Amanita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mi - tylko nie to:placz::placz::placz: Quote
wandul 66 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 loozerka napisał(a):kaja i mi teraz poszukują domku:( a co z kicia? bo o niej dawno nie bylo mowy?KICIA JEST NADAL U MNIE , MA OSBNY WĄTEK , PIERWSZY Z MOJEGO PODPISU!!! Quote
syla00 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :wallbash: ręce opadają! I jak ten biedny psiak ma potem zaufać człowiekowi! Mi wskakuj na pierwszą i pamietaj że nie wszyscy ludzie są tacy źli! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dobrze że ją oddali do żorskiego azylu a nie do jakiegoś schroniska. Nie rozumiem takiego argumentu: uciekała. No cóż, szukamy domu dla Mi. Quote
supergoga Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 O kurczę co za naród. A ja za chwile wyjeżdżam, wracam w niedzielę. Mam nadzieję, że coś do tego czasu sie uda znaleźć. Quote
wandul 66 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 jak pójdzie Dina , mam nadzieje ,ze 19 09 , zwolni sie na jakis czas boks , boję się jednak ja tam zabrac , jak to typ uciekinierki , to ogrodzenie tam nie jest za wysokie . Myślę o Maxie!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 wandul 66 napisał(a):jak pójdzie Dina , mam nadzieje ,ze 19 09 , zwolni sie na jakis czas boks , boję się jednak ja tam zabrac , jak to typ uciekinierki , to ogrodzenie tam nie jest za wysokie . Myślę o Maxie!!! może Dino? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ona się zachowuje podobnie jak mój pies. Kiedy była u poprzednich właścicieli (od szczenięcia do 3 lat) to oni też narzekali że ucieka i muszą ją wiązać i trzymać w kojcu. Jak trafiła do mnie (po prostu przyszła i została - byłych opiekunów spotkałam ponad miesiąc później) przestała uciekać i NIGDY więcej nie uciekała. Wcześniej włóczyła sie po kilka dni. Opieka nad nią ograniczała się do karmienia i od czasu do czasu dzieci się z nią bawiły. Myślę że Mi, podobnie jak moja suka potrzebuje szczególnie uwagi i troski, spacerów - ona musi mieć panią/pana - wtedy przestanie uciekać. Zawsze mówiłam że ona mi przypomina moją sukę, widzę że charakter też mają podobny. Mi musi mieć swojego człowieka który poświęci jej czas, potrzebuje opiekuna i szuka go sobie na własną rękę. Widocznie nie wystarczał jej ogród do biegania. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czas na dobrą nowinę:D:D Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pewna pani która znalazła na allegro "DInę" Postanowiła zadzwonić do biura azylu.Tam jej powiedzieli że pies sprzedany:(Nie poddała się ponieważ chciała adoptować psiaka z azylu. Dziś postanowiła przyjechać do azylu i co ?? Hmm rozglądała sie i rozglądała. Myślała nad muszkieterami po czym oznajmiła że wolała by sunie:):) A więc podeszła do kocja mi która ją baardzo radośnie przywitała:):) Gdy pani się dowiedziała o jej przeszłości itd. to już całkiem nie miała wątpliwości co do wyciągnięcia psiny z azylu!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Sunia musiała wiele przezyć w poprzednim domu ponieważ panicznie bała się widoku smyczy:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Nowa pani bardzo profesjonalnie podeszła do sprawy i z chwilą"dogadała" się z Mi. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Dodam iż Mi teraz mieszka w Jastrzębiu :):)A więc jest szansa że będzie się czasem widywać z naszym Rexem(SALIM):):) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No cóż dodam na koniec iż kamień z serca spadł!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No to podniose teraz Kaje!! Quote
wandul 66 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a gdzie będzie mieszkać ? w bloku , czy ogrodzie? Quote
MARCHEWA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 NUKA ZAPRZYJAZNIŁA SIĘ Z MOIM 5 MIESIĘCZNYM PSIAKIEM BRUNEM I TROCHĘ NIE PRZEPADA ZA KOTKĄ KROPKĄ ALE MYŚLE,ŻE SIĘ POLUBIĄ.NUKA SZUKA DZIURY W OGRODZENIU,CHYBA FAKTYCZNIE JEST Z NIEJ UCIEKINIERKA ALE DZIUR W PŁOCIE NIE MA.CIESZĘ SIĘ ŻE JĄ MAM I ŻE JUŻ NIKT JEJ NIE SKRZYWDZI.MÓJ BRUNO OSZALAŁ NA JEJ PUNKCIE,WARIUJĄ I BAWIĄ SIĘ,CHOCIAŻ NA PRZYWITANIE NUKA GO UGRYZŁA,BYŁA TAK ZESTRESOWANA NOWĄ SYTUACJĄ.ALE JUŻ JEST :loveu: Quote
marmar Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Marchew,poslalam Ci maila,a najlepiej jak skontaktujesz sie z adminem w tej sprawie,a jescio male przypomnienie moze bys chciala corke Nuki,ktora jest u mnie na tymczasie? Quote
MARCHEWA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Marmar Napisz Mi Na Maila Więcej O Córce Nuki A Ja Popytam Sąsiadów. Quote
wandul 66 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :loveu: MARCHEWA napisał(a):NUKA ZAPRZYJAZNIŁA SIĘ Z MOIM 5 MIESIĘCZNYM PSIAKIEM BRUNEM I TROCHĘ NIE PRZEPADA ZA KOTKĄ KROPKĄ ALE MYŚLE,ŻE SIĘ POLUBIĄ.NUKA SZUKA DZIURY W OGRODZENIU,CHYBA FAKTYCZNIE JEST Z NIEJ UCIEKINIERKA ALE DZIUR W PŁOCIE NIE MA.CIESZĘ SIĘ ŻE JĄ MAM I ŻE JUŻ NIKT JEJ NIE SKRZYWDZI.MÓJ BRUNO OSZALAŁ NA JEJ PUNKCIE,WARIUJĄ I BAWIĄ SIĘ,CHOCIAŻ NA PRZYWITANIE NUKA GO UGRYZŁA,BYŁA TAK ZESTRESOWANA NOWĄ SYTUACJĄ.ALE JUŻ JEST :loveu: witamy nową włascicielkę MI vel NUKA , jak dobrze ,że ją przygarnęłaś:loveu: :loveu: Quote
Amanita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nie było mnie kilka godzin i proszę - Mi-Nusia już jest szczęśliwa:loveu: Witam nową pańcię i dziękuję za domek dla naszej ślicznej dziewczynki. Quote
Jo37 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nareszcie dobra wiadomość . Kibicuję Dużej Mi od początku . Quote
wandul 66 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 to została nam z watku Kaja a kicia ma osobny wątek , oierwszy link w moim podpisie!!! Quote
Recommended Posts