syla00 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='wandul 66']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26565&page=9 gdyby ktoś mial ochote rzucać we mnie kamieniem , jako kolejna osoba , to zapraszam do tego wątku uuuuuu...Wandul faktycznie "Koty na tobie wieszają", nic się nie martw i nikt z nas nie będzie w ciebie niczym rzucał, no może kwiatkami to tak:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No ja bym sobie rzuciła kamieniem, ale może nie w Wandul. Już ja wiem w kogo...:mad: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Dzisiaj byli oglądać szczeniaczka.Twierdzili że na necie wyczytali o nim. Niestety tylko popatrzeli i odeszli:-(:-( To nie był ten dom. Quote
syla00 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 to zdecydowanie nie ten dom:angryy: one zasługują na lepszy, ci państwo nie byli ich godni Quote
marmar Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Ci Panstwo nie byłi godni zadnego zwierzecia:angryy: :angryy: :angryy: ,gdzie ta czułośc ,gdzie te spojrzenie,choc troszke okazanie wspolczucia tym biedakom:mad: :mad: :mad: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 marmar napisał(a):Ci Panstwo nie byłi godni zadnego zwierzecia:angryy: :angryy: :angryy: ,gdzie ta czułośc ,gdzie te spojrzenie,choc troszke okazanie wspolczucia tym biedakom:mad: :mad: :mad: Tacy ludzie zawsze mają swoje texty... Gdybyśmy mieli okazać serce to byśmy wszystkie adoptować musieli!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Mała robi postęp:DDzisiaj wyskoczyła z budki i podbiegła do kraty aby nie tylko mamcia była głaskana:D:D Quote
wandul 66 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Azyl_Zory WebAdmin napisał(a):Mała robi postęp:DDzisiaj wyskoczyła z budki i podbiegła do kraty aby nie tylko mamcia była głaskana:D:Dczyli resocjalizacja jest w trakcie , a czy macie wgląd w losy wyadoptowanych chlopczykow ? wszystko ok? Quote
marmar Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 wandul 66Cytat: Napisał(a) Azyl_Zory WebAdmin Mała robi postęp:-DDzisiaj wyskoczyła z budki i podbiegła do kraty aby nie tylko mamcia była głaskana:-D:-D czyli resocjalizacja jest w trakcie , a czy macie wgląd w losy wyadoptowanych chlopczykow ? wszystko ok? Oboje Panstwo siedza w domkach z psiakami,w/g zalecen weta,skonczy sie kwarantanna poszczepienna ,beda spacerki. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Podnoszę psinki. Takie ma smutne oczy ta Mi:( Bardzo brakuje jej kontaktu z człowiekiem. Z jej córki wyrośnie interesująca sunia! Wspaniała jak Mama Quote
wandul 66 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 no , dziewczyny , chłopcy w domkach , a wy co , czy baby są gorsze , starać się Quote
Amanita Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Do domu cudne kobietki! Jutro ciocia Was wymizia, ale pora już znaleźć dla Was osobistych i stałych pańciów-miziaczy. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 na 1 sunieczki piękne Mama pełn gracji, prawdziwa dama. Mała dzielna, naszczekała dzisiaj na mnie , po czym uciekła do budy, za mamę. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Amanita']No to O.K. - na prośbę cioci Wandul odkrywamy wszystkie strony naszej ślicznotki;) "Taka maleńka jestem..." "Zjadłabym coś" "Fajne mam ucho co nie?:loveu:" "Ooo, a co to? Kosteczka? Zjadałbym coś ciepłego" "A taka jestem nieśmiała" "Zabierz mnie stąd" Przypominam malutką! Takie cudo z mamy. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Został jeden szczeniaczek - sunia podpalana, główna bohaterka zdjęć szczeniaków. Jej piękna Mama zasługuje na wspaniały dom. Najlepiej razem z córką! Quote
Amanita Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mi miała dzisiaj swoją sesję zdjęciową:cool3: Ona jest cudna i mogę zagwarantować, że będzie bardzo wierną i kochającą sunią. "Odpocznę sobie trochę w cieniu" "Aaaaa... chyba musiałabym się zdrzemnąć" "Wujciu, wiesz, że ja Cię bardzo love:loveu:" "A taka jestem śliczna" Quote
Amanita Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 A tutaj mamusia z córeczką - nic tylko zakochać się i umrzeć:loveu: "Zabierzcie nas stąd, proszę:-(" "Domku, gdzie jesteś?" Quote
syla00 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Piękne zdjęcie suni i mamusi! Tylko jakie mała Mi ma smutne oczy:placz: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Siedzieć i siedzieć i jeszcze raz siedzieć ciągle w kojcu..... Nic dziwnego że ma taki smutek w oczkach. A jaka jest strachliwa!!!!!!!!!! Nic dziwnego przecież jak była na działkach to ją kopali ciągle. Quote
Recommended Posts