Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wandul 66Mala MI i duża MI proszą o domek , a marzeniem ich jest wspolny , może ktos się nad wami zlituje? Kiedy musialyby jechać do Mysłowic?

Wszystko zależy od napływu kolejnych nieszczesników:-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam fotke małej do Pani z Wrocławia, która napisała do mnie o szczeniaka sunię. Wiem że ideałem byłoby gdyby poszły razem, ale sądze, że trzeba szukac każdej mozliwości, nawet osobno.

Oto co Pani napisała m.in. - i co mi sie podoba:

...mam dorosłe dzieci i wnuki już w gimnazium mam dużo miłości do dania a mam dopiero 50 lat mieszkam we wrocławiu na 5 piętrze mam 3 pokoje potrzebuję kogoś do kogo mogłabym pogadać

Opisałam sytuacje sunieczki, może...

Posted

tak sobie cichutko marzę,że one znajda jakiś wspólny domek bo wolę nie myśleć co to będzie jak jedna pójdzie do domu a druga zostanie:placz:
o matko co ja też piszę za głupoty, WYBACZCIE, ale jakaś dolina się zbliża chyba.

Posted

Zaglądam, ale miała ograniczony dostęp do netu - PRACA!!!
Na razie nic, cisza.
Malutka sunie powstawiałam gdzie można. Ona jest takim fajnym dzieciakiem, nie może pójść do schronu.
Rozmawiałam z TZ - gdyby nie daj Boże groził szczeniorce schron - zabiorę ja na tymczas do domu. Moja suka szczeniaka jakoś zniesie, gorzej z dorosłą.
Ale mam nadzieję, że w końcu domek się znajdzie. To takie sliczne psiaki, czemu Ci ludzie tacy ślepi i nieodpowiedzialni.
Trzymam za domek i myślę cały czas.

Posted

Zaglądam, ale miała ograniczony dostęp do netu - PRACA!!!
Na razie nic, cisza.
Malutka sunie powstawiałam gdzie można. Ona jest takim fajnym dzieciakiem, nie może pójść do schronu.
Rozmawiałam z TZ - gdyby nie daj Boże groził szczeniorce schron - zabiorę ja na tymczas do domu. Moja suka szczeniaka jakoś zniesie, gorzej z dorosłą.
Ale mam nadzieję, że w końcu domek się znajdzie. To takie sliczne psiaki, czemu Ci ludzie tacy ślepi i nieodpowiedzialni.
Trzymam za domek i myślę cały czas.

kochani,schron moze byc w przyszłym tygodniu ,niestety ,trzymajmy kciuki aby psiakow nie przybywało a, znajdowały sie nowe domy