syla00 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :cool3: Kaja jak to Kaja robi co chce i jest na szarym końcu listy! Quote
marmar Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 loozerka napisał(a):to mnie zaskoczylaś, myslalam, ze psiak, ktory tak dlugo był wyłacznie pod opieką matki i nie znał ludzi, nie byl socjalizowany, bedzie trudny do ulozenia i wspołpracy. Ale to doskonała wiadomosc :))) nie jest trudna do ułożenia-byłą z mamusia,a matki ucza swe dzieci posluszenstwa.Obecnie bete traktuje jak matke,bierze z niej przykład,juz w ktoryms poscie wspominałam,iz zastanawiam sie czy z Kajki nie zrobie boksera,nabrala nawykow z charakterku boksia. Wczoraj Kajka probowala becie pokazac ,ze bedzie rzadzila w domu,niewinnie warknela na bete i patrzy na jej reakcje (beta chciala jej zabrac kosc),wiec beta stoi i nadal chce wykrasc kosc,Kajka głosniej warczy-Beta spokojnie zabrala jej te kosc,a Kaja zostala bez słowa.Po chwili starym sp[rawdzonym sposobem,czyli skok na Bete i podgryzanie,Becior zapomina o kosci,a Kajka susa do kosci i ucieczka z nia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
loozerka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 e tam robi co chce...w koncu ludzie są od wychowania- będziemy uczyć przepychania się na pierwszą ;) marmar- to naprawde swietnie. A szczeniak rzeczywiscie lepiej się chowa w domu z innym psem-starszym, zrównoważonym i wyrozumiałym. Ma okazję uczyć się jednocześnie i zwyczajów psich i ludzkich- a tych ostatnich zarówno z naszych, niedoskonalych przekazów, jak i z obserwacji starszej kolezanki. To będzie wspaniały pies, ludzie powinni się stawiac w kolejce po nią. :) Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Mam bardzo ale to bardzo złą wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Duża Mi została dzisiaj oddana do azylu:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Właściciel stwierdził że sunia mu ciągle ucieka i jej nie chce:(:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Więcej info nie wiem ponieważ nie miałem okazji z w/w panem rozmawiać:angryy: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A oto stara fotka przypominająca dużą MI Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Trzeba zmienić tytuł włątku i wybić go na szczyt!! W pierwszym poscie powklejać fotki Kaji i MI. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Pamiętajmy że mamy malutko czasu ponieważ mi już dawno po sterylce i kwarantannie a więc już jest na liscie 6 psów które mogą jechać do M.... Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ta biedna psina co już przeszła:placz::placz::placz::placz: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ponowny pobyt w kojcu moze ją duzo kosztować:(:(:(:( W mgnieniu oka wpadnie w depreche. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Już nie wiem co myśleć:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 _-_-_-_-_-_-Hop-_-_-_-_-_-_Na jedynke_-_-_-_ Quote
loozerka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 JA chyba emocjonalnie tego pobytu na dogo nie zniosę :( Dobrze, ze chociaz w pracy mam pojedynkę, to ludzie nie patrzą, jak mi się oczy szklą nieustannie. Najgorsze, że ludzie, ktorzy biorą takie psiaki po przejsciach powinni być gotowi na wszystko- bo to pies niespodzianka- i robić wszystko, by nie skazywać psiaka ponownie na schroniskowy los :( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No niestety biorą psy udając że dadzą sobie rade :( Jak później się okazuje stac ich tylko na oddanie psa do schronu czy azylu:( Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 _-_-_-_-_-_-Hop-_-_-_-_-_-_ Quote
loozerka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 kaja i mi teraz poszukują domku:( a co z kicia? bo o niej dawno nie bylo mowy? Quote
bunia50 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Emocjonalnie to głuptę i egoizm ludzi trudno znieść. CO to znaczy uciekała.... eh, szkoda gadać. Pewnie,ze z takim psiakiem po przejsciach nie jest łatwo. Wiem to na przykładzie Bajeczki, która co chwile jakis numerek wywija. Ale w życiu bym jej nie oddała z tego powodu. Kiedy jest ten wyjazd do.... (nie wymienię za nic tego słowa)? Quote
wandul 66 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 o bosze przenajswiętszy:placz: :placz: :placz: :placz: zmiencie tytuł , na jakis bardziej przemawijący !!! Quote
Recommended Posts