Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::loveu::loveu: Mam mamm mam

Dzieki wielkie!!!

Jejku jaka ona jest sliczna!! Cudowna jest po prostu!!!

Ludzie bierzcie braci bo tez takie słodkie pewno sa nie ma na co czekac!!!!

Hehehe wsztscy niech zobacza na własne oczy pieska piękniejszego niż diamenty!!!!

A co do kropli beskidy to musze pomyslac jak ja nazwę......

Amanita jeszcze raz stokrotne dzieki za zdjecia i poswiecenie w robieniu ich i dla pomocnika oczywiscie tez:):)

Posted

No to O.K. - na prośbę cioci Wandul odkrywamy wszystkie strony naszej ślicznotki;)

"Taka maleńka jestem..."

"Zjadłabym coś"

"Fajne mam ucho co nie?:loveu:"

"Ooo, a co to? Kosteczka? Zjadałbym coś ciepłego"

"A taka jestem nieśmiała"

"Zabierz mnie stąd"

Posted

I następne:

"Hau! Hau! Pobawisz się ze mną?"

"Już odchodzisz? Nie idź jeszcze. Będzie mi smutno:-("

N
o to Asiu teraz masz Niunię wszędzie;) A co tam będziemy ją ukrywać - niech wszyscy zobaczą, jakie skarby mieszkają w azylu;) A ja dziękuję wujkowi Adminowi i cioci Alfie za pomoc w przeprowadzeniu sesji zdjęciowej;)
To ja teraz pańciu Asiu szepnę maleństwu na uszko, że ktoś się w niej zakochał i już niedługo zabierze ją do ciepłego domku:multi::multi::multi:

Posted

no nie tak zaniedługo :( dopiero na przełomie czerwca i lipca no i jeszcze prose o podwiezienie gdzies blizzej:modla: malutkiej ale o tym jeszcze jest czas rozmawiac v:) acha i prosze napisac jakie tam trzeba formalnosci w tym azylu bo ja sie na tym nie znam

Posted

kurde napisał(a):
no nie tak zaniedługo :( dopiero na przełomie czerwca i lipca no i jeszcze prose o podwiezienie gdzies blizzej:modla: malutkiej ale o tym jeszcze jest czas rozmawiac v:) acha i prosze napisac jakie tam trzeba formalnosci w tym azylu bo ja sie na tym nie znam

hmm co do formalności to mało, szczeniak jest szczepiony przeciw wścielkliźnie przy wyjściu. Jest jeden problem - szczeniaki powinny być jak najszybciej zabrane bo trzeba je już szczepić a azyl nie ma na to funduszy i maluchy są narażone na choroby wirusowe (nosówka, parwowiroza itp.)

Posted

Może zrobić jakąś ściapę i zaszczepić cała trójke - dziewczyny, pomyślcie ile to będzie kasy i napiszcie na dogo - myśle, że się uzbiera. teraz grasuje i parvo i nosówka, a one takie zdrowe!

I moja prośba - poprosze przynajmniej po 2 foty chłopaków, takie z teraz - do netu. Bo tamte niewyraźne. Mamusi sie pewnie bez siatki zrobić nie da? Bo tez słabe foty. Powiem tak - dobra fotka to połowa sukcesu. Tak że chociaz dzieciaki dajcie - i złóżmy się na szczepienie.
Kurde - może dołożysz sie do swojej suni żeby jej bezpieczeństwo zapewnić?

Posted

jasne ja za sunie zapłace (miałam kiedys pieska ze schroniska którego nikt nie zaszczepił i w domu okazało si ze ma parwowiroze.. no i zzdechł:( nie chce tego 2 raz przeżywac) Tylko ile to bedzie taki komplecik?? i czy może byc po 10 bo wtedy bedemiec kaske:)

Posted

Proponuję ogłosic akcje kasy na szczepienie dzieciaków. Jeśli ktoś może wyłozyć na miejscu za kurde, to byłoby dobrze. Ja moge w tej chwili dac 50 zł - bo mam kaplice finansową - Marmar - dam Ci w sobotę. Kto może nam jeszcze pomóc i wpłacić choc trochę kasy, żeby w poniedziałek zaszczepić dzieci.
Brakuje 90 zł. To nie dużo a może być cena za ich życie.

Posted

Wplacilam na konto Alfy i Zuzi wczoraj 250 zl.
Glownie na szczepienia obroze i leki Moska.
Nie sadze jednak by wyszlo to bardzo drogo, a chyba nie wiecej niz te 160 zl, trzeba zapytac Alfy albo Marmar.

W zwiazku z tym reszte przeznaczam na szczepienie maluchow, powinno byc 90 zl ?

Posted

supergoga napisał(a):
To na razie wstrzymujemy się ze zbiórką. Dorotko jesteś stforem koffanym. Chyba Ci poszukam jeszcze jakąś spec grupe do adopcji.

:evil_lol:
chetnie, z tym ze narazie przyjmuje tylko malutkie bo na duze miejsce bedzie od sierpnia :cool3:

Posted

nie no jestem w szoku jacy tu sa wsaniali ludzie i bezinteresowni!!

piesiunie czekaja az ktos ich zauwazy, a nie da sie zauwazyc jacy sa słodcy:loveu:

Posted

Dorothy napisał(a):
Wplacilam na konto Alfy i Zuzi wczoraj 250 zl.
Glownie na szczepienia obroze i leki Moska.
Nie sadze jednak by wyszlo to bardzo drogo, a chyba nie wiecej niz te 160 zl, trzeba zapytac Alfy albo Marmar.

W zwiazku z tym reszte przeznaczam na szczepienie maluchow, powinno byc 90 zl ?

Wielkie dzięki, policzymy to dokładnie ale z tego co widzę to wystarczy spokojnie na wszystko.