Amanita Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Nie pozwólmy zabrać tych piękności do schronu. Ciociu Supergogo dziękuję, choć mam nadzieję, że ten właściwy domek jednak się znajdzie. Martwię się mamusią:-( Ona nigdy nie zaznała miłości. Domku, proszę, znajdź się! Quote
wandul 66 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nigdzie nie doczytalam się , czy duza MI jest już po sterylce? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 wandul 66 napisał(a):nigdzie nie doczytalam się , czy duza MI jest już po sterylce? Niestety nie. Przydałoby się od niej odsadzić szczeniaka, poczekać kilka dni i dopiero sterylizować. Ale chyba nie ma wolnych klatek:-/ Quote
BasiaD Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Podnoszę psice- niech bardziej efektywnie szukają domków. Pilne!! Quote
marmar Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 ktos pytał o dzidzie ale cisza na razie:-( Quote
kurde Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Witam wszystkich. Wczoraj wywiesilam takie plakatki o małej i mamusi po całych Piekarach. Moze to cos da widziałam ze pare ludzi zagladało co to tam przykleiłam:roll: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 może się ktoś zainteresuje, byle dobry dom a nie zabawka na wakcje dla dzieci.:angryy: Quote
kurde Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 to juz wy zadecudujecie o tym do kogo ewentualnie pojda pieski dane do ogloszenia (m.in. kontakt ) wziełam z allegro Quote
marmar Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 kurdeto juz wy zadecudujecie o tym do kogo ewentualnie pojda pieski dane do ogloszenia (m.in. kontakt ) wziełam z allegro dzieki ,laseczko,ktos do wczoraj z marklowic pytał o mała sunie,ale dzis cisza:-( :-( , kochana wandziu ,mala Mi moze na tymczasowke do Ciebie? Pytam ,poniewaz duza Mi szłoby juz wysterylizowac w przyszłym tygodniu po zabraniu małej od niej. Quote
kurde Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 podnosze, niech szukaja domku na pierwszej stronie Quote
wandul 66 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 OCZYWIŚCIE , miejsce po Milku i Totku u mnie czeka Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dlaczego nikt nie chce takich pięknych suczek?:( Quote
supergoga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja byłam 2 dni w zasadzie wyłączona z netu - tylko pilnowałam ofert i ogłoszeń, tyle pracy. Co z ToTenkiem. Jakie miejsce po ToTenku. Czyzby miał dom a ja nic nie wiem? Wandul - Jesli tak, to może Mi malutka rzeczywiście do Ciebie na tymczas, a duża na sterylkę. Quote
wandul 66 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 supergoga , my tu usilujemy naraz dwojkę wyciągnąc , może mam dom dla MALUTKA a TOTEK wrocił na tymczas do marmar Quote
marmar Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 jutro duza Mi bedzie sterylizowana,wraz z mała Mi sa szykowane do wywozu:-( :-( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No niestety chmura Mysłowic nadchodzi nad klatki azylu:(:( Quote
supergoga Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Przecież jeśli jutro ma być sterylizowana to jutro nie może jechać, zaraz po sterylce to chyba zbrodnicze. One nie mogą jechać. Ja małą mogę zabrać na tymczas tak jak pisałam. A kto dużą Mi. A może ktoś weźmie na tymczas obie. Zmieniłam zapis w allegro że mało czasu - jest oczywiście 3 gapiów - jeśli to ktoś z Was to wyłazić stamtąd, bo :mad: :mad: :mad: . Kurcze - napiszcie co i kiedy wywóz tych dwóch panienek. Quote
marmar Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 udało sie przeciagnac do poniedziałku,ze wzgledu na sterylke Mi,sunia ma tymczasowke u anillki,martwimy sie o duza Mi Quote
supergoga Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A Mi mamusi nikt na tymczas nie weźmie. Rozumiem, że Anilka tez może tylko szczeniaka. A gdyby Malutek poszedł, Wandul mogłaby zabrać Mi na tymczas? Czy raczej nie? No i sprawa z Mojżeszkiem, czy gdyby on poszedł do hoteliku, byłaby szansa że mama zostanie jeszcze w azylu. Quote
marmar Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 A gdyby Malutek poszedł, Wandul mogłaby zabrać Mi na tymczas? Czy raczej nie? No i sprawa z Mojżeszkiem, czy gdyby on poszedł do hoteliku, byłaby szansa że mama zostanie jeszcze w azylu. spokojnie,spokojnie jesli Malutek pojdzie to Mi w weekend trafi do Wandul-to przed chwila ustaliłam,jutro jest szansa dla agresywnego boksia -trzymajmy kciuki mocno.Jak wszystko pojedzie zgodnie z planem ,zostanie nam Lolek i Gingers;) Cio do Mojzeszka,jeden kojec kochana to jest nic,reszte na gg wieczorem;) Quote
Recommended Posts