syla00 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Boże, co za spojrzenie:loveu: kajka sprawój się dobrze, lepiej trafić nie mogłaś!! I pamiętaj o swojej cioci Marmar!! Czekamy na relacje z nowego domku! Quote
Amanita Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Kajeczko:multi::multi::multi: Doczekałaś się:multi::multi::multi: Cieszę się, ale przyznam się szczerze, że tak troszku mi smutno, że już Cię nie zobaczę, jak hasasz na działce. Azula też będzie tęsknić - z kim ona się będzie teraz bawić?;) Bądź szczęśliwa królewno i daj swojej nowej pańci dużo radości. Quote
loozerka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 a matko, jakie zaskoczenie, tak nagle, ale to dobrze, ze ma domek, w ktorym bedzie mogła spedzic zycie :) Quote
marmar Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Beda z Kajki bardzo zadowoleni,to inteligentna psinka,niesmiala ,bardzo kochana ,hihi mam omamy,wczoraj gdy stalam w kuchni ,przyszla betina hihi patrze i widze ze to Kajka-oj,oj zle sie ze mna dzieje Quote
wandul 66 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 kurcze , a ja na watku Ramzesa zastanawialam się , czemu na fotkach jest tylko BETINA ????????A swoją drogą z Kaji to niezły podróżnik , ciągle gdzieś jeżdzi , oby ta podróz była ostatnia i oby nie jak ta do Wałbrzycha , nie znam miasta , ale przez to go nie lubię!!!!Kajusia , trzymaj się ciepło , mam nadzieje , że tym razem to twoje miejsce na świecie i wspomnij czasem ciotki marmar , wandul , bunie i wszystkie inne!!!!!!!!! Quote
wandul 66 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 dodam jeszcze ,że z całego watku pozostała kicia KORA , ale ponieważ ma osobny , myślę ,że ten można zamknąć!!!!! Quote
marmar Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 wiec ciociu zmieniam tytul watku i teraz wpadamy na kicie. Sama sie obawiam ,po takich przezyciach jak w walbrzychu,rozmawialam dosc dlugo wczoraj z nowymi panciami-w/g mnie bedzie miala lepszy domek niz u mnie-czyli takiego szukalam:lol: Quote
bunia50 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cieszę się bardzo, zresztą pewnie wszyscy. Czy można więcej o nowym domku się dowiedzieć. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 papa wiedźmo, tylko im nie ucieknij... O nowym domu wiem tyle (od marmar) że Kajak będzie miała do towarzystwa drugiego psa i 3 dzieci. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Monia70 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Po takich przejściach i takim czasie to wspaniała wiadomość z domkiem:loveu: Kajusiu, bądź szczęśliwa z nową rodzinką a ciocie niech nie płaczą :placz: Quote
marmar Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 oj,oj taki dlugi placz,musialam powoli przyzwyczajac sie do tego dnia ,nadchodzil szybkimi krokami,czas leciał,a Kajka z dnia na dzien pokazywala mi co raz bardziej swoja milosc i przywiazanie-to było najgorsze-mialam i mam wyrzuty sumienia-jak ona sie teraz czuje? . Najwazniejsze ze ma staly wspanialy domek,z ktorym na razie bedzie kontakt w pracy,gdy Pan wskoczy na necika,a w pozniejszym czasie beda mieli neta juz w domu,wiec zawitaja na dogo Quote
supergoga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Oj Marmar, taka super wieść a ja nic nie wiem i dowiaduje się dopiero teraz nocną porą. Gratuluję - i cieszę się bardzo. Kajka powinna była już ten domek mieć skoro nie mogła zostać w tymczasowym super domku. Teraz wszyscy czekamy na wieści. Quote
marmar Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Kajuchna zaklimatyzowala sie w nowym domku szybciutko,czuje sie bardzo dobrze,nowi panciowie sa zadowoleni z Kajki.Przesłąłąm własnie link do watku i zapraszam nowego Pancia do nas cioteczek i wujków;) Quote
Amanita Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Czekamy, czekamy na pańciostwo Kajeczki;) Może jakieś nowe fotki? Quote
marmar Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Jak tylko beda foteczki zaraz wstawie Quote
marmar Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 obiecane foteczki Jozia beda jak imageschack bedzie dzialalo/ Anetka plisk zaloguj sie i pisz nam wszystkim cio u Cywilka(Jozia) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 marmar napisał(a):obiecane foteczki Jozia beda jak imageschack bedzie dzialalo/ Anetka plisk zaloguj sie i pisz nam wszystkim cio u Cywilka(Jozia) Wątek Józia czy Kajki:-o:-o Quote
Amanita Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ciotka marmar jak zwykle zakręcona:evil_lol: Czekamy, czekamy i na fotki Józka, i Kajeczki;) Quote
marmar Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Amanita napisał(a):Ciotka marmar jak zwykle zakręcona:evil_lol: Czekamy, czekamy i na fotki Józka, i Kajeczki;) hihihihihi ciociu -nic dodac nic ujac-cudownie to ujelas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Minia pozdrawia z nowego domku:loveu: Quote
MARCHEWA Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Minia pozdrawia wszystkich,którzy się nią i jej dzieciaczkami tak cudnie opiekowali w Azylu:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :loveu: :loveu: Dzięki Ci Marchewo za zdjęcia Mi. Wymiziać odemnie proszę tą dzielną psice ;) Na zdjęciu widzę z kolegą. Cieszę się że się udało Mi trafić w końcu na ten swój jedyny dom:multi: Jaką Mi ma figurę-nono Quote
Recommended Posts