gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dusje napisał(a):Goniu, mala poprawka - w Myslowicach ;) Jasne, moge cos stworzyc, ale zrobmy burze mozgow i ustalmy tresc. Musimy ujac bolaczki i pomysl na ich rozwiazanie. Schemacik podany przeze mnie w poprzednim poscie powinien ulatwic zadanie. Zalozysz osobny watek? Ups.....nie wiem, skąd sie mi wzięla ta nazwa "Myslenice":oops: Sorki.. JAsne, wątek moge założyc, jaki tytuł mam dac..??:) Quote
dusje Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 gonia66 napisał(a):Ups.....nie wiem, skąd sie mi wzięla ta nazwa "Myslenice":oops: Sorki.. JAsne, wątek moge założyc, jaki tytuł mam dac..??:) Wymysl cos, moze jakis kamuflaz ? ;) Jesli mozesz, dodaj prosze ten tekst zawierajacy wskazowki. Quote
Awit Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dopiero weszłam Blue, źli ludzie nie pozwolili Ci cieszyć się wolnością, zdrowiem i dobrym człowiekiem:-( Śpij dobrze maleńka Quote
__Lara Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ja też dopiero teraz się dowiedziałam :( :( :( :( biedna Blue, już jej nie pomożemy :( :( :( Rachunek do zapłacenia pewnie został ? :( Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 __Lara napisał(a):Ja też dopiero teraz się dowiedziałam :( :( :( :( biedna Blue, już jej nie pomożemy :( :( :( Rachunek do zapłacenia pewnie został ? :( Dług i ogromny zal, ze pomoc przyszła za późno..:(.. MYslę nad tytułem watku...ale mam taka straszną pustke w głowie:(... Quote
dusje Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 No wlasnie........ten nieszczesny dlug. Zeby 400 osob zechcialo wplacic po 1 zl.......tylko po zlotowce. To tak niewiele dla kieszeni, a dziewczyny moglyby spokojniej spac i dalej dzialac. Jak to zrobic ? :roll: Goniu, na spokojnie, powolutku trzeba....tytul znajdzie sie sam ;) Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dusje napisał(a):No wlasnie........ten nieszczesny dlug. Zeby 400 osob zechcialo wplacic po 1 zl.......tylko po zlotowce. To tak niewiele dla kieszeni, a dziewczyny moglyby spokojniej spac i dalej dzialac. Jak to zrobic ? :roll: Goniu, na spokojnie, powolutku trzeba....tytul znajdzie sie sam ;)Mam nadzieje dusje...bo na dzis, to ja ja bym tytul wysmarowala, to razem z watkiem wywaliliby mnie z dogo...mam taka ogromna zlosc na to miejsce i ta sytuację, ze słow brak..(tzn sa ale niecenzuralne)...Ciągle widze te oczy z pierwszej strony...żywe...ufne...pewne, ze pomoc nadejdzie....:(:(:(.. Takich oczu się nie zapomina..:( Quote
dusje Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 gonia66 napisał(a):Mam nadzieje dusje...bo na dzis, to ja ja bym tytul wysmarowala, to razem z watkiem wywaliliby mnie z dogo...mam taka ogromna zlosc na to miejsce i ta sytuację, ze słow brak..(tzn sa ale niecenzuralne)...Ciągle widze te oczy z pierwszej strony...żywe...ufne...pewne, ze pomoc nadejdzie....:(:(:(.. Takich oczu się nie zapomina..:( Ja rowniez. Najgorsze bluzgi na jezyku. Szkoda psiny, szkoda ich wszystkich. O ilu nie wiemy..... Tu lista pasozytow :mad: http://www.toz.pl/?menu=wladze Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dusje napisał(a):Ja rowniez. Najgorsze bluzgi na jezyku. Szkoda psiny, szkoda ich wszystkich. O ilu nie wiemy..... Tu lista pasozytow :mad: http://www.toz.pl/?menu=wladzeDo nich to mozna pisac....juz to przerabialam....nawet nie raczyli odpowiedziec...mimo, ze pismo bylo podpisane przez kilkadziesiat osob...szkoda gadac:( Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 ...................................... Quote
