Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stan Blue bez zmian.
Cały czas ma gorączkę.
Koszta rosną z każdą chwilą bardziej, multum badań, leków, kroplówek.
Dodatkowo każda doba kosztuje...
Bardzo proszę o cokolwiek - chociaż bazareczek...

Posted

Javena napisał(a):
BAZARKU NIE UMIEM ROBIC:( Cos bym znalazła na fanty. Moze znalazłby sie ktoś ,kto to potrafi.

Javena - ja jeden już zrobiłam, prześlę ci na PW mój e-mail, może prześlesz foty - ja postaram się o bazarek :)

Posted

[quote name='Klaudus__']Stan Blue bez zmian.
Cały czas ma gorączkę.
Koszta rosną z każdą chwilą bardziej, multum badań, leków, kroplówek.
Dodatkowo każda doba kosztuje...
Bardzo proszę o cokolwiek - chociaż bazareczek...

Dziewczyny, moze Blue utkwilo cos w jamie brzusznej ?

Moja sunka miala b. wysoka goraczke, biegunke i wymioty, a w 2 dni pozniej drgawki i okazalo sie, ze zjadla szyszke :crazyeye: :shake: w calosci........:mad: Wet nie mogl skapowac co na RTG, owszem widzial jakies cos i dopiero po otworzeniu wyszlo szydlo z worka.

Moze warto zrobic RTG brzucholca ?

Posted

Jestem cioteczki na zaproszenie dusje. Jak mogę pomóc? Ma śliczne oczy! imię super pasuje :)

Edit: Cioteczki, ona jest pod opieką jakiejś fundacji? może poproście jakąś Fundację o firmowanie allegra cegiełkowego i użyczenie konta do wpłat? np. Fundację Serce Serc.

Słuchajcie, wiem, że to jeszcze miesiąc, ale za miesiąc mam ślub, i zamiast kwiatów świadkowa będzie trzymać puszkę do zbierania kasy na zwierzaki - to, co uzbiera się przeznaczę na zapłacenie rachunku za leczenie. Mam nadzieję, że goście nie poskąpią :)

Zgadzam się z dusje, psina może mieć coś w żołądku.

Posted

Lara :lol: dziekuje Ci za szybciutenka reakcje na PW.

Jak widzisz, malutka potrzebuje pieniazkow i aukcja cegielkowa moze pomoc je zebrac.

Czy to tylko fundacja moze wystawiac? Czy jak znajdzie sie taka - Zrobilabys Laro dla Blue? :lol:

Czyli za miesiac mozemy juz gratulowac ? :multi::lol:

Posted

wierzyć się nie chce co przez taki krótki czas może stać się z psem:-(...
Trzymam kciuki za psinkę...
Nie wiem,ale Wy napewno czy ten TOZ współpracuje z PIW?
Jeśli nie to uważam że warto zrobić tą petycje a pużniej zgłosić do PIW...

Posted

Klaudus
Znasz wątek Liluni maleńkiej?
Jakiś czas temu Lilunia była ciężko chora, wymioty, kroplówki, długo to trwało,
dwoma łapkami była za TM,
ale wyszła z tego i jest szczęśliwa w domku.
Napisz do togaa albo bubu, może coś podpowiedzą, co do leczenia...
Napisałąm do togaa by weszłą na wątek Blue.
Daję wątek Lilki

http://www.dogomania.pl/threads/186329-Lilka-wygra%C5%82a-walk%C4%99-o-%C5%BCycie-!!-pozosta%C5%82-D%C5%81UG-!-szczeniaczki-czekaj%C4%85

Posted

Jestem Awit.
Prawda jest taka; obojetne jak chorobe sie nazwie.
Czy to jest paro, czy nosówka czy inne świństwo i tak lekarz będzie głównie zwalczał objawy ! Leczy się objawowo !
I trzeba tu zaufać lekarzowi prowadzącemu.

Z Lilką tak zrobiliśmy i wygrała. I dzięki wielu dziewczynom z dogo. bo koszt leczenie był horrendalny.!

Klaudusku, trzymam kciuki za malutką. Musi sie udać.! Tylku psiakom pomogłas, Blue też sie uda.

Posted

Ja też wierze ,ze sie uda. Poszperałam w szafie. Mam troche rzeczy ,które chce dać na bazarek. Są ładne ,ale ciasne. Niestety odkad przestałam pracowac ,nie moge schudnąć.Nie moge też patrzeć ,jak sie takie rzeczy marnuja i kłują mnie w oczy.Troche odswieżyłam .Jak zrobie zdjecia ,przesle do Buster. Trzymaj sie Blue!!!

Posted

[quote name='Klaudus__']Poza tym,że brakuje jeszcze ponad 400 zł do zapłacenia rachunku to,żadnych dobrych wieści nie ma...

Klaudus, to moze spowodujemy, ze beda dobre wiesci, jesli idzie o pokrycie rachunku, bo samo przez sie rozumie ze Blue wyjdzie na prosta.

Pytalam w poprzednim poscie, czy znajdzie sie jakas fundacja mogaca firmowac cegielkowe allegro dla Blue :lol:

Masz moze jakas na uwadze? Lara jest chetna do pomocy i jak znam Ja z pewnego watku - solidna i z ogromnym serduchem :multi: Dyrektywy potrzebne ;)

Co moge jeszcze zrobic dla Blue? Wkrotce bedzie bazarek.

Blue musi wygrac te walke, innej opcji nie ma. Prosze. zrobcie jej RTG i USG jamy brzusznej - pokryje.

Jak dobrze pojdzie, bede miala kogos kto zabierze paczke do PL z rzeczami na bazarek.

Mysle pozytywnie :lol:

Posted

Ponawiam pytanie : czy skontaktowalyscie sie z jakas fundacja ? Czy zdecydujecie o zrobieniu RTG/USG , podobnie jak zrobiono to u Liluni.

Moze wstawicie scan rachunku - takie sa wymogi na dogo, zeby moc zbierac pieniadze na ratowanie.

Posted

[quote name='Klaudus__']Poza tym,że brakuje jeszcze ponad 400 zł do zapłacenia rachunku to,żadnych dobrych wieści nie ma...

Poza tym, ze brakuje 400 zl - Blue juz za TM. Zapomnialas napisac ?

Posted

Niestety tak...
To dla mnie bardzo trudne, bo znałam Ją od pierwszego dnia w Punkcie, zauroczyła mnie swoją urodą...
Była taka piękna...
Niestety nosówka wygrała...
Mam zdjęcia jak wyglądała ostatniego dnia,jednak nie chcę ich tu wklejać, niech każdy Ją pamięta uśmiechniętą z pierwszego postu...