Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tym si na dworze to jest o tyle problem że mała jest jak sparaliżowana - kładzie się i nie można jej za nic nakłonić do jakiegokolwiek ruchu - jest tak przerażona że to aż trudno sobie wyobrazić
w domu jak siądzie w jednym miejscu to tak siedzi godzinami, je i załatwia się tylko jak zostaje w domu sama
kompletnie nie wiem jak z nią postępować żeby jej jeszcze bardziej nie zrazić

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Kaja, śliczne i myśle że do niej pasuje. Biedna psina, pewnie tęski za matką i nie wie co się z nią dzieje. Dotychczas ani na krok nie opuszczała matki.

Posted

Biedna mała - no tak: zawsze była z mamą Mi, szczekała sobie, chowała się za mamą a tu - masz! Nie ma mamy tylko jakieś dziwne dwunożne olbrzymy bez sierści. Ciekawe jak sobie radzi jej przerażony braciszek który pojechał do Tychów...i 2 który jest w Żorach, tyle że ten był najodważniejszy.
Malutka jest nieruchoma jak posąg - ale rusza oczami. To pocieszjące.

Posted

[quote name='Alfa i Zuzia']Zabrali mnie od mamy Mi:(

Nie bój się Kaja, Anilka cię nie zje. Mam nadzieję:evil_lol:

schrupię ją w całości, łacznie z obrożą (moze wypluje to metalowe kółko )

Posted

ciociu gogo,mylisz sie tylko w tym iz od godziny Kaja jest u wandul;) ,wybacz u nas tak szybko sie wszystko dzieje,ze sama:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

A ja myślałam, że Wandul weźmie mamusię. Gołąbki wstawiłam. Ona chyba zagrożona bardziej. Kurcze, gdyby ten schron dla Mi miał byc, zabiorę Kaje do siebie, a może Wandulka - zabierze Mi.

Posted

supergogaA ja myślałam, że Wandul weźmie mamusię. Gołąbki wstawiłam. Ona chyba zagrożona bardziej. Kurcze, gdyby ten schron dla Mi miał byc, zabiorę Kaje do siebie, a może Wandulka - zabierze Mi.

ciociu wszystko bierzemy pod uwage,jesli dojdzie do tego mama Mi trafi do Wandul,to juz omowione ciociu z Wandul;)

Posted

mala MI jest u mnie , przyjechala w 2 godziny potym jak odjechal MALUTEK wraz z ponkiem do NIEMIEC , sunia boi się ludzi ale przygląda sie bacznie moim psom i nawet bez efektu próbowala do mnie wskoczyc na taras . Ona jest wesolutka przy innych psach i kotach , co do ludzi musi dopiero sie przekonac, DOMKU , GDZIE JESTEŚ?

Posted

Wandul, jak dobrze że jesteć. A jak Ci sie podobały i jak smakowały gołąbki. Tyle mojej pracy a Ty nawet jednym słowem ich nie skwitowałaś. A wstawiłam sspecjalnie dla Ciebie :-(

Posted

supergogaWandul, jak dobrze że jesteć. A jak Ci sie podobały i jak smakowały gołąbki. Tyle mojej pracy a Ty nawet jednym słowem ich nie skwitowałaś. A wstawiłam sspecjalnie dla Ciebie

ja tez chce:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

supergoga napisał(a):
Wandul, jak dobrze że jesteć. A jak Ci sie podobały i jak smakowały gołąbki. Tyle mojej pracy a Ty nawet jednym słowem ich nie skwitowałaś. A wstawiłam sspecjalnie dla Ciebie :-(
wlaśnie dlatego tyle czasu się nie odzywalam ,musiałam je ciociu zjeść:sabber: :sabber: :sabber: :Help_2:

Posted

Mnie też się sunia podoba, choc nie ukrywam, że jakos tak większy sentyment mam do mamusi Mi.
Co do gołąbków - częstujcie się proszę. Wandzie chyba nieco zaszkodziły, ale mam nadzieję, że ją odratuja - choc milczy. Może trafiła na tego jednego specjalnego - miała widac pecha!
SMACZNEGO.
A dziewuszki - marsz do domków!