Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, ale jeden kojec, to jest Lolek bezpieczny :mad: .
On jest piękny. Ma 3 gapiów i cisza, a napisałam że czas do piątku.
Te Żory to mi bokiem wychodzą, zamiast się zająć psiakami ze schronu pod Poznaniem, z któym nasza Fundacja ma umowę o współpracy, to ja nie spię w nocy przez żorłackie cudeńka. Alez mi w głowie zawróciły.
A moja młoda juz sie cieszyła, że szczeniak przyjedzie, razem z ciotka i kumpelką do pogwarek.
No cóz, może innym razem.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jest wielki kłopot z dużą Mi. Szkoda psiny. Nie dość że zabrali jej dziś szczeniaka, jutro sterylizacja, a po 2 dniach wywiozą do schronu? Ona już i tak tyle w życiu przeszła. Same nieszczęścia. żeby wreszcie znalazł się dom, taki super dom dla niej i małej:(

Posted

supergoga napisał(a):
Może niech ktoś choćby Malutka weźmie na tymczas, to ubłagamy Wandulke kochana o tymczas dla Mi.
Nie pozwólmy jej kurcze zabrać. Potrzebny wolny kojec dla suni
supergoga , wiesz , że mnie możesz ublagać tylko dlugo wyczekiwanymi gołąbkami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ludziska ratunku, musze robic gołąbki. Czy teraz można juz robic czy za wcześnie. Wandul nie da spokoju i nie da sie inaczej ubłagać.
Dobra - weekend gołabkowy, jesli da sie z kapuchą.

Posted

Jeszcze nie widziałam tak przybitego szczeniorka :-( Mała powinna w tym wieku być żywym sreberkiem a ona jak się zaszyła w kąt balkonu tak przesiedziala tam cały wieczór. Teraz leży na kocyku ciągle czujna i spięta:shake:
mam nadzieje ze to się zmieni...

Posted

No i stalo się duża Mi jest już po sterylce.
Niestety nie jest w domu tylko w budzie:(
Widać że liczy na nas na maxa ledwo wybudzona machała ogonkiem:)
Niestety jest biedna na liscie psów do wyjazdu do schronu:(:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Mamy czas do poniedziałku i o ile się uda to do wtorku:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Mi mimo takiego zabiegu jak juz admin wspominał,machała i patrzyła prosto w oczy,błagajac o domek:-( :-( ,choc tymczasówka,ona nie jest problematyczna,plis,plis

Posted

Mamy jej fajne fotki jak jest sama, z małym a z człowiekiem takie na siedząco z brzusiem. Czy jakies takie dałoby się zmajstrować jak stoi obok człowieka, żeby było widać, że nie jest wielka.
I jak jej relacje z innymi sukami - czy wiadomo.
A ten pseudo shi tzu - poszedł. Czy ma jakiś wątek własny?

Posted

Mała nadal przestraszona. Apetycik dopisuje, kupska ok (szt. 2) i potop szwedzki w domu :-o
Jak się uczy szczeniora czystości - bo ja nie mam pojęcia:placz:
Pomocy ...

Posted

Anilla - chyba tradycyjnie - ja uczyłam wychodząc w miarę często, chwaląc odpowiednim przysmakiem za każde siu na dworze, W domu miałam gazety i stopniowo je usuwałam. W końcu było tylko kilka, a mała skojarzyła, że za lanie w domku nie ma smakołyków a na dworze są.

Wandul - w sprawie dużej MI i ratunku dla niej - coś dla Ciebie.
Oto zamówione gołąbki:

Życzę SMACZNEGO i ...co dalej.

Posted

[quote name='supergoga']
Wandul - w sprawie dużej MI i ratunku dla niej - coś dla Ciebie.
Oto zamówione gołąbki:

Życzę SMACZNEGO i ...co dalej.

to teraz chyba wandul nie ma wyjścia ;)