Bamboo ® Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt. Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :) Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Bamboo ®']Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt. Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :) Powtórzę się :) Pomysł super, czy ktoś mógłby nas w ten sposób wspomóc ??? Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja jak już pisałam mogę. Tylko zrobie sobie listę cech psiaków. Ew które nadają się z nich do stróżowania? Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Talia napisał(a):Ja jak już pisałam mogę. Tylko zrobie sobie listę cech psiaków. Ew które nadają się z nich do stróżowania? Hmmm ciężko powiedzieć, ale najbardziej groźnie wyglądają Borys i Czaki :) Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Troche mało jest o ich charakterze. Nie wiem jak reaguja na dzieci, psiaki, kociaki. Przegladam tylko 1 strony, bo nie bardzo mam czas na wertowanie wszystkich stron, więc jak sa jeszcze jakieś informacje na temat charakteru i zachowań to prosze najlepiej na pw :) Quote
mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Talia napisał(a):Troche mało jest o ich charakterze. Nie wiem jak reaguja na dzieci, psiaki, kociaki. Przegladam tylko 1 strony, bo nie bardzo mam czas na wertowanie wszystkich stron, więc jak sa jeszcze jakieś informacje na temat charakteru i zachowań to prosze najlepiej na pw :) Jak znajdę chwilę to przeglądnę wątki psiaków, ale raczej nic więcej się o nich nie dowiemy. Niestety ciężko jest napisać jak schroniskowy pies reaguje na dzieci czy koty. Jedynie mogę napisać, że Borys i Czaki byli w osobnych kojcach, Czarnuszek był na wybiegu i dogadywał się z kolegami, Czips był zamknięty w osobnym kojcu dlatego, że pokazywał kolegom jak można chodzić po ogrodzeniu :) Grosia miała współtowarzyszki niedoli, natomiast Blue była sama w kojcu. Quote
Javena Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja już zrobiłam kilka ogłoszeń piesków z tego watku .Właśnie na PRZYGARNIJ ZWIERZAKA. Jak znajdę chwile czasu ,to powtórzę. Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Javena napisał(a):Ja już zrobiłam kilka ogłoszeń piesków z tego watku .Właśnie na PRZYGARNIJ ZWIERZAKA. Jak znajdę chwile czasu ,to powtórzę. Bardzo dziękujemy za pomoc :) Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zrobiłam psiaczkom zbiorcze allegro http://allegro.pl/item1198383463_psy_pilnie_szukaja_domow_pies_suka_psy.html , dajcie znać czy coś zmienić :) Quote
karolciasz28 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ogłoszę ją jutro zaraz po Grosi.:lol: Quote
Javena Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Czy ktos mógłby zrobic plakacik. Mozna by wydrukowac i obwiesic miejsca zamieszkania. Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ogłoszenia Blue: olx, pineska, pet world, adopcje psów, kokosy, cafeanimal, kupię psa, adopcja psa, morusek, ojej, gumtree, e-zwierzak, szerlok, e-oferty, petsy Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Oj tak tylko niestety smutne...Blue cała jest prześliczna :) Quote
karolciasz28 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dziewczyny jakie są plany co do przyszłości Blue? Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jeżeli wszystko będzie zgodnie z planem to Blue ma szansę pojechać do hoteliku do kasiprzystał. Mocno trzymajcie kciuki, obecnie czekamy na info ze schroniska kiedy skończy się kwarantanna i kiedy będzie można zabrać sunię... Quote
Buster Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Skoro wszyscy trzymają to i ja trzymam - Blue pokaż się dobrym cioteczkom na dobranoc! Quote
Buster Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kto pokocha błękitnooką Blue? Szukamy domku! Quote
Recommended Posts