dusje Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 gonia66 napisał(a):Do nich to mozna pisac....juz to przerabialam....nawet nie raczyli odpowiedziec...mimo, ze pismo bylo podpisane przez kilkadziesiat osob...szkoda gadac:( Petycje skierujemy do wlasciwych VIPow. Tu fragment ze stronki pasozytow: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce to oficjalny organ reagujący na zgłoszenia od społeczeństwa odnośnie aktów przemocy wobec zwierząt. Niestety Towarzystwo i jej inspektorat nie jest finansowany z budżetu państwa. Finansowany jest dzięki sponsorom i datkom od ludzi dobrej woli. W konsekwencji TOZ boryka się z finansowymi kłopotami. Brak podstawowego wyposażenia, zarówno biurowego jak i operacyjnego jest poważnym utrudnieniem uniemożliwiającym prawidłowe interweniowanie. To również powód braku możliwosci zapewnienia podstawowej opieki żywieniowej, bytowej i farmakologicznej bezdomnym zwierzętom znajdującym się w schroniskach TOZ. Dlatego Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce - przeprowadza wspólnie z profesjonalnymi firmami reklamowymi (Głównie z Agencją Grey Worldwide Warszawa), a także z Agencją Black Creative kampanie reklamowe, mające na celu uświadomienie społeczeństwu własciwej opieki nad zwierzętami oraz możliwosci pomocy tym zwierzętom, którym ta pomoc jest niezbedna. Poniżej przedstawiamy nasze dotychczasowe kampanie. Ten pogrubiony cytat. Nie wiem jak wy uwazacie, ale skoro nie maja srodkow na prowadzenie schronu i wlasciwa opieke nad zwierzetami, to po jaka cholere biora sie za to ? Ot, takie moje niewinne pytanko :evil_lol: No i gdzie pieniazki z UM ? Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Klaudus__ napisał(a):A może odnośnie tytułu coś w stylu "Obrońmy zwierzęta przed cichym katem"? Czy jakoś tak... Jak już chcecie zakładać taki wątek KLauduś...dzięki!!! Tytuł wg mnie jest trafiony..i zakamuflowany... Chcemy zakladac watek- zaraz to zrobię...Uwazam, ze jestesmy to winne Blue ale i Grasi i innym psom, o ktorych nie wiemy...i ktorych juz nigdy nie dane nam bedzie poznac..ale i tym, ktore tam są i będą niebawem...:(:(.. Niech smierc Blue nie pojdzie "na marne"...choć moze tak wynagrodzimy jej cierpienie, jakiego doznala z rąk katów...:( Quote
Klaudus__ Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 ................................................. Quote
dusje Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 gonia66 napisał(a):KLauduś...dzięki!!! Tytuł wg mnie jest trafiony..i zakamuflowany... Chcemy zakladac watek- zaraz to zrobię...Uwazam, ze jestesmy to winne Blue ale i Grasi i innym psom, o ktorych nie wiemy...i ktorych juz nigdy nie dane nam bedzie poznac..ale i tym, ktore tam są i będą niebawem...:(:(.. Niech smierc Blue nie pojdzie "na marne"...choć moze tak wynagrodzimy jej cierpienie, jakiego doznala z rąk katów...:( Popieram - bardzo dobry tytul. Jak juz powstanie watek - moze jakis banerek przekierowujacy i rownie ladnie zakamuflowany? :evil_lol::multi: Gonia, ja przytoczylam te liste coby ludziska zobaczyli ile tam ich siedzi i popija kawe. Prezesi, zastepcy, no glowa mala. Nic dziwnego, ze banda walczy o utrzymanie swoich 4 liter :angryy: Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dusje