Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajeczko:multi::multi::multi: Doczekałaś się:multi::multi::multi: Cieszę się, ale przyznam się szczerze, że tak troszku mi smutno, że już Cię nie zobaczę, jak hasasz na działce. Azula też będzie tęsknić - z kim ona się będzie teraz bawić?;) Bądź szczęśliwa królewno i daj swojej nowej pańci dużo radości.

Posted

Beda z Kajki bardzo zadowoleni,to inteligentna psinka,niesmiala ,bardzo kochana ,hihi mam omamy,wczoraj gdy stalam w kuchni ,przyszla betina hihi patrze i widze ze to Kajka-oj,oj zle sie ze mna dzieje

Posted

kurcze , a ja na watku Ramzesa zastanawialam się , czemu na fotkach jest tylko BETINA ????????A swoją drogą z Kaji to niezły podróżnik , ciągle gdzieś jeżdzi , oby ta podróz była ostatnia i oby nie jak ta do Wałbrzycha , nie znam miasta , ale przez to go nie lubię!!!!Kajusia , trzymaj się ciepło , mam nadzieje , że tym razem to twoje miejsce na świecie i wspomnij czasem ciotki marmar , wandul , bunie i wszystkie inne!!!!!!!!!

Posted

wiec ciociu zmieniam tytul watku i teraz wpadamy na kicie.
Sama sie obawiam ,po takich przezyciach jak w walbrzychu,rozmawialam dosc dlugo wczoraj z nowymi panciami-w/g mnie bedzie miala lepszy domek niz u mnie-czyli takiego szukalam:lol:

Posted

papa wiedźmo, tylko im nie ucieknij... O nowym domu wiem tyle (od marmar) że Kajak będzie miała do towarzystwa drugiego psa i 3 dzieci.

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

oj,oj taki dlugi placz,musialam powoli przyzwyczajac sie do tego dnia ,nadchodzil szybkimi krokami,czas leciał,a Kajka z dnia na dzien pokazywala mi co raz bardziej swoja milosc i przywiazanie-to było najgorsze-mialam i mam wyrzuty sumienia-jak ona sie teraz czuje? .
Najwazniejsze ze ma staly wspanialy domek,z ktorym na razie bedzie kontakt w pracy,gdy Pan wskoczy na necika,a w pozniejszym czasie beda mieli neta juz w domu,wiec zawitaja na dogo

Posted

Oj Marmar, taka super wieść a ja nic nie wiem i dowiaduje się dopiero teraz nocną porą.
Gratuluję - i cieszę się bardzo. Kajka powinna była już ten domek mieć skoro nie mogła zostać w tymczasowym super domku.
Teraz wszyscy czekamy na wieści.

Posted

Kajuchna zaklimatyzowala sie w nowym domku szybciutko,czuje sie bardzo dobrze,nowi panciowie sa zadowoleni z Kajki.Przesłąłąm własnie link do watku i zapraszam nowego Pancia do nas cioteczek i wujków;)

• 2 weeks later...
Posted

Amanita napisał(a):
Ciotka marmar jak zwykle zakręcona:evil_lol: Czekamy, czekamy i na fotki Józka, i Kajeczki;)

hihihihihi ciociu -nic dodac nic ujac-cudownie to ujelas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• 3 weeks later...