Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W górę Słoneczka! Ciociu Anillko, Aza i owszem podoba się wielu osobom, ale niestety nie na tyle, żeby ktoś chciał przygarnąć jej małą kopię:shake: A mała Kaja rzeczywiście urosła i dużo z Azulca ma (no może trochę mniej kudłata jest;)) Śliczności:loveu:, nie mogę tego zrozumieć, że takie piękne kobietki jeszcze nie mają domku:-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amanita napisał(a):
W górę Słoneczka! Ciociu Anillko, Aza i owszem podoba się wielu osobom, ale niestety nie na tyle, żeby ktoś chciał przygarnąć jej małą kopię:shake: A mała Kaja rzeczywiście urosła i dużo z Azulca ma (no może trochę mniej kudłata jest;)) Śliczności:loveu:, nie mogę tego zrozumieć, że takie piękne kobietki jeszcze nie mają domku:-(
ona jest zupelnie taka , jak w Twoim awatarku

Posted

Podnoszę sunieczki - niech pobiegaja na 1 stronce i poszukają domków albo domku. Tak mi szkoda tej smutaski mamy MI, ona już tyle przeszła, wyczarujmy jej domek

Posted

Kaja vel mala MI zaczyna do nas powoli podchodzić , ale tylko wtedy , jak udajemy ,że jej nie widzimy , przygląda sie moim psiakom i robi to co one , dzisiaj cala trojka prosto z tarasu wpadla do domu ( ONA PO RAZ PIERWSZY ) i czula sie jak gospodyni

Posted

Tak, dla malutkiej to bardzo ważne przebywać z innymi psiakami - niech uczy się od doświadczonych;) A teraz Kaja i mama Mi biegną na 1 stronę, bo tam może czeka gdzieś jakiś fajny domek!

Posted

No to przyłączam się do tych kciukasów.
Mamusia Mi jest strasznie smutna. Wyszła co prawda z budki, ale kiedy ją miziałam, płakała sobie po cichutku i patrzyła na mnie tymi swoimi pięknymi, smutnymi oczętami:-( Serce pęka na jej widok. Tyle już przeszła i nadal tkwi w kojcu - zupełnie sama, maleńka, przerażona:-(