Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora pięknie pozbierała się po sterylce , teraz widzę , jaka jest przerażliwie chuda , popracuje nad tym , choć bez przesady , po sterylce łatwo przegiąć w drugą stronę ;) ;) ;)

Posted

[quote name='wandul 66']Kora pięknie pozbierała się po sterylce , teraz widzę , jaka jest przerażliwie chuda , popracuje nad tym , choć bez przesady , po sterylce łatwo przegiąć w drugą stronę ;) ;) ;)

Posted

Kajka dzis pokazała orientacje w terenie,była na porannym spacerku,obecnie 3 dzien chodzimy po osiedlu w celach zapoznawczych ,a Kajka co?w drodze powrotnej jakies 150 m od domu zwineła tyłek i sama do domu se poszła ,czekała pod domofonem.
Teraz w drodze powrotnej Kajka bedzie brana na smycz,nie ma samowoloki,tym bardziej ze przeszła ulice,zrobila dokladnie to samo co moja sunka robila gdy byla mała.
Szzcesliwa ,machala ogonkiem ,nawet zeszła ze schodów aby nas przywitac:mad: :mad:

Posted

wandul 66ciociu , nie ryzykuj chodzenia bez smyczy , bo tym razem w Żorach się zgubi lub co gorszego jej się może przydażyć

ciociu spokojnie damy rade ,jest juz po kilku spacerach bez smyczy,Kajka wzieła sobie do serduszka co jej nagadałam po rannym spacerku ,stapa pewnie i sie slucha powiedzialabym ze jest bardziej karna od mojej suki wrednej;) .
Gdy widze ,ze Kajka zaczyna czuc sie nie pewnie automatycznie kucam i ja przywoluje,Kajka siada obok mnie i sie tuli,sadze ze ta metoda zda egzamin u Kajki,ona musi sie nauczyc chodzenia po osiedlu bez panikowania,nie wiemy gdzie trafi czy do miasta czy na domek

Posted

wandul 66ale nie musi uczyć się chodzenia bez smyczy

ciociu przeciez nie bedzie całe zycie na smyczy chodziła,im dłuzej bedziemy przeciagac tym trudniej bedzie ja cokolwiek nauczyc,teren obok mnie w wekendy czy swieta jest spokojny wiec na nauke odpowiedni,chodzac po lakach czuła sie bardzo niepewna ,teraz hm łaki to jej teren,nikt nie ma prawa przejsc ,a juz nie mowie o tym aby podszedł do nas,szczeka ,jezy sie ,jest odwazna,pokonala strach ,teraz czas na osiedlu pokonac swoja fobie,z kazdym spacerem lepiej,czuje sie pewniejsza.
Po wieczornym spacerku Kajka tak mnie wymeczyla,ze prosto do lozeczka,zachecala do gonitwy w ganianego,swietnie se radzi ,ma duza ale to duza przewage w maratonie nade mna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,fajeczki wziely gora u mnie;) ,dzis przychodze do domu i cio zastaje,otworzyła se polke z moimi ciuchami i wszystkie ciuchy na srodku pokoju:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,a teraz szczeka bo ciocia marmar sie nia nie zajmuje a stuka po jakies klawiaturce