Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi admin opadł z sił?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,ciociu wandul admin ma wiele sił.
Pochwaliłam Kaje,a tu cio-znow zjadła tapete:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: .
Kajka obecnie sama upomina sie o bardzo bliski kontakt z człowiekiem,przychodzi tuli sie,chce zasypiac wtulona z głowa na poduszce przykryta kołderka.
Wczoraj jedza przegieła ,wyczuła bazanta i na zadna komende nie reagowała,znała teren wiec mnie totalnie olała:mad: :mad: :mad: :mad: ,wiedziała ze zle zrobiła,dopiero w nocy po naszej kłotni (ja i Kajka:evil_lol: :evil_lol: )pozwoliłam jej dojsc do mnie i ublagała mnie abym sie juz na nia nie gniewała.
Dzis nie ta Kajka ,grzeczna ,nawet slady kotow,bazantow ja nie ruszały-ciekawe na jak długo:razz: :razz:

Posted

A czy Kaja byla ogłaszana w necie? A jesli tak, to kiedy? Ile czasu upłynęło? Moze trzeba z tej formy skorzystac? MOgłabyś marmar jakiś tekst opracować? Troche przeszlosci, a oczywiscie najwiecej o tym co teraz?

Posted

Kajka jest na biezaco ogłaszana w necie,nic dodac nic ujac -niestety na domek widoku brak!
Kazdego dnia jestesmy zwianai co raz bardziej emocjonalnie,Kajka robi sie co raz smielsza -nie zdaje sobie sprawy,iz u mnie to tylko dom tymczasowy