Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyrzucili ja w lutym do ogródków działkowych :mad: :mad: ,gdy była szczenna sunia :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:,znalazła cichy kat i tam sie oszczeniła,miała 5 szczeniaków.Zawsze ktos dał im jedzonka ,ona starała sie trzymac z dala od ludzi,potrafi pokonywac bariery zwiazane z ogrodzeniem.Jeden szzceniak znalazł domek 3 tygodnie temu ,co sie stało z jednym ,ktory nie trafił do Azylu -nie wiemy.Sunia jest czarna ,ma miłe usposobienie i obecnie wychowuje 3 szczeniaczki,które bez szczepien,odrobaczenia i warunki w Azylu ..:placz: :placz: Domki choc tymczasowe dla dzieciaczkow potrzebne.Szczeniaki maja ok 2-3 miesiecy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam potencjalną chętną na 2 szczeniaki - tylko te fotki tak bardzo potrzebne są. Czy jest jakaś szansa. Psiakom grozi schron, a my nie mamy fotek, co dalej...
Szkoda że tak daleko jestem od Żor - ale niestety nie da rady. Kto mógłby w Żorach pomóc z fotami psiaków.

Posted

jAKIEJ PŁCI SĄ DZIECIAKI. pIERWSZY CHŁOPA TO WIDAĆ, A POZOSTAŁE DWA. i CZY WSZYSTKIE SA TAKIEGO SAMEGO KOLORU, BO SĄ 2 FOTKI. i WIELKOŚĆ MAMY BO Z FOTKI TRUDNO SIE ZORIENTOWAĆ.
Sorry za litery, przełączył mi się Caps.
Jakie będą maluchy jak dorosną, tak mniej więcej.
Wysłałam te 2 fotki zainteresowanej pani, ale nic o nich nie wiem, nawet płci nie znam.

Posted

Mamusia szczeniaczków jest piękna, ale ma strasznie smutne oczy. Podchodzi do krat kojca i prosi o trochę czułości. Szczeniaczki są słodziutkie. Dwa są zupełnie do siebie podobne - z wyglądu i z charakteru;) (nieśmiałe, trochę wystaraszone), ten trzeci (bez tych łatek nad oczami;)) jest odważny, żywiołowy - obszczekał mnie nawet:evil_lol: Podchodzi do człowieka i już chce wiedzieć, co to mizianko;) Znajdźmy im szybko domki - niech szczaniaczki rosną otoczone miłością, na wolności. Mamusi też jest koniecznie potrzebny człowiek, który pokaże jej, co to znaczy szczęście. Proszę w imieniu troskliwej mamusi i jej słodkich dzieciaczków o kochające domki:modla: