Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trochę długo to trwało, ale się udało:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: i Nasza Mi w domku! To ja się do was cioteczki przyłączam...:drinka:

Posted

no to mamusia juz w domku , z calej rodziny pozostala tylko KAJA , ktora gdyby kurde nie rozmyśliła się , bylaby już dawno w domku. Muszę jej szepnac słowko ,że maruder z niej straszny , choć ona za bardzo nie garnie sie do ludzi , zdecydowanie woli psy,ale zaczyna już podchodzic i zaczepiac , ale jak się do niej obrócimy , to cały jej animusz ucieka , ale jest bardzo fajnym , wesolym psiakiem , dobrze by było , gdyby poszla do domku z ogródkiem i jeszcze innym psiakiem , jak jej mama .

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu:
a byłam dziś rano w biurze GW żeby dać ogłoszenie o Mi ale była kolejka i nie zdążyłam, wieczorem też nie zdążyłam dojechać. A tu proszę!!!!!! Mi ma dom. Baaardzo się cieszę, strasznie było mi jej żal.

Posted

Będzie w domu w pobliskich Marklowicach.A więc nie tak daleko;-)
Pan już ma psa z Żorskiego azylu a więc nie ma co do niego zastrzezeń:smile:

Marklowice -przy Zebrzydowicach czy tez te od strony Wodzisłąwia?

Posted

Trzymajcie kciuki. Dziś pozmieniałam ogłoszenia netowe i powstawiałam Kaje osobno - w allegro i w inne portale. Przed chwila miałam oferte, wyglądała powaznie i dobrze.
Wandul zda relację, dzwoni w sprawie Kajusi. A my paluchy trzymamy.

Posted

Na kiedy to pewnie wie Wandul - a ja poprosiłam koleżankę z miau o wstawienie tam na watek transportowy.
A gdyby nic nie było, czy jak damy kase, znajdzie sie ktoś, kto pojedzie do Wrocławia pociągiem z małą sunią.
Może tak by się dało.
KAJA ma domek - trzeba pomóc jej się tam dostać.

Posted

Domek jest, czeka. Ciotka Marmar myśli - i tu jej współczuje, bo ja w taki upał nawet nie próbuję :lol: , chyba że u Was chłodniej.
Moja suka ledwo zyje, więc wybaczcie że nie myśle.
Wstawiłam na transportowy - ale Kaja ma super ciotki, które myśla o niej bardzo i wierzę że wymyśla, i znów będzie okazja do :popcorn:

Posted

supergoga napisał(a):
Domek jest, czeka. Ciotka Marmar myśli - i tu jej współczuje, bo ja w taki upał nawet nie próbuję :lol: , chyba że u Was chłodniej.
Moja suka ledwo zyje, więc wybaczcie że nie myśle.
Wstawiłam na transportowy - ale Kaja ma super ciotki, które myśla o niej bardzo i wierzę że wymyśla, i znów będzie okazja do :popcorn:
Gosiu , jaki upał , chyba u was w Poznaniu , tu , na Śląsku super , nawet grilla na te króliki i gołebie nie trzeba rozpalac , wystarczy na asfalt połozyc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gosiu , jaki upał , chyba u was w Poznaniu , tu , na Śląsku super , nawet grilla na te króliki i gołebie nie trzeba rozpalac , wystarczy na asfalt połozyc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i tu sie zgadzam z ciocia Wandul,masakra!!!!!!!!!!

Posted

1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Tychy przez Wrocław, Gliwice,czasem przez Ostrów - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogęsporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach.Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniutel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k-

raz w miesiacu Poznan - Wroclaw - Poznan. kontakt najlepiej mailem:yugao@poczta.onet.pl badz komorka 0502-450-982. yugao

To informacje z miau z wątku transportowego.