wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 marmar , zostaw ją w domu , trzeba by antybiotyk jej dać!!!! Quote
marmar Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 wandul 66marmar , zostaw ją w domu , trzeba by antybiotyk jej dać!!!! ciociu ostatnia jestem ,jesli chodzi o podawanie antybiotyku,wiem jak bardzo oslabial zawsze organizm mojej becie,z jednej choroby wyszla,po tygodniu badz dwoch zlapala kolejna.dzis ja osobisty wet obejrzy i zadecyduje . Poprawa u Kajki obecnie jest ,od wczoraj nie goraczkuje,upomina sie o jedzenie,tak czy tak wet ja obejrzy i zbada Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Kaja zdrowiej nam do nowego domu!! Quote
marmar Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Kajka czuje sie lepiej, nie goraczkuje od niedzieli od ok.godz.23,nie kaszle . Ciocia marmar byla chora,ona wierna psina pchala sie do lozka-musiala sie zarazic Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 bosze,jaka ona piękna :loveu: Quote
Amanita Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Cudeńko kochane:loveu: Zdrowiej, bo dzisiaj pewna pańcia chce Cię poznać;) Quote
anilla Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Amanita napisał(a):Cudeńko kochane:loveu: Zdrowiej, bo dzisiaj pewna pańcia chce Cię poznać;) Kajuniu maluchu zdrowiej i daj dzisiaj z siebie wszystko żeby to była miłość od pierwszego wejrzenia :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 {{{{{{{{{{{{{{{{{hop}}}}}}}}}}}}}}}}}}} Quote
supergoga Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dostała wiadomość w sprawie Kajusi. Oto ona: Chcialam zapytac czy jest mozliwosc dowiezienia psiaka przynajmniej o polowe drogi? Jestem z Chorzowa i dojazd sprawil by mi dosc duzy klopot a bardzo jestem psem zainteresowana... Pozdrawiam Kasia Adres emailowy: tasialina88@wp.pl Proszę, Marmar, napisz do tej osoby, wywiedz sie wszystkiego. Gdyby to był ten domek to chyba dałoby się przewieźć - w sumie to nie tak daleko. Może Kaja miałaby własny dom - odpisałam, że wiadomość otrzyma od opiekunki suni. Czekam na wieści. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Powodzenia Kajko kochana:loveu: Dzięki Supergogo za namiar, oby to był super dom. Marmar ma problem z komputerem. Napisałam do tej osoby, zadałam kilka pytań, czekamy na odpowiedź. :roll: Quote
Amanita Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wczoraj poszczęściło się Portoskowi i to w nim zakochała się nowa pańcia, ale Kajeczko Ty wiesz, że jesteś piękną królewną i już niedługo ktoś zabierze Cię ze sobą,... choć Ty wcale tego nie chcesz. Wczoraj spędziłam z Kajuchną jakies pół godziny w azylu. Dziewczynka zachowuje się tak, jak moja Azula - boi się obcych, kuli ogonek... Tak się słodko przytulała do ciotki, żebym tylko jej nie oddała nikomu, żebym zaprowadziła ją do cioci marmar. Ponieważ bałam się, że mi ucieknie, cały czas nosiłam ją na rękach i muszę stwierdzić, że Kajka jest ciężką, a nawet bardzo ciężką królewną:evil_lol: Quote
loozerka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Gdzie Kaja teraz jest? Juz nie u Marmar, tylko w azylu? Czy ten pobyt w azylu to chwilowy tylko byl? A Portoskowi gratuluje- super, ze wyrzucony przez ludzi piesek znalazł dom:) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 loozerka napisał(a):Gdzie Kaja teraz jest? Juz nie u Marmar, tylko w azylu? Czy ten pobyt w azylu to chwilowy tylko byl? A Portoskowi gratuluje- super, ze wyrzucony przez ludzi piesek znalazł dom:) Kaja była w azylu tylko na chwilę, żeby pokazać się pani która zastanawiała się czy zabrać ją czy Portosa. Kaja mieszka u marmar i się już przywiązała bardzo:( Szybko nowy dom dla Kajki!!! Quote
Amanita Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Czy coś już wiadomo? Jest jakaś szansa na dom dla Kajki? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Raczej nic z tego domku w Chorzowie, marmar podejmie ostateczną decyzję co dla Kajki najlepsze. Kajak będzie gwiazdą następnego wydania Gazety Żorskiej (za jakieś ponad 2 tyg.) Quote
marmar Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Domek w chorzowie moze jest dobry,ale nie dla Kajki.Kajka potrzebuje tego jednego jedynego,gdzie nie bede miala ani 1%watpliwosci-dokladnie tak jak z Totulkiem. Dzis dzwonila przesympatyczna pani z jastrzebia,zadawalla wiele pytan ,poprosilam ja o przemyslenie ewntualnej adopcji,w rozmowie telefonicznej udzielilam jej wszystkie informacje(jak trafila do azylu,jej domki tymczasowe,informacje na temat walbrzycha,sterylki i jej postepy z domku u mnie). Quote
loozerka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ona ma niesamowicie dluuuugi jęzor :D A jaki fantastyczny garnitur zębów .... Widzę, ze... "Twoj pies wybrałby....Lecha " ;)!! Quote
Recommended Posts