napisał(a):Popieram - bardzo dobry tytul. Jak juz powstanie watek - moze jakis banerek przekierowujacy i rownie ladnie zakamuflowany? :evil_lol::multi: Gonia, ja przytoczylam te liste coby ludziska zobaczyli ile tam ich siedzi i popija kawe. Prezesi, zastepcy, no glowa mala. Nic dziwnego, ze banda walczy o utrzymanie swoich 4 liter :angryy: Założyłam watek i mi wszystko odżyło i znow wyc mi sie chce.. http://www.dogomania.pl/threads/193054-OBRO%C5%83MY-zwierz%C4%99ta-przed-cichym-katem-DO%C5%9A%C4%86-OKRUCIE%C5%83STWA!!!?p=15400932#post15400932 .pewnie nie tak do konca zrobilam, jak powinno...Dusje...inne cioteczki....blagam chodźcie tam i zacznijmy cos robic...konkrety...no i czekam tam na sugestie...pora przenieść się stad- bo tu nasza BLUE jest najwazniejsza... Kochana Sunieczko...pamietamy o Tobie caly czas..postaramy się aby i inni sie dowiedzieli o Tobie...chociaż tak bedziesz z nami.....:(:(:( Quote
dusje Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 gonia66 napisał(a):Założyłam watek i mi wszystko odżyło i znow wyc mi sie chce.. http://www.dogomania.pl/threads/193054-OBRO%C5%83MY-zwierz%C4%99ta-przed-cichym-katem-DO%C5%9A%C4%86-OKRUCIE%C5%83STWA!!!?p=15400932#post15400932 .pewnie nie tak do konca zrobilam, jak powinno...Dusje...inne cioteczki....blagam chodźcie tam i zacznijmy cos robic...konkrety...no i czekam tam na sugestie...pora przenieść się stad- bo tu nasza BLUE jest najwazniejsza... Kochana Sunieczko...pamietamy o Tobie caly czas..postaramy się aby i inni sie dowiedzieli o Tobie...chociaż tak bedziesz z nami.....:(:(:( Juz sie wpisalam, ale jeszcze nieco dorzuce, Goniu, zarezrewuj jakis post na tekst petycji, zeby pozniej nie szukac po calym watku. Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dusje napisał(a):Juz sie wpisalam, ale jeszcze nieco dorzuce, Goniu, zarezrewuj jakis post na tekst petycji, zeby pozniej nie szukac po calym watku.Dzieki dusje za pomoc...zapraszam pozostale cioteczki...pomoc na watku konieczna... Quote
AgusiaP Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Blue tak strasznie mi przykro... Łzy same cisną mi się do oczu :-(:-(:-( Rany jak sobie pomyśle co muszą przechodzic te psiaki z tego schroniska... Quote
Avilia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Blue pamiętam [*] Tej pięknej psinki nie ma już z nami,ale dług pozostał.Pomóżcie go spłacić...;( Quote
Bamboo ® Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Avilia napisał(a): dług pozostał.Pomóżcie go spłacić...;( Ja obiecałam 30 zł, chętnie wpłacę, tylko nie dostałam nr konta. Podeśle mi ktoś? :) Quote
AgusiaP Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Blue cay czas myśle o Tobie psineczko... Czemu tak musiało byc? Gdybyśmy wiedziały wcześniej, ze tak to się może skończyc :-( Nigdy nie zapomnę tych Twoich pięknych oczek :-(:-(:-( Quote
Bamboo ® Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Avilia napisał(a):Bamboo-konto wysłane.Dziękuję! Dzięki, kaska wysłana :) Quote
mikoada Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mam ogromną prośbę o pomoc w spłacie zadłużenia za leczenie Blue [*], pozostało do zapłaty ok. 450 zł. Pani weterynarz czeka już na pieniądze jakiś czas i obawiamy się, że może się to tak skończyć, że nie będziemy mogły tam leczyć innych psiaków. Bardzo prosimy o pomoc każda złotówka się teraz liczy, bazarki, wszystko... Quote
Recommended Posts