marmar Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Wyrzucili ja w lutym do ogródków działkowych :mad: :mad: ,gdy była szczenna sunia :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:,znalazła cichy kat i tam sie oszczeniła,miała 5 szczeniaków.Zawsze ktos dał im jedzonka ,ona starała sie trzymac z dala od ludzi,potrafi pokonywac bariery zwiazane z ogrodzeniem.Jeden szzceniak znalazł domek 3 tygodnie temu ,co sie stało z jednym ,ktory nie trafił do Azylu -nie wiemy.Sunia jest czarna ,ma miłe usposobienie i obecnie wychowuje 3 szczeniaczki,które bez szczepien,odrobaczenia i warunki w Azylu ..:placz: :placz: Domki choc tymczasowe dla dzieciaczkow potrzebne.Szczeniaki maja ok 2-3 miesiecy. Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Mam potencjalną chętną na 2 szczeniaki - tylko te fotki tak bardzo potrzebne są. Czy jest jakaś szansa. Psiakom grozi schron, a my nie mamy fotek, co dalej... Szkoda że tak daleko jestem od Żor - ale niestety nie da rady. Kto mógłby w Żorach pomóc z fotami psiaków. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Szceniaczki są wystraszone!!Suńka oszczeniłaa się na głównej alejce działek.Matke uznali za agresywną(broniła szczeniaków). Suńka jest słodka i spokojna do ludzi.Więcej info będzie jutro. Quote
Dorothy Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 SA PRZECUDNE!! Moze by im allegro zobic???Moze ktos??? Quote
Amanita Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No chyba zaraz zwiednę - jakie cuda:loveu: Domki, gdzie jesteście? Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Zaraz je powstawiam - od wczoraj czekam na foty żeby poszły w net Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jAKIEJ PŁCI SĄ DZIECIAKI. pIERWSZY CHŁOPA TO WIDAĆ, A POZOSTAŁE DWA. i CZY WSZYSTKIE SA TAKIEGO SAMEGO KOLORU, BO SĄ 2 FOTKI. i WIELKOŚĆ MAMY BO Z FOTKI TRUDNO SIE ZORIENTOWAĆ. Sorry za litery, przełączył mi się Caps. Jakie będą maluchy jak dorosną, tak mniej więcej. Wysłałam te 2 fotki zainteresowanej pani, ale nic o nich nie wiem, nawet płci nie znam. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Jutro będą wszelkie niezbędne info!Będąa nowe foty i opisy psiaków. Quote
supergoga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 To z wystawieniem musze poczekac do jutra, choc juz je wysłałam jednej osobie. Na razie cisza. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Szczeniaki to 2 pieski i suczka. Nowych zdjęć narazie niestety brak:/ Quote
marmar Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 ide zaraz do biura poprosze o zdjecia szczeniaków Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Czekamy na zdjęcia. Podnoszę maluchy i ich dzielną mamę Quote
Amanita Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Mamusia szczeniaczków jest piękna, ale ma strasznie smutne oczy. Podchodzi do krat kojca i prosi o trochę czułości. Szczeniaczki są słodziutkie. Dwa są zupełnie do siebie podobne - z wyglądu i z charakteru;) (nieśmiałe, trochę wystaraszone), ten trzeci (bez tych łatek nad oczami;)) jest odważny, żywiołowy - obszczekał mnie nawet:evil_lol: Podchodzi do człowieka i już chce wiedzieć, co to mizianko;) Znajdźmy im szybko domki - niech szczaniaczki rosną otoczone miłością, na wolności. Mamusi też jest koniecznie potrzebny człowiek, który pokaże jej, co to znaczy szczęście. Proszę w imieniu troskliwej mamusi i jej słodkich dzieciaczków o kochające domki:modla: Quote
Amanita Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Opiekuj się swoimi maleństwami Duża Mi. Znajdziemy Wam domki - musimy znaleźć! Quote
Recommended Posts