Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pozwólmy zabrać tych piękności do schronu. Ciociu Supergogo dziękuję, choć mam nadzieję, że ten właściwy domek jednak się znajdzie. Martwię się mamusią:-( Ona nigdy nie zaznała miłości. Domku, proszę, znajdź się!

Posted

Witam wszystkich.

Wczoraj wywiesilam takie plakatki o małej i mamusi po całych Piekarach. Moze to cos da widziałam ze pare ludzi zagladało co to tam przykleiłam:roll:

Posted

kurdeto juz wy zadecudujecie o tym do kogo ewentualnie pojda pieski

dane do ogloszenia (m.in. kontakt ) wziełam z allegro

dzieki ,laseczko,ktos do wczoraj z marklowic pytał o mała sunie,ale dzis cisza:-( :-( ,
kochana wandziu ,mala Mi moze na tymczasowke do Ciebie?
Pytam ,poniewaz duza Mi szłoby juz wysterylizowac w przyszłym tygodniu po zabraniu małej od niej.

Posted

Ja byłam 2 dni w zasadzie wyłączona z netu - tylko pilnowałam ofert i ogłoszeń, tyle pracy. Co z ToTenkiem. Jakie miejsce po ToTenku. Czyzby miał dom a ja nic nie wiem?
Wandul - Jesli tak, to może Mi malutka rzeczywiście do Ciebie na tymczas, a duża na sterylkę.

Posted

Przecież jeśli jutro ma być sterylizowana to jutro nie może jechać, zaraz po sterylce to chyba zbrodnicze.
One nie mogą jechać. Ja małą mogę zabrać na tymczas tak jak pisałam. A kto dużą Mi. A może ktoś weźmie na tymczas obie.
Zmieniłam zapis w allegro że mało czasu - jest oczywiście 3 gapiów - jeśli to ktoś z Was to wyłazić stamtąd, bo :mad: :mad: :mad: .
Kurcze - napiszcie co i kiedy wywóz tych dwóch panienek.

Posted

A Mi mamusi nikt na tymczas nie weźmie. Rozumiem, że Anilka tez może tylko szczeniaka. A gdyby Malutek poszedł, Wandul mogłaby zabrać Mi na tymczas? Czy raczej nie?
No i sprawa z Mojżeszkiem, czy gdyby on poszedł do hoteliku, byłaby szansa że mama zostanie jeszcze w azylu.

Posted

A gdyby Malutek poszedł, Wandul mogłaby zabrać Mi na tymczas? Czy raczej nie?
No i sprawa z Mojżeszkiem, czy gdyby on poszedł do hoteliku, byłaby szansa że mama zostanie jeszcze w azylu.

spokojnie,spokojnie jesli Malutek pojdzie to Mi w weekend trafi do Wandul-to przed chwila ustaliłam,jutro jest szansa dla agresywnego boksia -trzymajmy kciuki mocno.Jak wszystko pojedzie zgodnie z planem ,zostanie nam Lolek i Gingers;)
Cio do Mojzeszka,jeden kojec kochana to jest nic,reszte na gg wieczorem;)