Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam poinformować,że Kundelkowa Skarbonka zgodziła się wspomóc nas finansowo w spłacie długu.Otrzymamy od niej 150zł.Zdecydowałam się przeznaczyć ją na dług po Blue

• .Jak tylko dotrą mi pieniążki z mojego bazarku na Blue,zrobię przelew na lecznicę.
    http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!-Skarbonka-obchodzi-swoje-PIERWSZE-URODZINY-!!!!/page290

Bamboo,zapewne pieniążki dotarły,napisałam do Klaudii o potwierdzenie wpłaty.

• Posted

[quote name='Bamboo ®']Mam pytanie: czy moja wpłata dotarła?
    Proszę o potwierdzenie jak dojdzie. Muszę mieć klar w moich finansach :p[/QUOTE]

Już mam potwierdzenie od Klaudii-wpłata dotarła;) Dziękujemy!

Posted

[quote name='Klaudus__']Dotarły - bardzo dziękuje za wsparcie :Rose:

[quote name='Avilia']Już mam potwierdzenie od Klaudii-wpłata dotarła;) Dziękujemy!

Dziękuję za info! :)

Dług jest ogromny. Prosimy o nawet drobne wpłaty. Jak nie spłacimy tego, nie mamy co liczyć na kredyt następnym razem :shake:

Posted

[quote name='Bamboo ®']Dziękuję za info! :)

Dług jest ogromny. Prosimy o nawet drobne wpłaty. Jak nie spłacimy tego, nie mamy co liczyć na kredyt następnym razem :shake:[/QUOTE]

Ile jeszcze brakuje do spłaty?

Posted

[quote name='Avilia']Przelałam Mikoadzie:

28zł z bazarku na dług Blue i 150zł od Kundelkowej Skarbonki=178zł na spłatę długu.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :) Jak wpłyną do mnie wszystkie wpłaty z bazarku przeleję całość na konto lecznicy, w sumie będzie to kwota 265 zł. Jeśli dobrze liczę to do długu zostanie 147,59 zł.

• 3 weeks later...
    • 1 month later...