marmar Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 wandul 66Mala MI i duża MI proszą o domek , a marzeniem ich jest wspolny , może ktos się nad wami zlituje? Kiedy musialyby jechać do Mysłowic? Wszystko zależy od napływu kolejnych nieszczesników:-( Quote
kurde Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 prosze o podanie nru konta azylu na PW A dziewczynki do góry:) Quote
BasiaD Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 A czemu te psinki tak daleko? Proszę śmigac na 1 stronke po domek ! Quote
BasiaD Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 POdnoszę suczynki niech pobiegną po domek na 1 stronkę Quote
marmar Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 mamusia i corusia juz zbyt długo na domek czekaja Quote
supergoga Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Wysłałam fotke małej do Pani z Wrocławia, która napisała do mnie o szczeniaka sunię. Wiem że ideałem byłoby gdyby poszły razem, ale sądze, że trzeba szukac każdej mozliwości, nawet osobno. Oto co Pani napisała m.in. - i co mi sie podoba: ...mam dorosłe dzieci i wnuki już w gimnazium mam dużo miłości do dania a mam dopiero 50 lat mieszkam we wrocławiu na 5 piętrze mam 3 pokoje potrzebuję kogoś do kogo mogłabym pogadać Opisałam sytuacje sunieczki, może... Quote
wandul 66 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :niewiem: :niewiem: :niewiem: i co:placz: :modla: :modla: :modla: :painting: ? Quote
Amanita Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Błagam o jakąś dobrą wiadomość:modla: Ja już nie mogę patrzeć na to zdjęcie, na te smutne oczęta, które tak proszą "zabierzcie nas stąd":-( Quote
syla00 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 tak sobie cichutko marzę,że one znajda jakiś wspólny domek bo wolę nie myśleć co to będzie jak jedna pójdzie do domu a druga zostanie:placz: o matko co ja też piszę za głupoty, WYBACZCIE, ale jakaś dolina się zbliża chyba. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Też wolę nie myśleć co będzie jeśli np. Mi znajdzie dom a mała zostanie :( Jednak najlepiej byłoby im razem. Quote
wandul 66 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 trzeba by pogadać z jakimś biotechnologiem ,żeby wymyślił klonowanie dobrych domkow , bo inaczej nie wyrobimy Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Co za pechowe sunie. Więcej szcześcia pilnie potrzebne! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Dlaczego nikt nie zagląda?!:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
supergoga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Zaglądam, ale miała ograniczony dostęp do netu - PRACA!!! Na razie nic, cisza. Malutka sunie powstawiałam gdzie można. Ona jest takim fajnym dzieciakiem, nie może pójść do schronu. Rozmawiałam z TZ - gdyby nie daj Boże groził szczeniorce schron - zabiorę ja na tymczas do domu. Moja suka szczeniaka jakoś zniesie, gorzej z dorosłą. Ale mam nadzieję, że w końcu domek się znajdzie. To takie sliczne psiaki, czemu Ci ludzie tacy ślepi i nieodpowiedzialni. Trzymam za domek i myślę cały czas. Quote
marmar Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Zaglądam, ale miała ograniczony dostęp do netu - PRACA!!! Na razie nic, cisza. Malutka sunie powstawiałam gdzie można. Ona jest takim fajnym dzieciakiem, nie może pójść do schronu. Rozmawiałam z TZ - gdyby nie daj Boże groził szczeniorce schron - zabiorę ja na tymczas do domu. Moja suka szczeniaka jakoś zniesie, gorzej z dorosłą. Ale mam nadzieję, że w końcu domek się znajdzie. To takie sliczne psiaki, czemu Ci ludzie tacy ślepi i nieodpowiedzialni. Trzymam za domek i myślę cały czas. kochani,schron moze byc w przyszłym tygodniu ,niestety ,trzymajmy kciuki aby psiakow nie przybywało a, znajdowały sie nowe domy Quote
Recommended Posts