wystarczy na asfalt połozyc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marmar Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Gosiu , jaki upał , chyba u was w Poznaniu , tu , na Śląsku super , nawet grilla na te króliki i gołebie nie trzeba rozpalac , wystarczy na asfalt połozyc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tu sie zgadzam z ciocia Wandul,masakra!!!!!!!!!! Quote
supergoga Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Tychy przez Wrocław, Gliwice,czasem przez Ostrów - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogęsporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach.Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniutel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k- raz w miesiacu Poznan - Wroclaw - Poznan. kontakt najlepiej mailem:yugao@poczta.onet.pl badz komorka 0502-450-982. yugao To informacje z miau z wątku transportowego. Quote
wandul 66 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a teraz wszyscy trzymac kciuki , może w sobote formica zawiezie KAJE prosto do Walbrzycha Quote
Recommended Posts