Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aż się boję gdy nadejdzie ten dzień i Kajka znajdzie o niebo wspanialszy domek niż ma u mnie.
Betina dochodziłą tydzień po rozstaniu z ToTenkiem,pozniej Kajka trafiła do nas ,humor jej się bardzo poprawił.
Obie sa o siebie bardzo zazdrosne,żadna z nich nie może się bawić z innym psem(są małe wyjątki,ale po chwili zabawy znó są razem),Dina też uważają za konkurencje,gdy dino probuje zabawy(a może gwałtu na becie) Kajka albo podgryza Dina ,bądź Bete i kończy się to wspólną zabawą w dziurze jaką obie dziewczyny wykopały:mad: :mad: :mad: ,a ciocia marmar wpada w te dziury:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dom ma ,ale tymczasowy,kuchnia ja juz nie moge -to stanowczo za długo ,jesli chodzi o jej pobyt u mnie,emocje i uczucia jej sa najwazniejsze,jak ona sie poczuje:-( :-( :-( ,gdy trafi do nowego domu:-( :-( :-( .
Ostatnia tymczasówka ,to nie ma sensu igrac z uczuciami psiaka ,mam pecha,ToTko tez był długo:-( :-(

Posted

Myśle że w 2 psy to nie jest dużo;)
Zostaw Kajke u siebie i będzie najlepiej:):)
Widzimy że i miejsca mało ci zajmuje jak śpi na becie;)
Ja mam jeden pokój a w nim 2 psy i gdyby mi nie grozili exmisją to i Funia zamieszkała by z nami;):)
A więc zastanów się czy się zgadzasz:cool3::cool3:

Posted

ciociu Wandul dylemat jest,ale najwazniejsze sa uczucia psiaka,poźniej nasze.toc to juz prawie 3 miesiace,widze po niej ,potrzebowala duzo czasu aby w pelni ufac,z dnia na dzien ostatnio zaskakuje mnie pod kazdym katem,patrzac na nia jaki osiagnela sukces ,jak dlugo to trwalo ,aprzyjdzie domek mi wszystko od poczatku

Posted

marmar napisał(a):
ciociu Wandul dylemat jest,ale najwazniejsze sa uczucia psiaka,poźniej nasze.toc to juz prawie 3 miesiace,widze po niej ,potrzebowala duzo czasu aby w pelni ufac,z dnia na dzien ostatnio zaskakuje mnie pod kazdym katem,patrzac na nia jaki osiagnela sukces ,jak dlugo to trwalo ,aprzyjdzie domek mi wszystko od poczatku

WIERZE , że znajdzie dobry domek , jak wcześniej TOTEK , kolejny pies , którego miałyśmy na spółę!!!!

Posted

tez wierze,tylko teraz gdy ona pragnie wiekszego kontaktu z czlowiekiem niz z psem,przychodzi ,upomina sie o pieszczoty-pokazuje ciocia ja tu jestem,poglaskaj mnie,pobaw sie ze mne-wiem ze bedzie jej bardzo ciezko,patrze na nia i mysle sobie jaka jestem wredna ,jak ona mnie znienawidzi-a domek staly jest nieunikniony dla kajki.
Co do przyszłego domku ciociu sylu,czekamy do 12 ,ostatecznie zadzwonia,chca jeszcze do Azylu podskoczyc.

Posted

Kajka w drodze do nowego wspaniałego domku w Cieszynie.
Kajka zaskoczyłą mnie i to bardzo,odeszła z Pania i weszła jej do autka siadajac tam gdzie lubiała sama jezdzic.
Państwo od tajemniczej Zosi zdecydowali się na Kajkę

a tu ostatnie spojrzenie na ciocie marmar i jazda do nowego domku: