supergoga Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Kajusiu, już najwyższy czas na ten najlepszy super domek dla Ciebie. A żeby go znaleźć, musisz być na samej górze, to tam pokazują sie domki. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Wklejam link do nowego lokatora Żorskiego azylu:mad::mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2262576#post2262576 Quote
marmar Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 i nic ,nie odzdzwoniła,a dzis juz poniedziałek-znów złudne nadzieje Quote
bunia50 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Szkoda... że pani obiecała, zrobiła naddzieję i nic. A tak w ogóle to widziała Kaję z bliska? Quote
marmar Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 ciociu Buniu widziala ,widziala te cudne oczyska Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Kajka, prawdziwa miss dogomanii z ciebie wyrosła!!!!:cool3: Quote
marmar Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Nie mogłam sie powstrzymać,zdjątka z przed kilku minut,jescio tak chrapią na zmiane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
loozerka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 łzy z zachwytu mi się zakręciły - po prostu boskieeee zdjecia, wygladają razem tak wzruszająco i zachwycająco jednocześnie ...:) Quote
marmar Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 aż się boję gdy nadejdzie ten dzień i Kajka znajdzie o niebo wspanialszy domek niż ma u mnie. Betina dochodziłą tydzień po rozstaniu z ToTenkiem,pozniej Kajka trafiła do nas ,humor jej się bardzo poprawił. Obie sa o siebie bardzo zazdrosne,żadna z nich nie może się bawić z innym psem(są małe wyjątki,ale po chwili zabawy znó są razem),Dina też uważają za konkurencje,gdy dino probuje zabawy(a może gwałtu na becie) Kajka albo podgryza Dina ,bądź Bete i kończy się to wspólną zabawą w dziurze jaką obie dziewczyny wykopały:mad: :mad: :mad: ,a ciocia marmar wpada w te dziury:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kaja , ciekawe czy pamietasz jeszcze ciotkę WANDE , kosztowałaś mnie tyle nerwów i łez ,że przy każdej adopcji boję się powtórki!!!! Quote
bunia50 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pamięta, pamięta.... Jestem pewna. Tylko ten stały domek by sie przydał. Quote
marmar Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 dom ma ,ale tymczasowy,kuchnia ja juz nie moge -to stanowczo za długo ,jesli chodzi o jej pobyt u mnie,emocje i uczucia jej sa najwazniejsze,jak ona sie poczuje:-( :-( :-( ,gdy trafi do nowego domu:-( :-( :-( . Ostatnia tymczasówka ,to nie ma sensu igrac z uczuciami psiaka ,mam pecha,ToTko tez był długo:-( :-( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Myśle że w 2 psy to nie jest dużo;) Zostaw Kajke u siebie i będzie najlepiej:):) Widzimy że i miejsca mało ci zajmuje jak śpi na becie;) Ja mam jeden pokój a w nim 2 psy i gdyby mi nie grozili exmisją to i Funia zamieszkała by z nami;):) A więc zastanów się czy się zgadzasz:cool3::cool3: Quote
wandul 66 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 to jest głowny dylemat , jak ma się za długo psa na tymczasie!!!! Quote
marmar Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 ciociu Wandul dylemat jest,ale najwazniejsze sa uczucia psiaka,poźniej nasze.toc to juz prawie 3 miesiace,widze po niej ,potrzebowala duzo czasu aby w pelni ufac,z dnia na dzien ostatnio zaskakuje mnie pod kazdym katem,patrzac na nia jaki osiagnela sukces ,jak dlugo to trwalo ,aprzyjdzie domek mi wszystko od poczatku Quote
syla00 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 mam nadzieje, że ten przyszły domek będzie miał tyle cierpliwości co nasza ciocia Marmar i nie podda sie jeszcze w przedbiegach. Quote
wandul 66 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 marmar napisał(a):ciociu Wandul dylemat jest,ale najwazniejsze sa uczucia psiaka,poźniej nasze.toc to juz prawie 3 miesiace,widze po niej ,potrzebowala duzo czasu aby w pelni ufac,z dnia na dzien ostatnio zaskakuje mnie pod kazdym katem,patrzac na nia jaki osiagnela sukces ,jak dlugo to trwalo ,aprzyjdzie domek mi wszystko od poczatku WIERZE , że znajdzie dobry domek , jak wcześniej TOTEK , kolejny pies , którego miałyśmy na spółę!!!! Quote
marmar Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 tez wierze,tylko teraz gdy ona pragnie wiekszego kontaktu z czlowiekiem niz z psem,przychodzi ,upomina sie o pieszczoty-pokazuje ciocia ja tu jestem,poglaskaj mnie,pobaw sie ze mne-wiem ze bedzie jej bardzo ciezko,patrze na nia i mysle sobie jaka jestem wredna ,jak ona mnie znienawidzi-a domek staly jest nieunikniony dla kajki. Co do przyszłego domku ciociu sylu,czekamy do 12 ,ostatecznie zadzwonia,chca jeszcze do Azylu podskoczyc. Quote
marmar Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Kajka w drodze do nowego wspaniałego domku w Cieszynie. Kajka zaskoczyłą mnie i to bardzo,odeszła z Pania i weszła jej do autka siadajac tam gdzie lubiała sama jezdzic. Państwo od tajemniczej Zosi zdecydowali się na Kajkę a tu ostatnie spojrzenie na ciocie marmar i jazda do nowego domku: Quote
Recommended Posts