BasiaD Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Zmykajcie sunieczki na 1 stronę rozglądać się za domkami Quote
marmar Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 trzymajmy kciuki jutro poniedzialek,aby Pani przyjechała po MI Quote
supergoga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja też trzymam mocno, aby Pani zakochała się w smutnej Mi, żeby ten smutek w oczkach ją urzekł jak nas i żeby podarowała jej dom i nadzieję. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Miejcie nadzieję Asnyk Adam Miejcie nadzieję!... Nie tę lichą, marną Co rdzeń spróchniały w wątły kwiat ubiera, Lecz tę niezłomną, która tkwi jak ziarno Przyszłych poświęceń w duszy bohatera. (...) :p Quote
marmar Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 oj mi też,a czy u Kaji sie coś szykuje ciociu Wandul? Quote
wandul 66 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 niestety nic nie szykuje sie dla KAJI , jotka znalazla bliżej sunie Quote
marmar Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 wandul 66niestety nic nie szykuje sie dla KAJI , jotka znalazla bliżej sunie ważne ,ze inna bieda znalazła domek ,juz niewazne która Quote
supergoga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Czy mam zrozumieć, że ta Pani nie przyjechała jednak po MI - szkoda, a miałam nadzieje, że smutna sunia pojedzie do domku. Quote
marmar Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 supergogaCzy mam zrozumieć, że ta Pani nie przyjechała jednak po MI - szkoda, a miałam nadzieje, że smutna sunia pojedzie do domku. na ten temat brak informacji,niestety:-( :-( :-( Quote
BasiaD Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nie spadaj Smutasku, Tobie tak bardzo domek potzrebny Quote
marmar Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Mamusia w Azylu bardzo ,bardzo smutna ,czeka na swoj cudowny wymarzony domek Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 myślę , ze poniewaz BUNIA tak bardzo nam pomogla w sprawie TOTKA , mozna by rozwazyc kolejny maly artykulik na żółtych stronach GW , co wy na to? Quote
marmar Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 wandul 66myślę , ze poniewaz BUNIA tak bardzo nam pomogla w sprawie TOTKA , mozna by rozwazyc kolejny maly artykulik na żółtych stronach GW , co wy na to? jak najbardziej . Był teraz telefon,każdy psiak ma szanse,Pani 17-letni pieso odszedł za TM,czekam tylko na jakiś kontakt mailowy i przedstawie wszystkie nasze psiaki. Quote
wandul 66 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 marmar napisał(a):jak najbardziej . Był teraz telefon,każdy psiak ma szanse,Pani 17-letni pieso odszedł za TM,czekam tylko na jakiś kontakt mailowy i przedstawie wszystkie nasze psiaki. ja tez mialam telefon , ale z tego co wiem , psiak ma byc jak MIŁEK Quote
Recommended Posts