anilla Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 z tym si na dworze to jest o tyle problem że mała jest jak sparaliżowana - kładzie się i nie można jej za nic nakłonić do jakiegokolwiek ruchu - jest tak przerażona że to aż trudno sobie wyobrazić w domu jak siądzie w jednym miejscu to tak siedzi godzinami, je i załatwia się tylko jak zostaje w domu sama kompletnie nie wiem jak z nią postępować żeby jej jeszcze bardziej nie zrazić Quote
anilla Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 robocze imię Małej wymyslone przez mojego synka to - Kaja - co Wy na to;)? Quote
syla00 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 :loveu: Kaja, śliczne i myśle że do niej pasuje. Biedna psina, pewnie tęski za matką i nie wie co się z nią dzieje. Dotychczas ani na krok nie opuszczała matki. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Biedna mała - no tak: zawsze była z mamą Mi, szczekała sobie, chowała się za mamą a tu - masz! Nie ma mamy tylko jakieś dziwne dwunożne olbrzymy bez sierści. Ciekawe jak sobie radzi jej przerażony braciszek który pojechał do Tychów...i 2 który jest w Żorach, tyle że ten był najodważniejszy. Malutka jest nieruchoma jak posąg - ale rusza oczami. To pocieszjące. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Zabrali mnie od mamy Mi:( Nie bój się Kaja, Anilka cię nie zje. Mam nadzieję:evil_lol: Quote
syla00 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 może Big Ben ją nauczy jak ładnie chodzić przy nodze:evil_lol: Quote
anilla Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Alfa i Zuzia']Zabrali mnie od mamy Mi:( Nie bój się Kaja, Anilka cię nie zje. Mam nadzieję:evil_lol: schrupię ją w całości, łacznie z obrożą (moze wypluje to metalowe kółko ) Quote
marmar Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 dzis Mi tak błagała,juz wczoraj po zabraniu Kaji była załamana a dzis ta sterylka i do budy:placz: :placz: :placz: Quote
supergoga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Śliczna mamusiu - maszerujemy szukac domku. Nie martw sie o córeczke, ma dobrą opiekę, anilla jest nie strawi więc nie zje. Chyba że sie mylę :crazyeye: Quote
marmar Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 ciociu gogo,mylisz sie tylko w tym iz od godziny Kaja jest u wandul;) ,wybacz u nas tak szybko sie wszystko dzieje,ze sama:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
supergoga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 A ja myślałam, że Wandul weźmie mamusię. Gołąbki wstawiłam. Ona chyba zagrożona bardziej. Kurcze, gdyby ten schron dla Mi miał byc, zabiorę Kaje do siebie, a może Wandulka - zabierze Mi. Quote
marmar Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 supergogaA ja myślałam, że Wandul weźmie mamusię. Gołąbki wstawiłam. Ona chyba zagrożona bardziej. Kurcze, gdyby ten schron dla Mi miał byc, zabiorę Kaje do siebie, a może Wandulka - zabierze Mi. ciociu wszystko bierzemy pod uwage,jesli dojdzie do tego mama Mi trafi do Wandul,to juz omowione ciociu z Wandul;) Quote
wandul 66 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 mala MI jest u mnie , przyjechala w 2 godziny potym jak odjechal MALUTEK wraz z ponkiem do NIEMIEC , sunia boi się ludzi ale przygląda sie bacznie moim psom i nawet bez efektu próbowala do mnie wskoczyc na taras . Ona jest wesolutka przy innych psach i kotach , co do ludzi musi dopiero sie przekonac, DOMKU , GDZIE JESTEŚ? Quote
supergoga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Wandul, jak dobrze że jesteć. A jak Ci sie podobały i jak smakowały gołąbki. Tyle mojej pracy a Ty nawet jednym słowem ich nie skwitowałaś. A wstawiłam sspecjalnie dla Ciebie :-( Quote
marmar Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 supergogaWandul, jak dobrze że jesteć. A jak Ci sie podobały i jak smakowały gołąbki. Tyle mojej pracy a Ty nawet jednym słowem ich nie skwitowałaś. A wstawiłam sspecjalnie dla Ciebie ja tez chce:cool3: :cool3: :cool3: Quote
wandul 66 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 supergoga napisał(a):Wandul, jak dobrze że jesteć. A jak Ci sie podobały i jak smakowały gołąbki. Tyle mojej pracy a Ty nawet jednym słowem ich nie skwitowałaś. A wstawiłam sspecjalnie dla Ciebie :-(wlaśnie dlatego tyle czasu się nie odzywalam ,musiałam je ciociu zjeść:sabber: :sabber: :sabber: :Help_2: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Podnoszę sunie. Poproszę gołąbka!:p Quote
anilla Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 a może Amanita zna kogos komu bardzo podoba się jej Aza bo Kaja to taka mniejsza wersja Azy i tez będzie szorstka ;) Quote
supergoga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Mnie też się sunia podoba, choc nie ukrywam, że jakos tak większy sentyment mam do mamusi Mi. Co do gołąbków - częstujcie się proszę. Wandzie chyba nieco zaszkodziły, ale mam nadzieję, że ją odratuja - choc milczy. Może trafiła na tego jednego specjalnego - miała widac pecha! SMACZNEGO. A dziewuszki - marsz do domków! Quote
wandul 66 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ciocia WANDZIA żyje , przeżylam nawet gołąbki w wykonaniu SUPERGOGI , co mnie nie zabije , to mnie wzmocni . Kaja nadal nieufna do ludzi , ale psy ustawia Quote
Recommended Posts