wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Amanita napisał(a):Asiu, wysłałam jeszcze raz. W razie problemów, daj znać - zamieszczę je tutaj;)to zamieśc , my też chcemy zobaczyć:multi: :multi: :multi: Quote
kurde Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :multi::multi::loveu::loveu: Mam mamm mam Dzieki wielkie!!! Jejku jaka ona jest sliczna!! Cudowna jest po prostu!!! Ludzie bierzcie braci bo tez takie słodkie pewno sa nie ma na co czekac!!!! Hehehe wsztscy niech zobacza na własne oczy pieska piękniejszego niż diamenty!!!! A co do kropli beskidy to musze pomyslac jak ja nazwę...... Amanita jeszcze raz stokrotne dzieki za zdjecia i poswiecenie w robieniu ich i dla pomocnika oczywiscie tez:):) Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No to O.K. - na prośbę cioci Wandul odkrywamy wszystkie strony naszej ślicznotki;) "Taka maleńka jestem..." "Zjadłabym coś" "Fajne mam ucho co nie?:loveu:" "Ooo, a co to? Kosteczka? Zjadałbym coś ciepłego" "A taka jestem nieśmiała" "Zabierz mnie stąd" Quote
syla00 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 o matko:loveu: rozpłynęłam się, jakia ona ślicznusia:loveu: Quote
Amanita Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 I następne: "Hau! Hau! Pobawisz się ze mną?" "Już odchodzisz? Nie idź jeszcze. Będzie mi smutno:-(" No to Asiu teraz masz Niunię wszędzie;) A co tam będziemy ją ukrywać - niech wszyscy zobaczą, jakie skarby mieszkają w azylu;) A ja dziękuję wujkowi Adminowi i cioci Alfie za pomoc w przeprowadzeniu sesji zdjęciowej;) To ja teraz pańciu Asiu szepnę maleństwu na uszko, że ktoś się w niej zakochał i już niedługo zabierze ją do ciepłego domku:multi::multi::multi: Quote
kurde Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 no nie tak zaniedługo :( dopiero na przełomie czerwca i lipca no i jeszcze prose o podwiezienie gdzies blizzej:modla: malutkiej ale o tym jeszcze jest czas rozmawiac v:) acha i prosze napisac jakie tam trzeba formalnosci w tym azylu bo ja sie na tym nie znam Quote
wandul 66 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 JA proponuje nazwac JĄ LIZA , od tego ozorka na fotkach Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 kurde napisał(a):no nie tak zaniedługo :( dopiero na przełomie czerwca i lipca no i jeszcze prose o podwiezienie gdzies blizzej:modla: malutkiej ale o tym jeszcze jest czas rozmawiac v:) acha i prosze napisac jakie tam trzeba formalnosci w tym azylu bo ja sie na tym nie znam hmm co do formalności to mało, szczeniak jest szczepiony przeciw wścielkliźnie przy wyjściu. Jest jeden problem - szczeniaki powinny być jak najszybciej zabrane bo trzeba je już szczepić a azyl nie ma na to funduszy i maluchy są narażone na choroby wirusowe (nosówka, parwowiroza itp.) Quote
supergoga Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Może zrobić jakąś ściapę i zaszczepić cała trójke - dziewczyny, pomyślcie ile to będzie kasy i napiszcie na dogo - myśle, że się uzbiera. teraz grasuje i parvo i nosówka, a one takie zdrowe! I moja prośba - poprosze przynajmniej po 2 foty chłopaków, takie z teraz - do netu. Bo tamte niewyraźne. Mamusi sie pewnie bez siatki zrobić nie da? Bo tez słabe foty. Powiem tak - dobra fotka to połowa sukcesu. Tak że chociaz dzieciaki dajcie - i złóżmy się na szczepienie. Kurde - może dołożysz sie do swojej suni żeby jej bezpieczeństwo zapewnić? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 na 12 i 13 są zdjęcia. Ten piesek jest taki sam jak suczka, może ma troszkę grubsze łapki. 2 piesek wygląd ajk miniatura mamy. Porobimy im zdjęcia najszybciej jak się da. Quote
kurde Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jasne ja za sunie zapłace (miałam kiedys pieska ze schroniska którego nikt nie zaszczepił i w domu okazało si ze ma parwowiroze.. no i zzdechł:( nie chce tego 2 raz przeżywac) Tylko ile to bedzie taki komplecik?? i czy może byc po 10 bo wtedy bedemiec kaske:) Quote
marmar Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 moze byc po 10,jeden szczeniak to koszt 70zł(dwie szczepionki),sa odrobaczone,wiec od poniedzialku mozna je szczepic Quote
anilla Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 oj zeby rodzenstwo tez znalazło domki - no i mamuśka Quote
supergoga Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Proponuję ogłosic akcje kasy na szczepienie dzieciaków. Jeśli ktoś może wyłozyć na miejscu za kurde, to byłoby dobrze. Ja moge w tej chwili dac 50 zł - bo mam kaplice finansową - Marmar - dam Ci w sobotę. Kto może nam jeszcze pomóc i wpłacić choc trochę kasy, żeby w poniedziałek zaszczepić dzieci. Brakuje 90 zł. To nie dużo a może być cena za ich życie. Quote
syla00 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 u mnie też ciężko z kasą, ale przeszukam kieszenie, tylko proszę o jakiś nr konta albo coś w tym rodzaju.. Quote
Dorothy Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Wplacilam na konto Alfy i Zuzi wczoraj 250 zl. Glownie na szczepienia obroze i leki Moska. Nie sadze jednak by wyszlo to bardzo drogo, a chyba nie wiecej niz te 160 zl, trzeba zapytac Alfy albo Marmar. W zwiazku z tym reszte przeznaczam na szczepienie maluchow, powinno byc 90 zl ? Quote
supergoga Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To na razie wstrzymujemy się ze zbiórką. Dorotko jesteś stforem koffanym. Chyba Ci poszukam jeszcze jakąś spec grupe do adopcji. Quote
Dorothy Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 supergoga napisał(a):To na razie wstrzymujemy się ze zbiórką. Dorotko jesteś stforem koffanym. Chyba Ci poszukam jeszcze jakąś spec grupe do adopcji. :evil_lol: chetnie, z tym ze narazie przyjmuje tylko malutkie bo na duze miejsce bedzie od sierpnia :cool3: Quote
kurde Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 nie no jestem w szoku jacy tu sa wsaniali ludzie i bezinteresowni!! piesiunie czekaja az ktos ich zauwazy, a nie da sie zauwazyc jacy sa słodcy:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dorothy napisał(a):Wplacilam na konto Alfy i Zuzi wczoraj 250 zl. Glownie na szczepienia obroze i leki Moska. Nie sadze jednak by wyszlo to bardzo drogo, a chyba nie wiecej niz te 160 zl, trzeba zapytac Alfy albo Marmar. W zwiazku z tym reszte przeznaczam na szczepienie maluchow, powinno byc 90 zl ? Wielkie dzięki, policzymy to dokładnie ale z tego co widzę to wystarczy spokojnie na wszystko. Quote
Recommended Posts