Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie odrywaja karteczki z kontaktem wiec zainteresowanie jakies jest tylko czemu nikt nie zadzwoni ??:mad::mad:
niepotrzebnie robia nadzieje:angryy::angryy:

Juz nie moge patrzec na to co sie z malutka dzieje... czy jest jakis sposób na szybkie mieszkanie??:placz::placz::placz:

Posted

kurdeludzie odrywaja karteczki z kontaktem wiec zainteresowanie jakies jest tylko czemu nikt nie zadzwoni ??:mad::mad:
niepotrzebnie robia nadzieje:angryy::angryy:

Juz nie moge patrzec na to co sie z malutka dzieje... czy jest jakis sposób na szybkie mieszkanie??:placz::placz::placz:

wyjscie bylo,ktos ja chcial i mialany domek juz,ale byla zarezerwowana,wybacz ale taka prawda.
Koniecznie domek na juz dla mamusi i Kaji

Posted

widz eze bede to miała wypominane ciagle mimo ze juz tłumaczyłam ze tesciów sie nie wybiera i to nie ja zmieniłam zdanie w ostatniej chwili no ale trudno. wiem co było ale staram sie teraz jak wy wiec oszczedzcie mi juz tego. dostałam kopa od zycia tesciów i was tez. całe cszczescie ze znienawidziłam tylko tesciów.... sory jszcze raz...

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
już ją tam wstawiam
ooo, widzę że Ty też. Super! niech jest podwójnie;)

bedzie miała większą siłę przebicia:evil_lol: